.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 168

Hybrid View

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Калпазанката го беше казала - при редовна дефекация не е необходима.

Лейди, не съм индианец, знам по какви причини се прави клизма. И да, за мен е супер неприятна мисъл да ми вкарам/да си вкарам сама маркуч в дупето и да си вливам течност в дебелото черво.

Никое момче няма право да настоява толкова за нещо, което не е пробвал и не знае как е. Още повече, че подскачат като ужилени, като стане дума за техните задници.
    Щом ти е неприятно - не го правиш. Не всички настояват. Някой ги е гнус. Аз такъв секс не съм правил и за момента не мисля да правя. Не защото ме е гнус, а просто не ми се прави там.. предпочитам на другото място. Клизмата в повечето пъти е много болезнена, но при този вид секс е просто наложителна. Особено, ако момичето дава зор да се прави.. ми да изпълни тези неща и да стане както хората.

Или к'во: Тя напира, разгорещена е, всичко е ток, атмосферата е романтична, чаршафи-маршафи, свещи и куп глупости.. момчето чака.. момичето отива в нужника.. следва изумителен шум.. какво по дяволите става-пита момчето.. явно е яла светкавици и сега тропа гръмотевици.. лекичко се забърсва, ама лекичко така.. и да дойде да й лижа смръдливата дупка.. бах й майката проклета.

Момчетата (нормалните) не го правят, но ако се наложи поради еди какво си свързано с болницата.. инак нормално да подскачат.. НО тях не ги ебат отзад (НОРМАЛНИТЕ!) и не го искат..

"Немедицинска употреба:

Много хора прилагат клизма заради приятните сексуални усещания, които им създава.
    Малки клизми може да се използват преди анален секс, за да избегнат риска от инфекция и замърсяване. Други, които практикуват анален секс, използват клизма, за да увеличат усещането по време на акта."

Последно редактирано от Irti : 01-09-2012 на 07:53

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си