- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво мислите за новия си клас?
Ами ние сме май 7,8 моми4ета от 26.Успях да се запозная само с 1 от момичетата и ми допадна.Има една от старто ми даскало от най-противния клас,която гледа доста злобно(бегло я познавам).Познавах само 1 момче от преди-не е някой злобар...Няколко от другите се разделиха по 2ма(еднополови-като в 5 клас),др гледаха като пукали.От вс момчета имаше 3 ,които не бяха крайно зле в сравнение с другите и това е.Надявах се да се съберем да се почерпиим и опознаем,ама след като класната свърши вс си грабнаха портакежите и...духнаха.Излязох с добрите стари приятелки от бившия(мн ще ми липстват)Имам чувството,че поне 2 години ще ни трвбват за да се приемем за клас и да се държим като такъв.
Странно е...
Аз съм със стария си клас, а в него има от сичко по малко: печени, лигави, тъпи...
i az sumv stariq si klas,v koito ostanaha samo az i 1 momi4e,i 3-4 mom4etadr sa ot drugiq 8mi klas,i sa 6e sme 1 8mi
iiii ... mn ne gi poznavam nqkoi,ama 6e gi vida 6to za izrodi sa
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
o0o0o mi az shte sum za 2ra god s klasa super gotini sa mn ludi mn si gi obichkam vs mn sme lydi i tupi(vuv veseliq smisul) a inache stariq klas suhto beshe gotin s tqh sushto mi beshe zabavno nOO sqkash noviq poveche mi dopara
![]()
Първоначално написано от krem4et0
ема и след 9-ти сега![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
pFf spox be i as si misleh v nachaloto che sa nqkfi zabili ama posle kato se opoznahme i kato se otpusnahme shot v nachaloto nali vs pritesneni tyi onyi iII vs se naredi a starite si fr-ki shte gi zabravish kakto i te tebe shte ste na edno zdravei zdrasti (pone s mene e taka nZz za dr ) e nadqvam se pri tebe ne stane takaПървоначално написано от lilit_666
![]()
Кой пък ти е казал,че си тъпа или някъде къде го е намесил товА?!Първоначално написано от krem4et0
Иначе новия клас не ме изкефи кой знае колкоСтария си ми беше по-як,няма к'во да се лъжеме
Само ще вметна, че във висшето и средното ми се засякоха 6-7 еднакви дисциплини. От висшето нищо не помня. Просто времето ти е ужасно малко(5 дни за учебник 300-400 страници) и не се задълбочаваш. Знанията ми по икономика на труда, предприятие,финанси,право, счетоводство, микро и макро от средното са на много по-високо ниво!Първоначално написано от miSs^SixTy
И не се оправдавам. Времената са били други. Просто не мога да разбера защо ни мислят за 2-ро качество хора.
Ми за новия ми клас не мога да кажа нищо за момента.За 1ч. не можах да разбера много за тях,ама изглеждат свестни.Мисля че все някак ще намерим общ език.А старите съученици-изобщо не ми липсват-не се разбирахме мн добре с тях.![]()
ооо новия ми клас е много як,всички са мноо свестни..а стария ми клас хич не ми липсва,даже се радвам че вече не съм с тях![]()
Когато се преместих в ново даскало ми беше
малко странно от начало,но се свиква.
Класа..кво за него..има само 5-6 човека,
с които мога да говоря,да се базикам и да си правя глупости..
другите баси кофите![]()
Ама свикнах с всичко..все пак не беше скоро като отидох в др даскало.
Walk go home boy...
еми аз вече съм 10 демек трета година с класа ,ама ...пак си йм викам новия клас и саосвен едни 2 жужутки
![]()
ми як ми е новия клас мисля че си паснахме като характери![]()
mi ... ot noviq mi klas ima mn tochni ima i hora koito nqmat golqmo jelanie da se zapoznaqt s mene za tfa ne moga da govorq za tqh ...nqkoi se oplakvat ot malko momcheta nashte sa 4 ot 26 chovekaa be kfo da govorq ... momchetata si hodqt zaedno est ...momichetata se razdeliha na grupichki ...vsqkakvi gi ima dosadi,zabavni,tochni,"na mama i na tati decata",zubari ... ot kadeto i da go poglednesh golqmo raznoobrazie
![]()
emi az nishto ne moga da kaja za noviq mi klas.. zashotto oshte ne sam gi opoznala s tiq sta4ki .... pak za edna sedmica ne mojesh da imash mnenie za tqh .. ina4e s povecheto si pishem nai redovno v skype i sa pekani![]()
![]()
![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Оффф мии стария клас опреледено ми липсва много ... все пак съм била с тези хора 8 - 9 години!Но и новия си клас харесвам .... не е лош!Повечето са някви откачални и супер купонджии.Има 1 - 2 зубарчета,ама и те са пекани.Абе за сега е добре,дано не стане така да си променя мнението за напред!
Хах еми аз съм 9 клас ама се преместих пак в нов клас. Ние сме учили 2 дена и още 2 дена само присъствахме така че мн не ги познавам. Колкото видях повечето са мн готини и забавни. Има някои които са по мълчаливи (като мен) но като цяло ме кефят![]()