- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За ефективните стачки на учителите
Ще се учи ли ако има ефективни стачки на учителите?
Не, ако не се постигне някакво споразумение между учителите и министъра относно заплатите... ефективаната стачка започва от 24ти и доколкото знам просто няма да пускат учениците в класните стаи --> няма да се учи
Да, майка ми е чела, че учениците няма да имат право да посещават учебните занятия след започването на стачката, т.е. няма да учимПървоначално написано от zloto
Е, разбира се, ако има учители, които не стачкуват, ще трябва да влизаме в техните часове.
da,ama ministara kazal,4e posle 6te ti orejat vakanciite......i se pak ako ne se u4i pak 6e e zle
Just haters make me famous! εĭз
Да, де, 'що пък не?!? И от цялата работа ние сме най-потърпевши...Първоначално написано от CuRly Doll
![]()
точно никога няма да ми съкратят ваканцията...хората ходят на курсове...или пък часове в събота - да забравятПървоначално написано от CuRly Doll
![]()
Аз съм оптимистична, смятам, че ще се разберат до седмица...и ще си учим нормално...ох, дано...
Министъра много си е наточил ноктенцата на директорите на училищата, които стачкуват. Да му го набия в гъза на педераста смотан.
тъй вярно!Първоначално написано от mid_get
аре ве дайте на у4ителите тва което искат,да не ни развалят на нас у4ението и ваканциите! да му еба и шибаната ситуация! тез намериха кога да протестират!![]()
![]()
![]()