- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момичето или момчето иска повече секс?
защо така?Първоначално написано от kameliqbaby
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
И двата пола искат секс, но както винаги жените не си го признават ...
Даже си мисля че момичетата искат повече от момчетата
Бъркаш жените с момиченцата. Никоя жена с поне малко акъл в главата няма да откаже на гаджето си при положение, че и тя го иска. А ако не го иска, няма да ходи с него. Пиклите да ходят в детската градина, след като искат платонични изживявания.Първоначално написано от ThePa1n
Разпространено е схващането, че на жените им трябват чувства, за да пожелаят секс, а на мъжете им трябва просто привличане. Е, не е съвсем така. Една жена също може да има желание за секс и без чувства...ако няма приятел, да не би да става безчувствена автоматично?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Момчетата искат повече секс
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
spored men mom4eta mn poe4e go iskat \/
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Ето за такива говорех. Ако си момче...съжалявам.Първоначално написано от DoomShadow
Възможно ли е да бъде по-красиво?
И двата пола искат секс. Нормелно е. Жените без секс стават супер нервни, а мъжете имат мокри сънища. И за двата пола въздържаянието не е добро нещо............И все пак мисля, че момчетата искат повече секс. Обикновено те са по-активните в 1 връзка по отношение на секс. Колко теми има тук, че момичеата не са готови или не искат. Да има тема-моята приятелка иска секс, а аз не!
Ami vsi4ko si e dosta otnositelno za6toto primerno moito mom4e iska pove4e ot mene no puk az imam po-goliamo jelanie ot pove4eto mom4eta koito poznavam.Vupreki tova 6te glasyvam za mom4etata za6toto te pokazvat po-iavno 4e iskat seks i po princip po-4esto poemat iniciativata.
![]()
i az sym na sy6toto mnenie samo 4e horata sa razli4ni i nai-ve4e si zavisi ot 4oveka,az sym momi4e i si umiram da pravq sex s priqtelq mi po vsqko vr,predi daje se 4udeh dali ne e nenormalno,no prestanah s tezi gluposti i ve4e samo se naslajdavam,kakvo da pravq takava sym si obi4am sexa,a i priqtelqt mi se kefi na tva 6toto toi otka4a samo kato me pogledne iii...awe ludi4ki sme si i dvamata ama ni e extra zaednoПървоначално написано от DoomShadow
jelaq na si4ki momi4eta da si namerqt 4oveka s koito da im se pravi po vsqko vr,6toto znaqt 4e 6te e unikalno
![]()
mom4etata(2 biv6i razgoneni gageta)![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
momi4etata,ama ne si priznavame=)
Feel my pain
Определено момчетата...или просто така си мисля....незнам,но гласувах за момчетата
mom4etata
=D> =D> =D> =D>Първоначално написано от `Death`Whore``
ами зависи от мом4ето зависи и от моми4ето!
но май пове4е наброй са мом4етата! те даже изневеряват зарда тоз секс!
az sym mom4e i 6te glesuvam za mom4etata![]()
Mомичетата. Ама се правим на света вода ненапита![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Така е трудно да се каже...зависи си от самия човек![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
Ми моита даже не говори за секс с мен а пък като и намекна че искам да я лижа примерно вика че било "гнусно" .........![]()
![]()
![]()
юнийк и тя ли се праи на света вода не напита?
![]()
МОМЧЕТАТА![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
според мен момичетата нищо че повечето не си признават![]()
Не иГраЯ По ПравиЛа-нЕ Ми НаЛагАй ТакИва, НямА да Ги СпазВам! Не иСкАй НиЩо От мен-НяМа Да Го пОлУчИш! ЖиВеЯ ДеН За ДеН
Ем аз гласувах за м0м4енцата, ма има и д0ста нимф0манки тъй 4е нз....![]()
ТЪПА ТЕМА!!! НАУЧНО Е ДОКАЗАНО, ЧЕ МЪЖКИЯТ ПОЛ МИСЛИ ВСЯКА 8МА СЕКУНДА ЗА СЕКС!!!
Този път съм съгласен с теб, и аз имам такива данни, жените също много мислят за секс обаче те не го коментират както нас ... "На тая ще и пръсна гъза и т.н."Първоначално написано от slOw
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!