- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- душ с гаджето
много е хубаво защото можеш да разгледаш тялото на половинката си мноого подробно,ние винаги щом влезем да се къпем заедно го правим отново много е вазбуждащо![]()
Не иГраЯ По ПравиЛа-нЕ Ми НаЛагАй ТакИва, НямА да Ги СпазВам! Не иСкАй НиЩо От мен-НяМа Да Го пОлУчИш! ЖиВеЯ ДеН За ДеН
\Първоначално написано от `Death`Whore``
/ \
/ \
/ 100% Подкрепям
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Тя по-принцип гони сапуна.
ХАХАХАХАХААХА ГОЛЕМИ СТЕ СЕЛЯНИ БЕ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ НЕМАТЕ ЛИ СИ БЕ??????????????????????Първоначално написано от Юруп
хахаха дали ми падат лайна хахахахаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
///GEGEN NAZIS\\\
хахаххахахахаха тряя да се пробва тваПървоначално написано от N0Rull5
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
///GEGEN NAZIS\\\
i az sm si vzimala ama bqhme po banski i be6e mnogo mnogo ..... tupoПървоначално написано от Анонимко
Testis unus,testis nullus...
Ммммм.... само като се сетя.... страшно яко е! Но, когато и да се къпеме (преди или след секс) под душа винаги се стига пак до него... И всичката тая пяна... Страшно е... Върхът!!!
Първоначално написано от Анонимко
Само се караме. Той обича по-хладка вода, аз обичам направо вряща и кипяща. Та се редуваме кой да е под душа и всеки търка със сапун другия. Забавно е![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
![]()
![]()
така е който не се къпете 2-3 дена ще падат
![]()
![]()
![]()
![]()
инече душ с приятелката апфуууу по яку нещу дали има?!?!?! \/
Ами рано или късно човек се къпе у тоя животПървоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами невероятно беше ако трябва да съм честен страшно много ми хареса....Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Opredeleno e super sladkoa 4e se stiga v pove4eto slu4ai do sex.. neizbejno..
![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Първоначално написано от comics
Другия път сложете и по 2 пуловераПървоначално написано от vladuha haili
![]()
Ole az edin pyt opitah beshe neveroqtno ne ochakvah da e tolkova priqtno mnogo e gotino i posle go pravihme prez den no pyrviqt pyt si e nai hybavo posle trupkata se gybi i naistina vsichko ostava momche,momiche i voda![]()
![]()
![]()
И аз не мога да се похваля в тая тема.Първоначално написано от SilverAngel
![]()
мии странно е ако го правиш за първи път (къпането) иначе си е забавно...... и както по - горе го казаха ти - момиче/момче - вода![]()
ммм...дамм.Правил съм го,супер беше![]()
И мен ме възбужда сексът придружен с вода![]()
Първоначално написано от *~!-TIESTO-!~*
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз така.....засега....
много е лошо.
Аз нали влизам да се къпя и не искам да ме занимава никой, щото другото къпане е след седмица.
А да също така ме е СРАМ!![]()
Да , дори не един път , СУПЕР Е
който не е пробвал може да опита
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!