.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Честит първи учебен ден.

Честит първи учебен ден на всички ученици .
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Да ни е честит хууубавия празник С пожелание за много шестаци, още повече купони и най-много гаджета То май само първолаците се радват Уотева...
    Е, разказвайте - как мина?

Нали знаете, че всяко начало си има и своя край, включително и учебната година. ( с това ме успокои един приятел днес )

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Благодаря!И от мен Честит да ви е първия учебен ден! :P
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Честито и от мен
    С пожелание за мн успехи, купончета и ако сте в ново даскало ---> още мн добри приятели
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Ами при мене добре мина, бях зайче в Немската..странно беша да съм сред толкова много непознати хора, но се свиква сигурно..Целиха ни с моркови, направо брутално беше Мен ме оцели само един и майче имам синина..и така. Запознах се с 2 момичета и 1 момче от новия си клас, изглеждат яки..класната също (при Кожухарова съм, ако на някой му говори нещо). Абе общо взето добре мина, да видим за напред как ще е

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от rammsteinkata_666
    Ами при мене добре мина, бях зайче в Немската..странно беша да съм сред толкова много непознати хора, но се свиква сигурно..Целиха ни с моркови, направо брутално беше Мен ме оцели само един и майче имам синина..и така. Запознах се с 2 момичета и 1 момче от новия си клас, изглеждат яки..класната също (при Кожухарова съм, ако на някой му говори нещо). Абе общо взето добре мина, да видим за напред как ще е
    Еее, значи всичко е минало нормално, без инциденти Че вие, зайците, така се бяхте наплашили...
    Отново пожелавам на всички много успехи през новата година

Аз съм от Ботев - Русе. Първия учебен ден мина просто невероятно тъпо. Имаше някаква организация, но повечето от учениците не знаеха точно каква е. На това отгоре нашия класен го домързяло да влезе за тържеството - т.е не му харесвало да се тъпче в тълпата. Другото, което е - в момента ни слагат алуминиева дограма и ще учим наедно с умниците от съседното училище . Просто чудесно
    Memento moriendum esse!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Честито
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Аз съм от Ботев - Русе. Първия учебен ден мина просто невероятно тъпо. Имаше някаква организация, но повечето от учениците не знаеха точно каква е. На това отгоре нашия класен го домързяло да влезе за тържеството - т.е не му харесвало да се тъпче в тълпата. Другото, което е - в момента ни слагат алуминиева дограма и ще учим наедно с умниците от съседното училище . Просто чудесно
    Хахах...по всичко личи, че учебната година ще започне нормално

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Честито

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Честито. Да сте ми живи и здрави. Успех през новата година и се учете. Сядайте си на хубавите си дупенца и залягайте над уроците. Аз идвам и става страшно

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Честито. Да сте ми живи и здрави. Успех през новата година и се учете. Сядайте си на хубавите си дупенца и залягайте над уроците. Аз идвам и става страшно
    Хаха, мерси Крем4е! Само да даде Господ здраве, пък другото ще си дойде на мястото

Град
    Русе
    Мерси и на вас подобно

Мега фен
    Град
    Канзас ;)

Re: Честит първи учебен ден.

Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    Честит първи учебен ден на всички ученици .
    mersi,i na tebe(ako ne si zavar6il/a)
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

aide da ni e 4estito mu4enieto,ama az se nadqvam u4itelite da subotirat godinata i ni6to da ne u4im,makar 4e sum 7 kl i mi predstoqt izpiti ama tva ne mi puka 6tot hoa na uroci taka 4e pak moa se podgotva i tva mi e nai sukrovennata me4ta - u4itelite da subotirat cqlata godina

честитоооооооооо тайфаааааааааааааа
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    зависи какво имаш предвид под яка ПП Имахме още моркови ама ни ги взеха

Еми да..ЧЕСТИТО на всички,на тези в новите училища,ЧЕСТИТО ЗУБРЕНЕ(трябва да се доказвате )радвайте се докато можете,защото почват входните нива,за тези в старите си училища ЧЕСТИТО,ще гледате физиономиите на старите "утрепки" още една година(поне при мен ) Предстои пак купон,и по малко учене,повече каране и добрите ни познати учители .......и таз година ще се издържи някак си

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

4astit! Mnogo zdrave, uspehi i na dobur 4as!))))))

Честито и от мене \/

Честито и от мен. Много шестици и най-вече здраве. И се радвайте на училището, докато имате време, че после ще го търсите.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    По света и у нас :)
    Хаха, мерси Крем4е! Само да даде Господ здраве, пък другото ще си дойде на мястото
    Честито и от мееен да сте живи и здрави и много ученолюбиви..
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ух мерси :P

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    4estit vi purvi mu4eben den na si4ki
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Ооо, Мони, аз нямам оплаквания нито от програмата, нито от класния, не удостоих нито едното с присъствието си 5 минути стигат, псле - кафенце

По темата: ДА ВИ Е ЧЕСТИТ НА ВС НА ЗАЙЧЕТАТА ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХИ В НОВИТЕ УЧИЛИЩА
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си