- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да видим защо стачкуват учителите...
Да,но дава добри резултати в образователния процес.
:P
Междудругото наистина това момиче,от клипчето,дето пада..е много малоумно,как може така да се подиграва на материално-техническата база..в бившото ми училище чиновете бяха в пъти по-жалки и потрошени..
Бих я изпитала за наказание на естетическите норми през периода на сюрреализма .![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
и смятам че няма да постигне целта си това момиче RAWRRRПървоначално написано от ATAKABG
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
~BoRn^InLoVe~ , защо мислиш така..ако една учителка те накара да я гледаш в устата и да попиваш всяка нейна дума,и те изпитва всеки час..няма ли да си седнеш на задника да поучиш малко?
На бас,че като ти напишат 3 двойки за 3 учебни часа ще изядеш учебника с кориците..
Spork,не се заяждам с теб умишлено,но дори и да е така-защо не се замислиш,защо го правя?
Dwight D. Eisenhower
аз уча и при най най милия учител в даскалото така че не съм подходяща за отговор на въпроса ти..но така освен да накараш учениците да те мразят и те започнат да ти правят мръсно не виждам какво друго можеш да постигнеш,с днешната младеж е такаПървоначално написано от RAWRRR
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Които са глупави-ще ме намразят.
Които са съобразителни-ще са ми благодарни.
И какво мръсно могат да ми направят?Аз съм тази,която ако реши може да им съсипе живота. (най-малкото като ги оставя на поправка една година-после ги скъсам,и я повторят,така ги обричам на загуба на една ценна година от развитието им)
Dwight D. Eisenhower
точно така..Първоначално написано от exploitedteen
атакабг, пропагандата ти против образованието и обучението е смешна.. без образование не си пък абсолютно за никъде
RAWRRR, ти май наистина не си попадала на изруди! На думи е много лесно да възпиташ 26 човека, но в действителност е далеч по-трудно. Първо, когато завършиш ще си на 20 и няколко. Ще преподаваш на хора няколко години по-малки от теб и не се надявай да имат такова страхопочитание. За да успееш да привлечеш вниманието към себе си, не мисли че най-добрият вариант е 2-ки, 2-ки и поправителен. Имала съм учители, които буквално са ми влизали под кожата и съм ги зяпала в устата цял час. Предметите далеч не бяха любимите ми, но за сметка на това харизмата на тези преподаватели така ме е грабвала, че с нетърпение съм чакала следващия час. Не казвам, че учениците трябва да се глезят, но да се държиш с тях все едно ти си безсмъртна, не е най-добрата стратегия. От личен опит казвам, че най-уважаваните преподаватели, на първо място са уважавани хора. Учителката ми по философия например... Всеки час правехме нещо различно - тестове за интелигентност, за лични качества, казуси, игри. В нейните часове винаги бяхме по 25 човека в клас. За разлика от математиката... учителя беше страховит, всички имаха 3-ки и 4-ки и пак никой не влизаше...
Що се отнася до Спорк и учителката която имала 2 хотела, аз имах такава, която караше Mercedes G класа и идваше, защото обича учениците, независимо от това, че мъжа й държи половината град. Познавам също учители, които дават частни уроци събота и неделя от 7 сутринта до 8 вечерта и взимат по 20 лв. на час... но това са професионалисти и за да отидеш при тях трябва да си се записал година по-късно... А за да те търси някой, преди всичко трябва да си наистина добър в областта си.
@ CooL^GirL^^^
Аз не искам да ме харесват или уважават..!
Аз искам в клас да има дисциплина,за да не се връщам у дома с главоболие-защото е ясно,че педагогиката е една от най-обременяващите емоционално професии.
Ако съм мила и добра,ще ми се качат на главата,особено ако съм преподавателка в механотехникум..каквато съм свита и срамежлива и съм израснала в девически клас,един изцяло мъжки би ми съсипал из основи нервната система..![]()
Dwight D. Eisenhower
Ти си мъж,при теб е друго.
Аз не мога да си представя мекошав учител-мъж.
Въпреки,че на теория съществува такъв индивид-мен ме би било страх да не ми обърше един шамар,ако си позволя да стана устата..
Междудругото мен ме е удрял мъж учител-и то най-прекрасният и мил учител,който може да съществува,но аз си го заслужавах..опитвах се да подсказвам на всички от класа..и точно на контролно когато трябваше да подам листчето с решените задачи .. той ме перна зад врата.Попитай ме дали съм си позволявала подобни своеволия друг път..![]()
Dwight D. Eisenhower
Е,да но млада учителка на 25 години няма с какво да респектира,освен с интелект.
