- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Когато изневярата бъде разкрита
Ние сме 3 години заедно. Ревността е малко за спорта и от двете страни. Да има малко повече пипер в гозбата на нашето ежедневие. Той знае, че аз не бих го наранила, имайки друга връзка. За него съм абсолютно сигурна в същото. Аз даже го натискам да излиза със специалността си по изпити и след очни, но той не ще. Нямам нищо против да общува с други жени, които обаче знаят, че е зает и не си играят игрички, за да го вкарат в леглото си. Не ревнувам от липса на доверие или пък той. За 3 години сме си изградили огромно доверие помежду си. Ревнувам, защото мразя някой да се интересува и да хвърля лакомо око на нещо, което на този етап е мое.Първоначално написано от Erica
Майн, мъжа ми няма приятели, които аз да не познавам. Те с течение на времето са и мои приятели. Има момичета сред тях, но в качеството си на гаджета на тези приятели. Само 1 от нашите приятелки му е приятелка отпреди да се срещнем. Ако е искал връзка с нея е имал години на разположение, за да я започне. Не го ограничавам. Той и без това не е особено общителен и държи на старите си връзки и приятелства. Аз даже го насърчавам да излиза с други хора. Преди около половин година се получи така, че той не искаше никой друг. Аз съм му била достатъчна и си излазехме само двамата. Аз си излизах и с мои хора де, но той без мен-никъде. И тогава аз го хванах и му казах, че заради каприз няма да си погубва приятелствата с тези хора. Те ми се обаждаха, питаха какво има, а аз не знаех какво да отговоря. Неговото си беше каприз. И насила го замъкнах на 1 купон да се стоплят отношенията. Това, че иска да е с мен ме ласкаеше, но той има нужда да общува и с други хора.
Ми случвало ми се е няколко пъти,и бих шута на тези 2 мом2ета дет ми изневериха ... Значи като разбрах ... първо отидох да го питам що го е направил и после му теглих една майнаИначе ... имаше един случай ... ходих с едно момче 8 месеца и много го обичах и знчи той ми беше изневерявам сигурно 4-5 пъти ... И аз разбера и го питам и той все ми се извиняваше ... само на него не му бих шута още от пътвия път като разбрах за изневярата поради простата причина ,че адски много го обичах ... но вече накрая разбрах ,че е е*ал една моя "приятелка" за такава ми се пишеше де ... и тогава бих шута и на двамата
Имаче и аз съм изневерявала ... но само с целувки ...без секс ...
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Az vinagi izneverqvam takava mi e prirodata edno momi4e me nari4a kurva i moje da e prava nz ne sa me hva6tali do sega v kra4ka, no az si priznah 1 put i priqtelq mi mi kaza "hubavo i sega s nego li iska6 da si ili s men?obi4a6 li go?ako go obi4a6 6te sksame tva e nai-lesnoto, no ako si go napravila samo za momenta i ima6 4ustva kum men i iska6 da produljim, za6toto moje da ne iska6 6te sme zaedno ne mi pre4i da si s drugi" i tva mn me iznenada i bqhme dulgo sled tva 6tastlivi zaedno
Zna4i az sum protiv iznevqrata! Ako muju mi mi izneveri kolkoto i da go obi4am i t.n.t nqma da prostq!Malko ne6ta ima koito nemoga da prostq i tova e edno ot tqh!
No na men mi se e slu4valo predi nqkolko godini da izneverq..hvanaha me..be6e super gadno na momenta se 4uvstvah super guzna i super mnogo sujalqvah 4e tva se e slu4ilo..i nqma6e na4in ima6e sulzi sopoli toi mi prosti vse pak..ama e kofti da se ebava6 s 4uvstvata na horata..
taka 4e obi4aite se i ne izneverqvaite...
a se pak ako go pravite gledaite da ne vi fanat![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
и при мене имаше такава ситуация с тази разлика, че момчето ми се нахвърли и ме разцелува без да знае дори дали си имам приятел и дали го харесвам - което не беше така !!Първоначално написано от Jamalska
![]()
![]()
![]()
![]()
Дам, изневерявали са ми...няколко пъти дажеСкъсах ги кво да ги правя...нещастници
![]()
Ami az pove4eto mi gadjeta gi xva6tam v iznevqra i ve4e mi stava sme6nono po princip sled tova mi e ujasno kofti s poslednoto mom4e koeto bqx razbrax ot negovite fr 4e mi izneveqva i mi be6e mn kofti kakto i na nego no posle si4ko se opravi i sega sme best fr
A pove4eto mom4eta ni mislqt zai i 4e nqma da razberem kato kazvat tva e bratov4etka mi ili edi kvo si nqkva banalna l1ja
Taka 4e da znaqt 4e nie zabrirame si4kooo
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Muca_mnogo_cuca
само едната! Която ми се падне по-наблизо
а ако съм в настроение може и двете
![]()
Hva6tali sa me 3 4 pati.Imashe opravdaniq,salzi obeshtaniq i e takiva.Ama i 3te pati mi prostiha.Ne sam 4ustvala nikakvi ugrizeniq,zashtoto 6tom se e stignalo do tam 4oveka qvno ne mi e daval ne6to i sam go tarsila drugade.
Next Time I`ll be True...
