- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- душ с гаджето
ми не ма много искам
Днес за пръв път и беше супер![]()
с приятелката си искарваме жестоко под душа![]()
BMW POWER
Като искаш просто да си вземеш душ влизаш сама в банята - ако ти се въртят свирки - влизаш с него. Не е много сложно...Първоначално написано от Котарана
Не съм го правила, но честно казано ми се иска![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
+1 =D>Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Vsqka Jena Trqbva Da Obicha Neshto... V Kraen Sluchai Tova Moje I Da E Myj
Готино е когато се къпем двамата и винаги след това правим секс![]()
Ние можещите водени от незнаещите,правим невъзможното за благото на неблагодарните.И сме направили толкова много от толкова малко че сме се научили да правим всичко от нищо!
Ami kypem si se zaedno i mn obicham da gledam kak vodata se sticha po goloto mu tqlo ... prosto e unikalno no taka se poluchavapri sypunisvaneto che dokato toi se plakne vodata ne idva vyrhu men i izmryzvam inache si spomnqm edin sluchai toi mi e moje bi nai miliqt spomen ot banqta kogato toi me sypunisa cqlata a posle mn nejno mahna piqna ot men a 10 min po kysno me prati na vyrha s edna smela porciq udovolstvie :P :P :P
На мен къпането с гаджето заедно под душа ми е нещо като мечтаи се надявам в бъдеще някога да се изпълни..
Какво ти пречи досега да не си го направила?Първоначално написано от Dark_Angel_F
Или малко време сте ходили ?
Прекрасно е![]()
m da qko e i na men mi haresva samo 1 sme se kypali no beshe mnogo samo deto svyrshi toplata vodainache e mnoooogo qkooooo
![]()
аз още не съм ама бих желал![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Яко е ма няма са как да си измиеш половите органи както си го правиш!
am zabavno e da s biv6iq mi si zehme ama to ot ligavene nemoji6 se isk1pe6 kat horata
![]()
![]()
![]()
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
свирките не признават топла и студена вода!Първоначално написано от IcE`GirL
Удри, Пешо, сиренье без леп!
с бив6ата м ирпиятелка сме се къпали заедно,да бе6е много яко и естествено се стигна до секс![]()
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
Толко много смях......лелеее....
Супер забавно беше....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Усещането еСУПЕР
Особено СЕКС под душа със студена вода Приятелката ми свършва много-бързо.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това са много много приятни за мен мигове..винаги са изпълнени с много любов, дори и когато водата е ледена.Обожавам да се лигавим под водата с голички и хлъзгави от сапуна тела..ммм.. ии как обичам след това да ме глези.. носи ми кърпа, гушка ме силно.. и ляляля
Ох.. обожавам си го
![]()
Преди не бях го правила ,но със сегашният си приятел след всеки полов акт си взимаме душ заедно - много е яко)
да,обаче доста отдавна.беше много готино![]()
mn qko ,po4ti nqma na4in da ne se stigne do sex :P
Днеска го правихме .... Ся ша ви разкажа как стана всичко... Нали ние ся ваканцията родителите му са на екскурзия и ние у тях за няколко дниии и той влиза да се къпи и ся по 1 време ми вика "Милааа ела да ми натъркаш гърба" и аз влизам и почвам да го търкам и той ме напръска и ме намокри и аз "Луд ли си ся трябва да се преобличам" и после моето момче ме взе и ме набута под душаЦялата се измокрих и той ми съблече дрехите и ми вика "Ся ще се къпем 2мата" . Аз нямах нищо против ама не мислих и че ще правим нещо и както се къпен и аз го помолих да ме натърка по гърба . Търка с 1та ръка и по 1 реме усещам другата по бедрата си и лека полека стигна до клитора и почна да го разтрива . Мале полудях от кеф
после бръкна с пръстче и така аз почнах да му лъскам и той ме вдигна сложи ме на земялта под душа и ми лиза . ВЕЛИКО БЕШЕ . Аз му полапах едно хубаво и после падна 1 луд секс ... Без презерватив беше и на него му стана супер яко ... И вече по средата му казах да слага презерватив да не вземе да свърши в мен . Той обаче се възполва от тва, че си бях праила клизма и почнахме анален . Лудо лудо ..И накрая като свърших нищо не моише да ми развали настроението тоя ден
И днеска цял ден съм в супер настроение =D>