- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- за6то се полу4ават болки в корема
при цикъл,какво об6то има цикъла с корема,т.е с болките.какво предизвиква болките?![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
ОМГ... ама не се учудвам.. като имам предвид музиката, която слушаш....
Първоначално написано от Say It Right
музиката няма ни6то об6то с това,което питам![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
mi mili4ka,otkade misli6 4e ti idva toq cikalsas sigurnost ne e ot glavata .... parvo v korema se namirat qi4nicite,a ako izob6to znae6 4e qi4nicite imat ne6to ob6tos cikala,4estito
bolite se polu4avat za6toto polovata ti sistema iztlaskava taq krav..pff aman ot takiva deto ne znaqt svoeto tqlo,a pak mi tragnali da se zanimavat s na 4ujdiq pol..
Четох из нета, че болки при цикъл се получават от: неправилното положение на матката и след раждане болките отминават.![]()
не всеки се ражда нау4ен като тебе,и да знам какво за яй4нициПървоначално написано от Анонимко
ех, че хубав въпрос! поздравления! браво!Първоначално написано от monityY
той ми подсказва, че трябва да се направи спец тема обясняваща съвсем достъпно и разбираемо анатомо-физологичната основа на пмс!
това ще е от полза за всички Момичета.
ако някой се заеме - може да разчита на моята помощ!
ако не когато има време ще го спретна аз, но все пак нека покажем, че тук има и много отговорни и грамотни Момичета, а защо не и Момчета, които с малко помощ биха се справили много добре
наистина много хубав въпрос! =D>