ДА,случвало ми се е аз да хващам в изневяра , след което питам защо и преди да си тръгна казвам "Беше ми много приятно ,но сме до тук !!!"
ако на мен ми изневерят - няма да простя
вече никога няма да мога да докосна момичето
а за момчето коего го направи с нея - малиии ще му счупя капачките на краката и ще му забуча нещо мннного твърдо между краката![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
не си ли опитвала например "да му кажеш " какво не ти стига ?Първоначално написано от kameliqbaby
![]()
За въпроси - ЛС
Обичам го. Изневери ми... не ми каза, аз сама разбрах и то от друг човек. повярвай ми полудях от ревност и болка. в първия момент избухнах, плаках... кълнях се че му виждам края! Че съм до тук с всичко това.
Но не.. все още съмс него обичам го и му простих! Не зная от къде събрах куража смелоста и силите да му простя, но го направих! Обяснението беше кратко и ясно "беше просто инцидент за една ннощ, който въобще не ме вълнува и съм забравил"
от тогава насам всеки ден живея с мисълта, че може отново да ми се случи, че за да ми е изневерил явно вече не е това което е било преди и, че щом един път се е случило пак ще стане... не зная, не искам и да знам.. не искам пак да изживея онзи ад.. не искам пак по цели нощи да будувам, да плача да обвинявам себе си... моля се само ако той ме обича да не ми го причини пак.
Аз и да искам не мога да му изнеяверя не се виждам с друг! Обичам го и се моля да не дойде момент в който да се наложи пак да го преживея! "Боже ако Те има моля Те пожали ме!"
˙·٠•● Obi4am te mishe! ●•٠·˙
Чувствах по-скоро гняв, че не внимавах достатъчно. Но това не беше краят. Продължавам да го правя и с двете. Не мога да спра.Първоначално написано от Анонимко
![]()
принципно съм личност склонна към изневеря.Изневерята обаче не се изразява само в тфа да се чукаш с друг/а.Можеш да се целуваш,да се натиксаш-без да правиш секс.На мен са ми изневерявали-правих се че нищо не знам-всъщност знаех и му бих дуспата.Ама ако мен ме скалъпят мноу ш ми е тъпо.Ама пък ако го хвана на местоизневярта![]()
моа ли не му еба майката?!
Da, pr06tavala sum iznevqra i az samata sum izneverqvala, n0 vednaj! Smqtam,4e ak0 stane nek0i takav gaf trqbva parvia 40vek, na k0it0 kaje6 za iznevqrata da e priatelq ili priatelkata ti v slu4eq! K0lk0t0 i sme6n0 da zvu4i,az pred0predih t0gava6nia mi priatel predi da napravq "gre6kata". Bqhme zaedno v pr0daljenie na 2 g0dini i ve4e nakraq na vrazkata ni t0i vse ne namira6e vreme za men i za sex..az se drazbih 0t fakta i mu bqh kazala ne6t0 t0 r0da "ak0 ne vzeme6 nekvi merki 6te si legna s drug" t0i mai ne mi p0vqrva i az g0 napravih...kazah mu 06te na drugia den,be6e mu adski gadn0, n0 mi pr0sti! 4estn0 da si kaja sas sega6nia mi priatel s k0it0 sum 0t g0dina i p0l0vina ne bih p0stapila taka,za6t0t0 g0 0bi4am i k0lk0t0 i p0nqk0ga da iskam i da me drazni s p0vedeniet0 si ne bih m0gla da mu iznevera. Varvq p0nqk0gai gledam majete p0 ulicite i s raka na sarcet0 m0ga da kaja, 4e nik0i maj ne m0je da me prevle4e taka , kakt0 t0i e uspql..:/ Ne moga da si predstavq da sum s drug 40vek, da sp0delqm jiv0ta si s drug!
Това все едно аз съм го писала.Първоначално написано от Майн
![]()
Той ми изневери,аз му простих.Защото го обичах.След няколко месеца се разделихме по собствено желание,без караници и упреци.
И аз съм изневерявала,но не са ме хващали.
В предпоследната ми връзка се получи така,че си легнах с едно момче.На следващия ден заявих на гаджето ми,че късаме.Уверих го,че няма друг ( по-добрия вариант,отколкото че съм влюбена,ама не в него).В крайна сметка разбра и си помисли,че през цялото време съм му изневерявала със сегашния,а то е само в последния ден от нашата връзка.
![]()
Изневярата е кофти от където и да я погледнеш.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
OOOO za iznevqrata li pitate......... mmmm mi moqta priqtelka e prosto savar6ennoto momi4e za men i nqma smisal da i izneverqvam
Изневерявали са ми веднъж. Простих му, обаче след 2 месеца го скъсах. Не вървяха нещата.
Ако ми изневери, докато е бил пиян и не е познавал момичето и вече зависи от другите обстоятелства, бих му простила. Обаче ако е с бивша или не е само за 1 път и го прави с ясното съзнание, че ми изневерява - да си ходи.
от този момент в който пиша - ти си с нея от 2 месеца и 6 дниПървоначално написано от danakis
ицчакай поне 5 месеца да станат и после ще видим![]()
За въпроси - ЛС
ako nabaram nqkoq she ima kill bill...![]()
![]()
eми това е - темата може да се заключи
вече е казано всичко което може да баде казано![]()
За въпроси - ЛС