.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    TAM KADETO OBI4AM

Каква е причината?

ei hora zakasnqva mi, posledniqt mi cikul zapo4na na 18 ti, i sega trqbva6e da mi doide kam 12 ti , ama nikvo go nqma.... mn se pritesnqvam. polzvam prezervativi si4ko to4no , ima li dr pri4ina zaradi koqto ne mi idva ;( ot4aqna sam. tiq dni ako ne doide 6e zema i test. ppls daite nekav savet
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Повече от фен
    Може да има много причини да ти закъснява.Като например промяна във времето, тренировки, някаква храна и т.н.Но ако си правила секс най-добре си наприви тест.Щом ползваш презервативи предполагам, че всичко е наред .Не се шашкай.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    варна
    По-добре си вземи тест сега за да не те гризе от вътре

Може просто цикъла ти да е нередовен споко Но ако толкова се притесняваш си вземи един тест за бременност да си сигурна

Nqma za kakvo da se pritesnqvash dushko na men postoqnno si mi zakasnqva normalno e :} 6tom ste izpolzvali prezarvativ nachi nqma ni6to ....no ako zemesh mnou da se pritesnqvash zemi si test da se uspokoish uspex

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    От притеснение, че ти закъснява също може да не ти дойде скоро! Щом ползвате презервативи няма за какво да се притесняваш Предполагам, че и цикъла ти още не е редовен така че спокойно Все пак можеш да си направиш един тест за твое лично успокоение
    >>> House Music <<<

Супер фен
    Град
    Венера
    Дам, ще родиш хипопотам, в това се крие проблема.

П.С. Probably ти закъснява, защото се притесняваш... Пък и са такъв сезона... и ан мен ми закъсня.. Щом си сиг., че всичко в секса е било ок... голЕм праз, като ти закъснява. Ако спреш да се вайкаш, ще ти дойде

Цикълът ти е 24 дни всеки път?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Голям фен Аватара на sapphirr
    ми щом толкова те кове отвътре зимаш един,тест и правиш проверка...за да няма скоро пост "БРЕМЕННА СЪМ " part II

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от my_sexy_lover
    Nqma za kakvo da se pritesnqvash dushko na men postoqnno si mi zakasnqva normalno e :} 6tom ste izpolzvali prezarvativ nachi nqma ni6to ....no ako zemesh mnou da se pritesnqvash zemi si test da se uspokoish uspex
    +1

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    ami da,prez 24 dni mi e cikala g/d. nz za6to no ot 3-4 godini mi idva i vinagi sam bila taka. dano da e ot vremeto 6toto nz..... poburkvam se da ne bi da e stanalo ne6to bez da sme razbrali. mersi se pak na vs

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    е ние от къде да знаем има ли друга причина.. да не гледаме на боб..леща и подобни
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    da sam kazala 4e znaete?? pitam samo prepatilite. nqma nujda da se zaqjda6,dale4 ne mi e do tva sega....

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер точен цикъл има 1 жена на хиляда .. Наистина редовен цикъл,преди 18 години не очаквай! Не се шашкай,може да закъснява по ред причини!

Голям фен Аватара на sapphirr
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Супер точен цикъл има 1 жена на хиляда .. Наистина редовен цикъл,преди 18 години не очаквай! Не се шашкай,може да закъснява по ред причини!
    да съгласна съм с DIVINE_TIME.природата си знае работата...ма за да я разбереш и ти,зимаш един тест и (дано) спиш спокойно

Мега фен Аватара на sasha_90
    Може да те закъснява поради най-различни причини.Например поради тази рязка промяна във времето.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    ei hora napravih si testa,i ima6e 1 4erti4ka koeto zn 4e ne sam bremenna. mn vi blagodarq , zlatni ste,naistina me ospokoihte mn pati se smeq na takiva momi4eta koito pi6at bremenna li sam ne sam li.... mislq gi za bezotgovorni i nedorasli za tova. oba4e kato mi doide do glavata, razbrah kvo e i 4e nqmam dr izhod osven vas.blagodarq vi na si4ki mnnn {}

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    ei hora napravih si testa,i ima6e 1 4erti4ka koeto zn 4e ne sam bremenna. mn vi blagodarq , zlatni ste,naistina me ospokoihte mn pati se smeq na takiva momi4eta koito pi6at bremenna li sam ne sam li.... mislq gi za bezotgovorni i nedorasli za tova. oba4e kato mi doide do glavata, razbrah kvo e i 4e nqmam dr izhod osven vas.blagodarq vi na si4ki mnnn {}
    Заключвам тогава!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си