Цитирай Първоначално написано от thefreak
Цитирай Първоначално написано от pak sym az
lesno vi e na vas da otgovarqte taka,moje bi,za6toto nikoga ne ste izpadali v podobno polojenie,no moga da vi kaja,4e ste v gre6ka. ne e vupros na 'davane',te prosto re6iha da si namerqt '4ernata ovca' i go napraviha,no ne po moq vina. ok,nqmalo smisul da smenqm u4ili6te,ami kakvo-da ostana tam da mi sma4kat totalno vsi4ko hubavo li? az sum 4ovek,cenitel na hubavoto,znae6t kakvo e to i turse6t go,a tuk polu4avam samo podigravki. a ne ste li se zamislqli,4e moje da e ot zavist ili ne6to podobno? a ne samo vupros dali 'im se davam'. nqkoi ne6ta sa po-slojni,no uvi,qvno ne ste sposobni da gi proumeete. ami momi4eto,koeto bqha ubili v edno daskalo,4isto i prosto ot zavist i zloba-i to li e vinovno? ah,ne mislq,4e se zaemate seriozno da mislite po tozi vupros,za tova nqma i poveche da pitam. izhodyt i bez tova otdavna mi e qsen.
Като не искаш да чуеш нашето мнение, защо го искаш?
Ти си загубеняк.
Haha,to4no tova imah predvid. Po princip sym sviknal vsi4ki da me haresvat. Imam dosta priqteli,obiknoveno sym centur na vnimanieto,du6ata na kompaniqta. Dosta hora me haresvat,NO ne i klasa mi. Eto za tova govoreh.
Около хората, на които завиждат, се тълпят хора да са им приятели от лицемерие.
А тебе всички те подритват, защото си жалък.