- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да се забременее?
a ako mom4eto e pravilo svirki i ima sperma vav ustata si i posle celuva momi4eto ima li nqkakva veroqtnost momi4eto da zabremenee???
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Мииииииии пробвай![]()
da mersi.prosto pitam neiskam da probvam.kajete pls.
НЕ НЕМОЖЕ!![]()
ama sigurna li si
ako e imalo sperma v ustata?
???zabremenqva????????stiga we seripzno pitam
Да се върнем на въпроса... КАК ПО ДЯВОЛИТЕ МОМЧЕТО ИМА СПЕРМА В УСТАТА?? ТВОЯ НЕ Е В РЕД... Най- добре си направете тест и двамата
ахаха![]()
\
/
а уе не съм спец ама тва е невъзможно според мен.има само едни единствен начин за забременяване.и ми е много чудно момчето що има сперма в устата????????![]()
![]()
![]()
ама момчето е правило свирки?ахахаахха!оле...няма думи просто![]()
We have wonderful and strange relationship...I'm wonderful and u are...strange!
Зависи ако те е целувал по устата няма опасност а ако някъде другаде може и да има![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
ПффФффффффПървоначално написано от eleonora8888
правилно ли го разбрах тва "ако момчето е правило свирки и има сперма в устата"
Някои може ли да ми обясни какво прави тая сперма в устата на момчето.
И да може да се забременееш имаш яицеклетки в гърлото
ест че не може бе уууууу
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
да би даПървоначално написано от ZaHaRcHe
demek moe taka li ??![]()
blagodarq,a ako momi4eto glatne sperma taka zabremenqva li se?
Оффф НЕПървоначално написано от eleonora888
![]()
Момиче съм ! ! !
am pak 10x ne razbiram mn ot tiq raboti,no se si misleh 4e taka moje da zabremenee.hi4 ne sam naqsno devstvena sam a sam na 18za koeto se radvam
i ne 4e ne gi razbiram ama takiva podrobnosti ne gi znam
![]()
еми земи почети малко, че като тръгнеш да ги практикуваш тия нещица, да не на питаш "Уф, ама да не съм бременна??"Първоначално написано от eleonora1988
![]()
Не мога да разбера откъде ги измисляте тези неща...нямате ли елементарна логика? За да забременее жената, трябва семенна течноста да попадне във влагалището И. Как ще попадне тази течност от устата на мъжа във влаглището на жената?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Колко мъка има по тоя свят лелелел.............Първоначално написано от eleonora1988
![]()
Хахаиххихихухххъхъхъх 100% ще забременее![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Nqkoi dosta sa se ponapili pokrai 15-ti sept.![]()