- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- душ с гаджето
Ами обуваш едни чехлички и проблема е решен :PПървоначално написано от krem4et0
A qui
Яко емного ме кефи да я сапонисвам на всякъде, супер се кефя като стане такава хлъзгава
иде ми да я оближа ама няма как със пяна ... затова след банята си я облизвам
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
А момченца и момиченца да ви е минавало през ума какво става в тая баня след като се наебете вътре като зайци и намажете всичко със сперма и вагинални сокове?
После майка ви,баща ви,сестра/брат ви ще я ползуват и направо ми се догади![]()
![]()
![]()
Приятно е - съчетаваш 2 в 1![]()
Oooo jestoko e i predi sex i sled sex sme si zimali s gadjeto dy6 no dori da sme go pravili 5min predi da vlezeme v banqta....emi pak se slu4va![]()
![]()
Gotino e samo deto e malko neydobno 6toto e hlazgavo...i moe se pretrepe 4ovek![]()
![]()
Да правила съм го,супер яко е,но повечето пъти не е само душ.. \/
И да се хлъзна и да се убия. А, не. :PПървоначално написано от Erica
Дори и без секс е приятноНо все пак секс в банята си е класика
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
xaxaxa =D>Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Мдаа много е приятно да си взимам душ с мойто момчеама както при sexita и ние се караме за топлата и студена вода
![]()
яко![]()
все още не съм го правил![]()
Не ! Това си е времето за мене си.. да си направя маска, да покисна в банята час-два.. вобще банята си е моето убежище, където някакси се спасявам от много неща, които ме тормозят.. не искам и да си помислям какво ще стане, ако той се намеси в този ритуал.. иначе понякога може и да му пусна.. не знам.. абе има къде-къде по удобни места от банята, тоалетната, гардероба и ей такива подобни , по дяволите места .. по-добре е гореизброените да си останат девствени
(лично мнение)
Аз много обичам да се къпя с моя приятел. И определено никога не е просто нормално къпане..![]()
ми какво да е ...
за мен си беше нормално пък
super ...) a kato vi e za purvi put e malko komfuzno shoto .... se pritesnqvash da ne se izlojish ... s nqkvi tvoi si neshta.. ina4e az mn obi4am da si se 4ipkam s moito gaje
![]()
Първоначално написано от Анонимко
еми мн е приятно 4уството 2та да сте под душа..да се мажете един дръг сас дъш гел или сас шампоан да се насапонисате заедно 4ъстфото е мн приятно![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Най-редовно се къпен заедно и според мен е мн хубаво мн ми харесва и почти всеки път правим секс....върховно е![]()
Не съм надута,а просто съм разглезена
ne sam go pravil;a nqmame vazmojnost,no mn mi se iska
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
А вие момичета измивате ли пенисите на гаджетата си и обратното - вие момчета миете ли им вагинките?
abe opitahme vednuj vsi4ko be6e ok vana mehur4eta SUPER ama kato se zaigrahme stana lo6o, az otgore- ne stava, toi- ne stava, tqsna e taq vana i tova si e sled tolkova vurtene nikak ne bqh vuzbudena a 4esno da vi kaja taq vlaga ne e kato onaq vlaga i vze da skurca polojenieto posle se napulnih s voda i bolkata be6e neponosima, otkazahme se i re6ihme 4e prosto pod du6a 6te go napravim ama toi se podhluzna padna vurhu men az vurhu zavesata i po4ti srutihme banqta, nakraq 6tqhme da se zadovolime s nqkolko svirki ama da vi kaja zamalko det ne se odavih imah voda v ustata nosa o4ite i se e***o maikata!
Mnogo e romanti4no opitaite i vie!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
МДА...Така еПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
апфф... възбуждащо...![]()
тъкмо се къпете 'уж' след секс... и като излезете пак се награбвате(пък може даже и да не е след като излезете
)
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.