- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана съм.Обичам ги и двамата.
Здравейте...знам,че ще ме наречете курва и нещастница,но трябва да го кажа...
Имам си гадже от 6 месеца,обичаме се...до...вчера...
Но първо да върна времето малко по назад...4 години бях влюбена в едно момче,Иван...с него сме ходили 1 година,после толкова врем се мъчих да го забравя...сега всичко почна отначало![]()
Та...тръгнах със сегашното ми гадже и уж го забравих...
Вчера се видях с бившия на една сватба,беше...прекалено спомени нахлуха в мен.Хората все ни знаят като гаджета,даже преди всички казваха,че ще се оженим.На сватбата вечерта се целувахме...после ми каза,че ме обичал много и се е побъркал от както не ме е виждал.Аз знам,че ме обича,но винаги като тръгнем се караме за нещо и късаме...толкова време съм изгубила с него,че не ми се иска вече...
Не съм спала с него,със сегашното ми гадже правим секс.
Иван обаче...знам,че сега ще иска да го направим и лошото е ,че аз го искам....Утре ще се видим,може и да го направим,толкова съм объркана...
![]()
Обичам ги и двамата,ако щете ми вярвайте
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Не иситната горчива е,че не ги обичаш достатъчно и 2мата...и не си курва, а просто имаш лапешки акъл...жалко за сегашното ти гадже...и както си написала темата ще срещнеш само критки...нека ти сега това което ще ти си случи, а именно оставаш сама...щот всичко излиза наяве...
понеже не видях въпрос просто ще кажа че се радвам за вас!![]()
Raise your fist!
глсувам за съзтезание който те докара по добър оргазъм печели :}
ся сериозно- ако и двамата те обичат остани с този когото НАИСТОНА обичаш
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
искаш съвет кой да избереш!?сама потвърди,че с предишното си гадже сте се карали мноу...еми има ли смисъл да си с него пак.била си влюбена в него....край!!!загърби го!!!...той е тфоето минало...а не бъдеще....щом веднъж е станало така ще стане и 2-ти път...по-добре го забрави и изобщо забрави че съществува!Бъди си със сегашния приятел и бъди щастлива!
...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...
Със сегашното ми гадже имам повече бъдеще от колкото с Иван...Първоначално написано от kael
Но Иван го обичам повече...несъмнено,първата любив ми е![]()
А знам също и,че сегашното ми гадже няма да иска да ме остави.Той ще се тръшка,но няма да ме пусне да си отида.По-скро ще го пребие.
Не искам да лъжа никой,но как да излъжа сърцето си...![]()
![]()
Ъъ...въпроса е дали той ще е щастлив като разбере...а повярвай ми все някак ще разбере дори и да го излъжеш/премълчиш (което би било ОГРОМНА грешка)...Първоначално написано от F@t@lNy_Sl@dK@
а тя знае ли кой найстина обича.. ?Първоначално написано от kael
Категорично не! Такова животно като обичам ги 2мата...ПРОСТО НЕМА. Ако обичаш даден човек си безрезервен в чувствата си към него и даже не би си помислил за секунда да си с друг а това че искаш и 2мата показва еднозначно колко ги обичаш...Първоначално написано от MiMcHeToOo
и аз така мисля, но за всеки случай да си попитам..Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
Трябва да останеш с 1-ния или с никой.Не можеш и с двамата.
кофти дилема наистина ... но аз винаги бих избрал този който наистина обичам дори да има шанс да ме боли много повече...
когато съм с единия,осъзнавам,че го обичам повече от другия,после...отида ли при другия същата работа.
Не ми казвайте,че не ги обичам,само човек който е преживял такава дилема може да ме разбере,не го пожелавам на никой...
Утре ще ида при другия,ще правим секс...няма как да се спра,няма воля да устоя.
Дано разбера,че в секса не е по-добър от сегашния,за да ми падне в очите и да го забравя...
Да не говорим,че родителите ми мразят и двамата...![]()
Оооо божееее мой за теб това ли е всичко с него СЕКС ?! Е не просто мисля че е напълно излишно да се занимавам с тая тема...чисто и просто накрая ще останеш сама. И не е вярно че нямаш воля имаш просто не искаш да я използваш...знаеш че ще нараниш сегашния си приятел но въпреки това ще го направиш ?! Е ами само едно мога да кажа в случея...безсърдечна кучка с извинение за израза ама си е така...Първоначално написано от отчаяната...
Hmmm,prekaleno truden vapros za men...Sry,ama edinstveniq 4ovek,koito moje da ti pomogne sega si samata ti...
Да и до секса ако е...вечно съм искала да спя с него,но не съм имала възможност...сега не мога да изтърпя.Искам да правя секс с негоПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Е тогава кфо ми разправяш че обичаш сегашния си приятел след като съзнателно възнамеряваш да му донесеш само страдание и болка ?!Не го обичаш...а бившия просто искаш да правиш секс с него
следователно и него не обичаш щом след секса искаш да идеш при другия...мисля че доказах първия си пост...
знаеш ли какво искаш ? мисля, че не.. ако знаеш много те моля споделиПървоначално написано от от4аяната
![]()
да ти кажа ти си лош човек как може така да преебеш приятеля си без първо да говориш с негоПървоначално написано от от4аяната
... ясно ми стана всичко е заради секса преди се шегувах ама май наистина в тфоя случай избери по добрия оргазъм
Първоначално написано от kael
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам го от 5 години,казах вече...тва за тебе не е ли любов???Първоначално написано от GregoryHouse
А за да го забравя,значи требва да обикна друг и се получи.
Сега обаче и двамата с налице и аз незнам какво да правя,след като ги искам и двамата.
Сега ми прищръква,че по-скоро искам да спя с Иван,за да спре да ми пука за него,а той да се гърчи,така както аз бях и да плаче от любов по мен още повече от сега.Чак тогава ще мога да го забравя.По принцип съм така...когато някой тича след мен не го искам,но почне ли да бяга...великото гонене с рев.
Все повече и повече противоречия...значи ако следва да вярвам на последния ти пост...си по склонна да нараниш сегашния си приятел само и само за да задоволиш жаждата си за мъст!?! ...и то с ясното съзнание кфо ше последва за сегашния ако разбере и че всичко отива подяволите ?! До сега се убедих в едно че много повече се интересуваш от собственото си его отколкото за сегашното ти гадже...А з бившето казваш че си го обичала а може би още го обичаш сега искаш да си го върнеш и да го накараш да страда ?! Уоу да ти имам обичта...с нея не бих си избърсал задника даже...(сори за силните думи даже обидните ама просто за мен това което възнамеряваш за сега е АБСОЛЮТНО НЕПРОСТИМО И НЕМОРАЛНО!)Първоначално написано от от4аяната
ние момичеата сме така...от безсилие правим безмислици,но ИСКАМ ДА СТРАДА,МАМКА МУ!!!Точно за това,че го обичам!Сам като падне под нивото ми ще го изхвърля от акъла си.Първоначално написано от GregoryHouse
Ох миличката ми тя...колко си заблудена и заслепена...на него си му през хуя ше му врътнеш ена свирка и ше ти се накефи после като му се прайш на интересна ше каже на гаджето ти и ше те остави и кфо се оказа ?! Ти ше останеш с празни ръце и ще страдаш....
тройка .....абе ти добре ли си искаш да спиш с тоя .... ами приятеля ти бе ?!?!?!?Първоначално написано от от4аяната