- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- за или против zigmund froid ?!
Това не беше ли мисъл на Наполеон?
Give me your best shot motherfucker!
Ей, всички компетентно се изказахте, дадохте оценка на Фройд... Само дето тая мисъл не е негова, ама както и да е...Първоначално написано от IGNGN
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Що като си толкова оборотен/а не влезеш с акаунта си и не ми кажеш дали въобще си запознато с трудовете му човеченце нещастно?! Даже не смееш да си влезеш с акаунта,ми като гост,за мен това е курвенската постъпка,да не си показваш носа ми само да обиждаш на ляво и дясно => и двамата сме в курвенския кюпПървоначално написано от Анонимко
![]()
...
Фройд е бил (неосъзнат) гей и жените не ги е ебавал за нищо. най-краткото обобщение на вижданията му: мъж без пишка, който си я търси цял живот![]()
а мисълта е на великия комплексар Наполеон, чиито жени наистина могат да бъдат окачествени като курви
...............
Не е вярно!Първоначално написано от Shadow_Walker
Фройд е основателя на психоанализата,което е само част от психологията!
Аз съм му привържаничка в разсъжденията му за психичния апарат,и по-маолко го подкрепям за разсъжденията му относно сексуалността,въпреки че с тях съм по запозната (чела съм "Тотем и Табу","Аз и То").
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
о господи.. тва да наречеш майка си курва не говори нищо хубаво за теб..Първоначално написано от monityY
Животът е адът описан в Библията!
Abe vie ste mno stranni! Kak moje da se izkazvate ei taka bez da znaete.
1vo- Tova ne go e kazal Zigmund Froid, a Napoleon Bonapard!!!
2ro- Froid e mnogo dobar psihoanalitik i ima mnogo dobri trudove!
Леле верно колко сте неориентирани.. Мисълта е на НАПОЛЕОН.
А колкото до фройд - аз на сатанисти не се възхищавам.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Е това е, да припишеш на човек думи, които даже не са негови...![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Какво значи да си за или против Фройд?Много смешна тема бтв...
И още нещо... хората НЕ могат да разберат Фройд затова и винаги са против всичко казано от него. Защото всичко се възприема буквално. А всъщност той е голям човек... Кои сме, че да го съдим и да се опитваме да си интерпретираме думите му както ни е кеф?
Иначе мисълта не е на Фройд... а и ми е интересно и много смешно как в разни известни и неизвестни цитати хората сами си се разпознават и започват да се обиждат и дразнят от казаното... дори без да се замислят![]()
![]()
Темата е стара и съжалявам, че я вдигам нагоре, но наистина ме разсмя и исках да си кажа каквтото мисля.
I don`t use drugs, I AM DRUG!
Ами избери си http://www.women-philosophers.com/Първоначално написано от Анонимко
![]()
Пха, за мен курви не съществуват. Все пак всеки сам решава какъв сексуален живот ще води, нали? ( с колко партньора, колко често и т.н. ) Пък и ако проявите по - задълбочен интерес към личността на Фройд, ще видите, че си има причина за това негово изказване.
По принцип не съм против него, но не съм и твърдо "за". Има някои доста интересни теории...
Първоначално написано от Myxaxaxa
![]()
ами според всеки своето си е най-хубаво![]()