- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Честит първи учебен ден.
Честит първи учебен ден на всички ученици .![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Да ни е честит хууубавия празникС пожелание за много шестаци, още повече купони и най-много гаджета
То май само първолаците се радват
Уотева...
Е, разказвайте - как мина?![]()
Нали знаете, че всяко начало си има и своя край, включително и учебната година.( с това ме успокои един приятел днес
)
Благодаря!И от мен Честит да ви е първия учебен ден! :P
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Честито и от мен![]()
С пожелание за мн успехи, купончета и ако сте в ново даскало ---> още мн добри приятели![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ами при мене добре мина, бях зайче в Немската..странно беша да съм сред толкова много непознати хора, но се свиква сигурно..Целиха ни с моркови, направо брутално бешеМен ме оцели само един и майче имам синина..и така. Запознах се с 2 момичета и 1 момче от новия си клас, изглеждат яки..класната също (при Кожухарова съм, ако на някой му говори нещо). Абе общо взето добре мина, да видим за напред как ще е
![]()
Еее, значи всичко е минало нормално, без инцидентиПървоначално написано от rammsteinkata_666
Че вие, зайците, така се бяхте наплашили...
![]()
Отново пожелавам на всички много успехи през новата година![]()
Аз съм от Ботев - Русе. Първия учебен ден мина просто невероятно тъпо. Имаше някаква организация, но повечето от учениците не знаеха точно каква е. На това отгоре нашия класен го домързяло да влезе за тържеството - т.е не му харесвало да се тъпче в тълпата. Другото, което е - в момента ни слагат алуминиева дограма и ще учим наедно с умниците от съседното училище![]()
. Просто чудесно
![]()
Memento moriendum esse!
Честито![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Хахах...по всичко личи, че учебната година ще започне нормалноПървоначално написано от ThunderGoddess
![]()
Честито. Да сте ми живи и здрави. Успех през новата година и се учете. Сядайте си на хубавите си дупенца и залягайте над уроците. Аз идвам и става страшно![]()
Хаха, мерси Крем4е!Първоначално написано от krem4et0
Само да даде Господ здраве, пък другото ще си дойде на мястото
![]()
mersi,i na tebe(ako ne si zavar6il/a)Първоначално написано от Triple-H
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
aide da ni e 4estito mu4enieto,ama az se nadqvam u4itelite da subotirat godinata i ni6to da ne u4im,makar 4e sum 7 kl i mi predstoqt izpiti ama tva ne mi puka 6tot hoa na uroci taka 4e pak moa se podgotva i tva mi e nai sukrovennata me4ta - u4itelite da subotirat cqlata godina![]()
![]()
честитоооооооооо тайфаааааааааааааа![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
зависи какво имаш предвид под якаПървоначално написано от rammsteinkata_666
![]()
![]()
ПП Имахме още моркови ама ни ги взеха
Първоначално написано от krem4et0
Еми да..ЧЕСТИТО на всички,на тези в новите училища,ЧЕСТИТО ЗУБРЕНЕ(трябва да се доказвате
)радвайте се докато можете,защото почват входните нива,за тези в старите си училища ЧЕСТИТО,ще гледате физиономиите на старите "утрепки" още една година(поне при мен
) Предстои пак купон,и по малко учене,повече каране и добрите ни познати учители
.......и таз година ще се издържи някак си
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
4astit! Mnogo zdrave, uspehi i na dobur 4as!))))))
Честито и от мене \/
Честито и от мен. Много шестици и най-вече здраве. И се радвайте на училището, докато имате време, че после ще го търсите.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Честито и от мееен да сте живи и здрави и много ученолюбиви..Първоначално написано от rammsteinkata_666
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от comics
4estit vi purvi mu4eben den na si4ki![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ооо, Мони, аз нямам оплаквания нито от програмата, нито от класния, не удостоих нито едното с присъствието сиПървоначално написано от ThunderGoddess
5 минути стигат, псле - кафенце
По темата: ДА ВИ Е ЧЕСТИТ НА ВСНА ЗАЙЧЕТАТА ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХИ В НОВИТЕ УЧИЛИЩА
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...