.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    luis_kali
    Guest

как мога да си избеля зъбите???

как мога да си избеля зъбите?????
    Преместена
    ramaiana

темата е стара ще бъде заключена ,модерирано от by duh4o

Guest

Re: как мога да си избеля зъбите???

Цитирай Първоначално написано от luis_kali
    как мога да си избеля зъбите?????

Супер фен
    Град
    Своге
    ами зна4и малко е гадно оба4е със сода за хляп ги намазва6 и после отмива6!
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от iliana_svoge
    Българска му работа! Да не знаеш как се пише ХЛЯБ!!!

ohhh vsi4ki se mislite za mn kompetentni i za golqmata rabota.....kato ne znaete ...po-dobre vuob6te ne davaite suvet za tezi ne6ta.....sodata ...da izbelvat se zabite,no se naru6ava emaila,a bez nego nqma kakvo da gi predpazvq,polu4avat se puppiti,kariesi i tn....nai-dobroto re6enie e da otide6 do nai-blizkata apteka i da vzeme6 pastata za zubi na pearldrops -hollywood smile-VELIKA E.struva 7 lv,proizvedena v ENGLAND po specialna tehnologiq, v kutiikata ima i lenti4ka s koqto moje6 da si sravnqva6 cveta na zubite i da zabeleji6 podorenieto..efekt naistina ima..nqma da sujalqva6.uspeh
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

lesno

otidi na zabolekar i toi shte ti gi izbeli

a i ne e skapa procedurata

Re: lesno

Цитирай Първоначално написано от malkia-
    otidi na zabolekar i toi shte ti gi izbeli

a i ne e skapa procedurata
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от iveto89
    ohhh vsi4ki se mislite za mn kompetentni i za golqmata rabota.....kato ne znaete ...po-dobre vuob6te ne davaite suvet za tezi ne6ta.....sodata ...da izbelvat se zabite,no se naru6ava emaila,a bez nego nqma kakvo da gi predpazvq,polu4avat se puppiti,kariesi i tn....nai-dobroto re6enie e da otide6 do nai-blizkata apteka i da vzeme6 pastata za zubi na pearldrops -hollywood smile-VELIKA E.struva 7 lv,proizvedena v ENGLAND po specialna tehnologiq, v kutiikata ima i lenti4ka s koqto moje6 da si sravnqva6 cveta na zubite i da zabeleji6 podorenieto..efekt naistina ima..nqma da sujalqva6.uspeh
    Аз с това си избелих зъбите. Ефектът беше почти 4 нюанса за 3 седмици. Просто разликата е огромна!
    Мога ли да повторя курса и кога?

Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Отиваш в магазика и си харесваш една четка за зъби и си вземи и паста за зъби Астера,Колгейт,Дентал-каквато искаш.Отиди у вас у банята,вземи четката и върху косъмчетата сложи малко паста за зъби(не цялата) и четкай око 3 минути.После си изплакни устата и си готов!
    Аз това го правя редовно и зъбите ми са жълти.

А Кремче, това не преебава ли зъбите? Че аз и без това редовно имам кариеси...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ами не знам. Аз вчер приключих с избелването. Пише, че не разрушава емайла, а го укрепва. 2 пъти дневно се мият зъбите и няма твърда субстанция. Аз съм доволна много наистина. Бях песимистично настроена, но си струваше. А и остана още. Сега ще дам на каката да си ги поизбели. Пише, че е клинично тестван и безвреден продукт.
    http://www.pearldrops.com/products.aspx

аз нямам емайл по рождение и съм с фасети на предните горни 8 зъба ако пробвам тази паста дали ще повреди по някакуф на4ин фасетите??

amiii otiva6 na magazina i kazva6 4e iska6 izbelva6ta pasta za zubi,predlagat se 34985749649068943 marki i izbira6,kfo tolkova???
    Love me or hate me, its still an obsession.
    Love me or hate me, that is the question.
    If you love me then Thank you!
    If you hate me then F*** you!

http://karrryy.aha.bg/

на зъболекар ама не ми се вярва да ти се дават толкова пари . ... а и след това трябва да ги пазиш , като да не пиеш никви оцветителни неща да не пушиш и прочие . Пастата за зъби не вършат работа

Баща ми е зъболекар и ми е казвал че содата изобщо не вреди на емайла на зъбите
    По темата отиди при зъболекаря си и го питай дали да си купиш паста дали ще ти ги избелва той (което не е много скъпо)той ще ти каже най- добре какво ще е най-ефикасно за твойте зъби

Голям фен
    Град
    Констанц
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Цитирай Първоначално написано от luckygirl92
    amiii otiva6 na magazina i kazva6 4e iska6 izbelva6ta pasta za zubi,predlagat se 34985749649068943 marki i izbira6,kfo tolkova???
    хаха мда избор голям ефект-НИКАКЪВ
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

Ами с сода се нарушава емаила ако ти ги избели зъболекар също е вредно за зъбите-аз исках да си ги избелвам и зъболекарката ми каза, че сега съм малка и не е добре за зъбите!Ами иди в аптеката и питай за някоя ефикасна избелваща паста за зъби.

Отиваш при зъболекаря си и му казваш,че искаш да ти полира зъбките.Не боли,приятно е. Минават ти зъбите със специална паста и те светват.Стават белички. Е,проблемът е че след 2-3 месеца ще почнат леко да пожълтяват, но до тогава ще се радваш на хубави и бели зъби. Цената на полирането е от 10 до 20 лв/може и повече ако зъболекарят работи много скъпо/.
    П.ПНе си играй с разни соди и пасти-ментета,полирането е изхода!Аз съм с полирани зъбки и повече от 2 седмици имам перфектни бели зъби.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Пастите на Лакалут много избелват. Страшно съм доволна от тях

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Цитирай Първоначално написано от Sweet__baby
    Цитирай Първоначално написано от iliana_svoge
    Българска му работа! Да не знаеш как се пише ХЛЯБ!!!
    АьхАХЬххАХьхАХьхХАьххаьхХ АхьХАхьха
    Оле....ЬАьуйьйАхьхахХА
    А иначе за содата е верно,че може да се ползва и за това...
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

аз пък знам, че се избелват със сол, не знам колко действа, но едва ли вреди, може да пробвам някой път

Содата наистина избелва и е осовната съставка в пастите за избелване. При мен наистина се получава хубав ефект, но пък венците ми много кървят (не знам, може и да е от честата употреба на конци).Но ако се миете със сода 1 път в месеца няма да навреди много. Солта също не вреди, за нея даже съм чувала, че по-скоро заздравява зъбите.
    в крайна сметка обаче НАЙ-ВАЖНА Е ХИГИЕНАТА! (вода за уста, паста и конци за зъбки )

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    lakalut white!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си