.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    о0
    Guest

Тест за бременност-кога се прави?!

Първо извинявам се ако има и други подобни теми, но наистина вече искам да знам какво става...

Значи с моята приятелка правихме секс на 8-ми този месец-с презерватив! След въпросния акт моята приятелка каза че презерватива е доста влажен и че не е като друг път и не било така сякаш е само от нея ами и че можеби съм свършил и може да се е скъсал презерватива... Проверихме го. Не беше скъсан, но ме притеснява друг факт...
    Дали е възможно ако съм свършил и съм продължил половия акт, спермата да е попаднала някак си където не трябва?! Знам ли да е излезнала доло от основата на презерватива или нещо такова

Та сега директно на въпроса...

На тестовете пише, че могат да отчетат вярно още на първия ден след закъснението. На нея трябваше да и дойде на 11 и още не и е дошъл и точно това ме притеснява.

Направихме един тест на 12 или на 13 не съм сигурен, но 100% е след датата на която трябваше да и дойде... Теста беше отрицателен.

Обаче вече сме 15, а моята приятелка дори няма симптоми че ще и идва... Отделно ми казаха че теста едвали е отчел този въпросен секс на 8-ми защото не били минали 7 дни от половия акт...

Вярно ли е това и има ли смисъл от притеснение? Теста отчел ли е правилно или... ?!

П.П. Сори ако съм се изказал тъпо или некомпетентно на наистина ни е доста притеснено...

о0
    Guest
    Теста беше Shure Check ако има някакво значение...

Guest
    Доколкото сханах от темата ти, нямаш никакъв повод за притеснение. А тест по принцип се прави на 14 дена след полов акт.

еми общо взето мисля, че няма значение теста, но щом като презервативът не е бил скъсан предполагам, че няма за какво да се притеснявате на по колко години сте ?? редовен ли е цикълът на приятелката ти ??

Тест е най-добре да се прави 10 дни след рисковия акт или най-малко след 7 дни.След 2-3 дни направете още един тест за по-сигурно и дано и няма нищо

Тест може да се направи на първия ден след закъснението. Ако момичето има нередовен цикъл може да си направи на 14 ден след рисковия акт като за по-сигурно го повтори след 48 часа.
    Това е ясно нописано на упътването на Shure Check. Защо просто не го прочетохте?

о0
    Guest
    Почти на 17 е приятелката ми аз съм на 18.

Цикъла и закъсняваше доста често с по 3-4 до 5 дена обаче... А последните 2-3 месеца дори и идваше по-рано...

Незнам може и да закъснява от това, че примерно пътуваше от морето за Плд, както и че пи доста хапчета, беше на системи миналия месец защото беше болна... Незнам не разбирам

И последно трябвали да са минали някакви дни от половия акт при положение че уж отчита още на първия ден след закъснението

Оф незнам, дано да се притесняваме за глупости, ама незнам вече...

Нека си направи тест към 20, ако още не и е дошло, въпреки че не виждам повод за притеснение.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от о0
    И последно трябвали да са минали някакви дни от половия акт при положение че уж отчита още на първия ден след закъснението

Теста пак ще е ефикасен дори да не е минало мн време от акта но има закъснение поради бременност.
    Мисля, че при вашия случай няма място за притеснение.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от _butterfly_

Теста пак ще е ефикасен дори да не е минало мн време от акта но има закъснение поради бременност.
    10х това имах нужда да чуя... Дано да си прав/а

Guest

Опс грешка, закъснението надявам се не е поради бременност-отрицателен беше теста... Дали е отчел ? Сори ако ставам банален вече, но...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Нищо й няма. От боледуването е. Повторете теста след 2-3 дни. Пътуване, смяна на климат, болест-оказват влияние върху цикъла. Споко!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Опс грешка, закъснението надявам се не е поради бременност-отрицателен беше теста... Дали е отчел ? Сори ако ставам банален вече, но...
    Еми щом е отчел една чертичка след закъснение мисля, че наистина няма място за притеснения при положение, че сте го правили с презерватив и той не се е скъсал. Нека приятелката ти се успокои, защото колкото повече го чака и се нервира цикъла закъснява.

Guest
    ами- виж сега, щом сте правили секц на 8, а е трябвалод а й дойде на 11, значи (поне според мен) овулацията и е минала отдавна, така че дори и при евентуален гаф на 8 ( а не виждам от какво да е този гаф- все пак спермата при здрав презерватив, няма как посто да се разлее и изтече) няма как да забременее, защото няма яйцеклетка, която да се оплоди. Щом е пътувала този месец, била е болна, а времето се сменя, може от всичко това да и закъснява. Спокойо, аз като гледам и на мене ще ми позакъснее този месец. Стискам палци всичко да е наред

оО
    Guest
    благодаря много на всички за отговорите

Почти на 17 е приятелката ми аз съм на 18.

Цикъла и закъсняваше доста често с по 3-4 до 5 дена обаче... А последните 2-3 месеца дори и идваше по-рано...

Незнам може и да закъснява от това, че примерно пътуваше от морето за Плд, както и че пи доста хапчета, беше на системи миналия месец защото беше болна... Незнам не разбирам

Оф незнам, дано да се притесняваме за глупости, ама незнам вече...
    щом като е пътувала и е пила антибиотици, аз мисля че от това може да е и все пак нека да си направи пак тест, за да сте по спокойни и двамата Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си