Иначе по темата,мисля че до 5 години,ще им се увеличат заплатите на учителите.. :P
Dwight D. Eisenhower
i pri nas beshe taakaПървоначално написано от Jamalska
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Така е правилно. Който е недоволен - стачкува. Който е доволен - не стачкува. Задоволяват недоволните. И вече всички са доволни.Най-смешното предложение, което видях около протестите е някакъв синдикален лидер като предлагаше прие евентуално спорузомение за по-високи заплати да се увеличат заплатите само на тези, които са стачкували, защото само те искат по-високи заплати. Laughing Надявам се не е било прието.
Като цяло подкрепям стачката. Нека се борят. И не само те. Нека стачкуваме всички за всичко, което не ни харесва. Щото да се разчита, че някой ще се смили над склонената глава и примирена горчива физиономия, е пълна престъпна глупост.
и в моето стачкуваха
еми, само ще кажа, че беше време
не може те да търпят такива идиоти за 300 лева, а квото и да си говорим в българските училища е нещо страшно![]()
Собственост на Canis_Dirus
Аз се надявам, че ще се споразумеят преди да излязат в стачка, ама надали ще стане.
exploitedteen - А дали щяха да позволят на учителя да се разхожда с кубинки посред лято?![]()
Не знам ама аз няма да си пратя детето при някакъв такъв като теб да му пълни главата с анархо простотии! Това е толкова опасно колкото и учител - мангал, или пък някой последовател на евангелистка секта!Първоначално написано от exploitedteen
...Everything which could be eaten was eaten
There were no bones left from people
And shoals of hungry rats
In desert metro tunnels, bomb shelters
They started their fights,
For life and genus
And rats blood sprinkled poison snow...
само в мойто даскало ли нямаше стачка?![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Ахаа ти вече им правиш сметка на учителите така ли? И за какво са учили и са се бъхтили цял живот тея хора? Къф ти е проблема колко пари взимат като го прават с честен и достоен труд..по-достоен трудно може да бъде. Тези хора най-малко залужават такова унижение и гавра от страна на държавата с тея пари, които им дават. Я малко си зядействай мозъка в тая глава дет са ти я дали и се пробвай пак да помислиш.Първоначално написано от Spork
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Емиии защотооо
-15 се пада събота
-тея от моя клас са големи простаци...
И най-култувото - Учителите стачкуват, защото искат да си починат
![]()
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Ай сектир с тея частни уроци.
Не всеки учител може да дава частни по уроците!
Първоначално написано от exploitedteen
Съгласна съм.
Учителят не трябва да е звяр, а принципен човек, който знае как да общува с деца.
С наказания нищо не се постига - казвам го от личен опит.
=D> =D>Първоначално написано от fti4ka
Неподходящ размер на снимка в подпис!
на една наша асистентка бяха забранили да носи блузки с къс ръкав да не й се вижда татуировката..Първоначално написано от exploitedteen
![]()
намина, невероятно мнение!
Първоначално написано от namina
дали "си се кефат"?
а знаеш ли, че им режат от така или иначе малките заплати, когато стачкуват?![]()
със сигурност им е особено готино! голям купон пада!
колко сте повърхностни... отвращавате ме
Не съм съгласна с RAWRRR.Учителят трябва да не е някой злодей,който да стресира децата,защото това няма да доведе до добри резултати.Учителят трябва да знае как да общува НОРМАЛНО с децата,но трябва да имат респект от него...
Имах един учител (по български език),който само като влезнеше през вратата и всички млъкваха.Рапортувахме за номерата на отсъстващите ученици и т.н.Наставаше гробно мълчание.Изискваше ужасно много от нас.За закъснения правехме по 5,10 или 15 (а може и повече) коремни преси или клякания... Пишеше двойки,когато някой нямаше домашна работа.За да имах отлични оценки не съм си лягала и на сутринта отивах на училище,с някакъв стрес - какво ли ще стане днес.Въпреки че,винаги съм била редовна и постоянна в училище,аз изтръпвах и ми се свиваше стомахът,когато наближеше неговият час.Защото наумеше ли си да те изпитва...ако поискаше, винаги можеше да те изпита така...че да получиш двойка. И в крайна сметка, от всичкия този страх и стрес ,аз развих язва. Но не мога да отрека,че ме научи на много.Като преподавател беше невероятен...
Първоначално написано от exploitedteen
да, дааа.. и моят живот е същия.. голяма скука, exploited, нали? толкова кинти, че да се чуууудиш какво да ги правиш!