- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ужас..тези не са хора!
мила,като ти чета посответе ми идва да проявя хуманност и д ате ударя с някоя тухла по главата, ама нейсе..далечко си ми![]()
и ще похабиш цяла тухла? Прахосница! Най-много камък. Всичко друго е неоправдан разход!Първоначално написано от Deus ex machina
Не искам да го гледам.![]()
И тва ли трябва да ядат?И ТАКА ли трябва да го убият?Първоначално написано от PR0
сладурнакне, много ти е лесно да говориш за етика, когато не си поставена в ситуация, когато нямаш избор - или правиш това, или няма пари и семейството ти остава без храна примерно. не можеш да съдиш хората - това е като онази пирамиде от часовете по психология - първо човек се стреми да запълни най-основните й равнища (сигурност, прехрана и тн), после идват емоционалните нужди и всичко останало. критиката ти не е насочена към когото трябва.Първоначално написано от ...BlAcK_OrChId...
abe kvoto i da govorite,4e i te trqbva da qdat ne e opravdanie kak gi ubivat.....laina mrusni..
вие не видяхте ли какво пише отдолу?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
лелееее ако някой от тея китайци ми падне
![]()
![]()
ше му е*а майката
![]()
![]()
Скапани нещастници
![]()
![]()
ФУЦК ТХЕ ЦХИНИЕС !!!
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
![]()
stupid haters.
ЕЙ ГРОЗНА ПУТКООО Я СЕ ПОКРИЙ НЯКЪДЕ !Първоначално написано от Deus ex machina
НЕДЕЙ СЕ ПРАВИ НА МНОГО ИНТЕРЕСНА !
МАМА ТИ ДЕА ПРОСТА !
много яко филмче, изкефи ме - направих си сандвич с телшка и свинска шунка и изгледах останалите от серията
![]()
![]()
![]()
гадост....имам котка и като гледах ми сетия верно са за атомна бомба ...не е човешко да искаш да мъчиш животното докато го убиваш...болни мозъци
Ужас!!!
Видях че дерът едно коте докъто е живоебаси ужаса тея верно са някви болни.И ъкъла ми не го побира как може да ядът кучета и котета
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от comics