- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- душ с гаджето
Искам да питам колко от вас са си взимали душ с гаджето? Какво е усещането да се изкъпете заедно?
mi az sam go pravila..zavisi ako ne pravite neshto(sex),e normalno vzimane na dush![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
ти, той и вода. Сладко е и романтично, ама пък не мога да се измия на спокойствие, защото ме разсейва!
Няма как да е нормално вземане на душ. Много е забавно...мъжът се дърви яко...точно затова няма как да не правите секс или поне да не се заиграете...а и сексът в банята е адски възбуждащ...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Прави ли сме го много пъти и винаги се стига до сексАз исках просто да си вземем душ , но това никога не може да стане, не мога да го укротя
![]()
![]()
Много е якоХем освежаващо,хем възбуждащо
![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
Уааааа, много е сладичко :P
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
аз съм пас тук![]()
Първоначално написано от Say It Right
Обичам да се къпем заедно.![]()
Сладко е, отпускащо е и е възбуждащо.![]()
Мда.. правили сме го и много ми харесва![]()
>>> House Music <<<
не само че мъжа се възбужда яко, но после свършва бързо.![]()
Аз не мога да се къпя заедно с гаджето си, понеже като си мия гъза и все пада по нещо кафяво от него и ме е срам
Именно.Първоначално написано от Анонимко
Абе хора, нали като се къпете от вас падат всякакви мръсотии,лайна, гадории от васНе ви ли е срам???
Някои хора си бършат дупето след акане.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
След секс до сега не съм се къпал, но преди и повреме да![]()
Жените серат ли???Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
![]()
Даммммпо готино е да се изкъпиш след секс с гаджето от колкото преди това.
Душът с гаджето е супер готин и възбуждащ .. препоръчвам ви![]()
agreeПървоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
Ina4e az mnogo obi4am da si vzimame dy6 zaedno za6toto e mnooooogo milo da se sapynisvate,da se pruskate i da si igraete.Mnogo e zabavno i vuzbyjda6to no samo 1-2 puti se e stigalo do sex za6toto po princip si vzimame dy6 sled kato sme se poizpotili dosta v legloto i niamame sili![]()
1 път сме правили секс под душааз се бях опряла на мивката (на задна) и се гледахме в огледалото ... той беше отметнал косата ми настрани и ме целуваше по врата ..беше върха
)))
Love you Kris !!!
Първоначално написано от `Death`Whore``
съгласна съм!
страхотно е![]()
Собственост на Canis_Dirus
Да, много е приятно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ООО, къпането е страхотно, но лошото е, че понякога не трябва да се прави секс, ама то винаги се стига дотам![]()
И ние си вземаме след секс. Обичам, но не харесвам много банята им. Има мозайка отдолу и ми настиват крачетата. Ама нали мъжо ще ги стопли после........Първоначално написано от slun4ice