.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Повече от фен
    По принцип и аз знам, че е едно и също, обаче както Крем4ето съм забелязала малка разлика сякаш.при оргазъм мога хем да умра от удоволствие, хем да плувам направо от долу, а разликата със свършването е , че е само мокро, без някво особено удоволствие.
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

За мене без разликаааа [/quote]

абе има разлика да ви кажа, даже веднъж май го усетих..тоест искам да кажа, че пишката ми пулсираше като рпед свършване и после омекна, но нямаше сперма ... и след една минута пак го вдихнах, но не съм сигурне дал ие това, което ис мисля

Guest
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    При мъжете няма разлика никаква определено.
    +1
    +2

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитирай Първоначално написано от shalis
    По принцип и аз знам, че е едно и също, обаче както Крем4ето съм забелязала малка разлика сякаш.при оргазъм мога хем да умра от удоволствие, хем да плувам направо от долу, а разликата със свършването е , че е само мокро, без някво особено удоволствие.
    така ли??Значи,аз свършвам,само при галене по косата,защото се подмокрям.УАААУ
    Има и пулсиране в областта на гениталиите и свиване и отпускане на влагалището!

Цитирай Първоначално написано от johnny_depp
    абе има разлика да ви кажа, даже веднъж май го усетих..тоест искам да кажа, че пишката ми пулсираше като рпед свършване и после омекна, но нямаше сперма ... и след една минута пак го вдихнах, но не съм сигурне дал ие това, което ис мисля
    Ето още едно доказателство и за моето мнение по въпроса. Разлика между "свършване" и "оргазъм" има! Дори и при мъжете. Аз като представител на мъжкия пол мога да говоря само за нас де. Но лично ми се е случвало да получа три оргазъма, като на четвъртия свърших чак! След това едва гледах и ми се виеше свят, но умората е невероятна, така че е нормално. След 20 минути пак бях на линия Та... и пича който цитирам явно е постигал нещо такова. Случайно естествено. Но при мен не беше случайно. Всъщност даже си има и разни упражнения за развиване на тази способност - оргазъм без да изхвърляш семенна течност и да можеш да продължиш акта. При повечето мъже е нужно години тренировки за да го усвоят. А в повечето случаи им се случва рядко и все случайно.
    За жените не мога да кажа как е положението, но предполагам че и при тях има известна разлика.

Guest
    Им разлика, разбира се. при свършване се достига някъкъв пик, след което мускулите се отпускат и напржението спада. Но всичко това е главно в областта на гениталиите. А при оргазъм удоволствието засяга цялото тяло.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си