.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 151
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    ти, той и вода. Сладко е и романтично, ама пък не мога да се измия на спокойствие, защото ме разсейва!
    agree
    Ina4e az mnogo obi4am da si vzimame dy6 zaedno za6toto e mnooooogo milo da se sapynisvate,da se pruskate i da si igraete.Mnogo e zabavno i vuzbyjda6to no samo 1-2 puti se e stigalo do sex za6toto po princip si vzimame dy6 sled kato sme se poizpotili dosta v legloto i niamame sili
    И ние си вземаме след секс. Обичам, но не харесвам много банята им. Има мозайка отдолу и ми настиват крачетата. Ама нали мъжо ще ги стопли после........
    Ами обуваш едни чехлички и проблема е решен :P
    A qui

Супер фен
    Яко е много ме кефи да я сапонисвам на всякъде, супер се кефя като стане такава хлъзгава иде ми да я оближа ама няма как със пяна ... затова след банята си я облизвам
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Guest
    А момченца и момиченца да ви е минавало през ума какво става в тая баня след като се наебете вътре като зайци и намажете всичко със сперма и вагинални сокове?
    После майка ви,баща ви,сестра/брат ви ще я ползуват и направо ми се догади

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Приятно е - съчетаваш 2 в 1
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

CrazyBearF
    Guest
    Oooo jestoko e i predi sex i sled sex sme si zimali s gadjeto dy6 no dori da sme go pravili 5min predi da vlezeme v banqta....emi pak se slu4va
    Gotino e samo deto e malko neydobno 6toto e hlazgavo...i moe se pretrepe 4ovek

Да правила съм го,супер яко е,но повечето пъти не е само душ.. \/

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Erica
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    ти, той и вода. Сладко е и романтично, ама пък не мога да се измия на спокойствие, защото ме разсейва!
    agree
    Ina4e az mnogo obi4am da si vzimame dy6 zaedno za6toto e mnooooogo milo da se sapynisvate,da se pruskate i da si igraete.Mnogo e zabavno i vuzbyjda6to no samo 1-2 puti se e stigalo do sex za6toto po princip si vzimame dy6 sled kato sme se poizpotili dosta v legloto i niamame sili
    И ние си вземаме след секс. Обичам, но не харесвам много банята им. Има мозайка отдолу и ми настиват крачетата. Ама нали мъжо ще ги стопли после........
    Ами обуваш едни чехлички и проблема е решен :P
    И да се хлъзна и да се убия. А, не. :P

Дори и без секс е приятно Но все пак секс в банята си е класика
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Някои хора си бършат дупето след акане.
    xaxaxa =D>

Мдаа много е приятно да си взимам душ с мойто момче ама както при sexita и ние се караме за топлата и студена вода

все още не съм го правил

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Не ! Това си е времето за мене си.. да си направя маска, да покисна в банята час-два.. вобще банята си е моето убежище, където някакси се спасявам от много неща, които ме тормозят.. не искам и да си помислям какво ще стане, ако той се намеси в този ритуал.. иначе понякога може и да му пусна.. не знам.. абе има къде-къде по удобни места от банята, тоалетната, гардероба и ей такива подобни , по дяволите места .. по-добре е гореизброените да си останат девствени
    (лично мнение)

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Аз много обичам да се къпя с моя приятел. И определено никога не е просто нормално къпане..

ми какво да е ...
    за мен си беше нормално пък

super ... ) a kato vi e za purvi put e malko komfuzno shoto .... se pritesnqvash da ne se izlojish ... s nqkvi tvoi si neshta.. ina4e az mn obi4am da si se 4ipkam s moito gaje

Re: душ с гаджето

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Искам да питам колко от вас са си взимали душ с гаджето? Какво е усещането да се изкъпете заедно?

еми мн е приятно 4уството 2та да сте под душа..да се мажете един дръг сас дъш гел или сас шампоан да се насапонисате заедно 4ъстфото е мн приятно
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Най-редовно се къпен заедно и според мен е мн хубаво мн ми харесва и почти всеки път правим секс....върховно е
    Не съм надута,а просто съм разглезена

Супер фен
    ne sam go pravil;a nqmame vazmojnost,no mn mi se iska
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Guest
    А вие момичета измивате ли пенисите на гаджетата си и обратното - вие момчета миете ли им вагинките?

abe opitahme vednuj vsi4ko be6e ok vana mehur4eta SUPER ama kato se zaigrahme stana lo6o, az otgore- ne stava, toi- ne stava, tqsna e taq vana i tova si e sled tolkova vurtene nikak ne bqh vuzbudena a 4esno da vi kaja taq vlaga ne e kato onaq vlaga i vze da skurca polojenieto posle se napulnih s voda i bolkata be6e neponosima, otkazahme se i re6ihme 4e prosto pod du6a 6te go napravim ama toi se podhluzna padna vurhu men az vurhu zavesata i po4ti srutihme banqta, nakraq 6tqhme da se zadovolime s nqkolko svirki ama da vi kaja zamalko det ne se odavih imah voda v ustata nosa o4ite i se e***o maikata!
    Mnogo e romanti4no opitaite i vie!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Ммм много готино .. С моя приятел винаги влизаме да се "къпем" ама .. много се не получава..особенно като взема да си търкам тялото с гъбата,която е в пияна .. той не издържа ... Атака друзя много е весело !

DA vzimali sme emi qko e vodata te pravi po-6tur (pone pri nas) i e po-vuzbugda6to

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Няма как да е нормално вземане на душ. Много е забавно...мъжът се дърви яко...точно затова няма как да не правите секс или поне да не се заиграете...а и сексът в банята е адски възбуждащ...
    МДА...Така е
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

апфф... възбуждащо...
    тъкмо се къпете 'уж' след секс... и като излезете пак се награбвате (пък може даже и да не е след като излезете )
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си