- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- душ с гаджето
Аз също супер е :P :PПървоначално написано от sweety_blondy
![]()
хохохо
Представи си 2 голи тела под струя топла вода.
Усещането е страхотно.Обичам да се къпя с приятеля ми.Най-готино е,когато ме насапуниса цялата (с душ-гел е най-готино,защото се пени много)и ръцете му се хлъзгат навсякъде.
Случвало се е да ме изкъпе цялата,аз само си вися като мърсолче,а той да ми нашампонира косата,да ми я измие и всичко останало каквото включва,когато влизаш в банята.Най-накрая ме загъва в една огромна хавлия като бебе и ме подсушава.
Много е готино,когато някой се грижи за теб по този начин. \
/ Като изключим редовния му навик,когато сме в банята да пусне студената вода и да ме пъхне под душа нарочно (естествено си го връщам след това)...
![]()
Няма по-забавно от това да се къпеш с любимия човек!
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Моя живее сам,няма майки,няма сестри,нито братя! Само той и аз! арееееПървоначално написано от Анонимко
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Първоначално написано от Юруп
ako se kupete vednuj godi6no moje i da padat gadorii,no ako imate malka higiena i se kupete vseki den nqma da ima ot kakvo da se pritesnqvate kogato si vzimate du6 s gadjeto!!!!![]()
Ми още не съм го пробвала, ама когато пробвам непременно ще споделя впечатленията си!
I'M READY TO MAKE EVERYONE'S THROATS ACHE..
Това е много романтично, но в интерес на истината ако искаш да се изкъпеш трябва да го правиш сама, ако искаш да правиш секс, тогава може и с гаджето, но не смятам, че ще укпееш да се изкъпеш на спокойствие.
Разбира се има си и хубава страна, ще има кой да ти изтърка гърба.
SY
[quote="`Death`Whore``"]Няма как да е нормално вземане на душ. Много е забавно...мъжът се дърви яко...точно затова няма как да не правите секс или поне да не се заиграете...а и сексът в банята е адски възбуждащ...
То и моя мъж се дърви много когато взимаме душ, ама все е по моя инициатива секса.Абе, най-якото е да се къпеш с гаджето \
/ и топлата вода да ви облива, докато правите секс...ммммм... :P
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
мн е приятно и романтично \/
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Po4ti vseki den se kapem zaedno.V na4aloto be6e zabavno,sega ve4e sme sviknali.
Next Time I`ll be True...
Усещането е че влизаш за едно а става друго хахах
But I'm gonna keep your jeans..And your old black hat - cause I wanna
They look good on me
You're never gonna get them back
Романтика \/
Първоначално написано от Котарана
![]()
![]()
това са те мъжете...къпете ли се заедно забравете..да няма секс
![]()
![]()
![]()
аве болен,нали се отмива ве!Първоначално написано от ultra
Първоначално написано от N0Rull5
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от lyly_lili
i az
no mn mn iskam
![]()
tva ne e ne6to normalno kato da zakusite zaedno.pod "da si vzemem du6 zaedno" se razbira "da pravim sex v banqta pod te4q6ta voda"
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
хем яко хем вода и сапун се пести![]()
po-hubavo e ot tova da vzemash dush samichyk/a , dori i nishto poveche t kypane da ne se sluchimi probvai :P
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
tva go praktikvahme redovno s biv6ata ama predi mnogo v vreme
sega6nata nqma da se navie 6tot durtite 6e razberat 4e sme vleznali i 2mata, nqmame dostatu4no vreme, a i az sum s du6 kabina ve4emrazq q... mnogo e tesno vutre i na mene mi e tesno puk kvo ostava 2ma 4oveka da se subereme vutre... no kato si namerq 6iroka banq bez du6 kabina 6te go probvame
ina4e predi kato se kupeh s div6ata be6e super zabavnono ne pravehme 4esto sex tam... po-dobno si e na krevata, divana, zemqta ili kadeto i da bilo...
men mn mi haresva...edno ,4e e priqtno a i te sblijava o6te pove4e s lubimiq 4ovek \/
![]()
Яко е![]()
![]()
ВиЕ МъЖеТе СтЕ вАгИнАлИ За ЕбАнЕ ЗаГоРяЛи...............иМа СаМо ЧуКаЙ пАлИ