.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Почина Робърт Джордан

Вчера късно е починал Робърт Джордън, най-известен като автор на фентъзи поредицата "Колелото на времето".
    Аз лично нямам думи, изключително ми е тъжно, това бе един от най-любимите ми писатели.
    Нека почива в мир човека.

Хейдра.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Нека почива в мир.

Guest
    Аве,тоя слух циркулира переодично по блогове и клюкарски сайтове от поне 10 години ве.Човекът е жив и здрав,не се връзвайте.

Слухът беше за болестта му, наистина е починал човека, и в Драконовата планина е написано, а там НАИСТИНА няма да се ебават. Ще видиш
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

лека му пръст!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Слухът беше за болестта му, наистина е починал човека, и в Драконовата планина е написано, а там НАИСТИНА няма да се ебават. Ще видиш
    искам да те питам от името на един приятел : Знаеш ли дали е имал някакви записки и дали поредицата "Колелото на времето" ще бъде завършена??

Да, доколкото знаем е събрал роднините си и им е разказал в рамките на няколко ЧАСА как да бъде завършена поредицата и всички детайли. Мисля, че жена му, Хариет, ще я завърши, тя и без това му помагаше за последните книги (може би затова не бяха кой знае колко добри). Важното е, че поредицата ще е завършена, нека чакаме

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Иуууул!Тва е супер гадно бе!Обичах този писател..."Коелото на времето" е една от най-хубавите проедици, които съм чела...баси!
    Тва е наистина кофти!Толкова талантливи хора си тръгват от този свят.....а никой не ги следва...тъжно е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си