.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 151
    ми не ма много искам

Днес за пръв път и беше супер

с приятелката си искарваме жестоко под душа
    BMW POWER

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    ми още не съм го правила обаче скоро

Цитирай Първоначално написано от Котарана
    Прави ли сме го много пъти и винаги се стига до секс Аз исках просто да си вземем душ , но това никога не може да стане, не мога да го укротя
    Като искаш просто да си вземеш душ влизаш сама в банята - ако ти се въртят свирки - влизаш с него. Не е много сложно...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Не съм го правила, но честно казано ми се иска
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Не съм го правила, но честно казано ми се иска
    +1 =D>
    Vsqka Jena Trqbva Da Obicha Neshto... V Kraen Sluchai Tova Moje I Da E Myj

Готино е когато се къпем двамата и винаги след това правим секс
    Ние можещите водени от незнаещите,правим невъзможното за благото на неблагодарните.И сме направили толкова много от толкова малко че сме се научили да правим всичко от нищо!

Град
    В СъниЩаТа тИ ..
    мн е як0...винаги кат0 се къпем заедно правим секс п0д душа.. и п0сле 0ще веднъж на легл0то преди да се облечем :P

Ami kypem si se zaedno i mn obicham da gledam kak vodata se sticha po goloto mu tqlo ... prosto e unikalno no taka se poluchavapri sypunisvaneto che dokato toi se plakne vodata ne idva vyrhu men i izmryzvam inache si spomnqm edin sluchai toi mi e moje bi nai miliqt spomen ot banqta kogato toi me sypunisa cqlata a posle mn nejno mahna piqna ot men a 10 min po kysno me prati na vyrha s edna smela porciq udovolstvie :P :P :P

На мен къпането с гаджето заедно под душа ми е нещо като мечта и се надявам в бъдеще някога да се изпълни..

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    На мен къпането с гаджето заедно под душа ми е нещо като мечта и се надявам в бъдеще някога да се изпълни..
    Какво ти пречи досега да не си го направила?
    Или малко време сте ходили ?

Прекрасно е

m da qko e i na men mi haresva samo 1 sme se kypali no beshe mnogo samo deto svyrshi toplata voda inache e mnoooogo qkooooo

Град
    Село.София
    аз още не съм ама бих желал
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Яко е ма няма са как да си измиеш половите органи както си го правиш!

am zabavno e da s biv6iq mi si zehme ama to ot ligavene nemoji6 se isk1pe6 kat horata
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Цитирай Първоначално написано от IcE`GirL
    Мдаа много е приятно да си взимам душ с мойто момче ама както при sexita и ние се караме за топлата и студена вода
    свирките не признават топла и студена вода!
    Удри, Пешо, сиренье без леп!

с бив6ата м ирпиятелка сме се къпали заедно,да бе6е много яко и естествено се стигна до секс
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Град
    СофиЯ
    Толко много смях......лелеее....
    Супер забавно беше....

Усещането е СУПЕР Особено СЕКС под душа със студена вода Приятелката ми свършва много-бързо.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Това са много много приятни за мен мигове..винаги са изпълнени с много любов, дори и когато водата е ледена. Обожавам да се лигавим под водата с голички и хлъзгави от сапуна тела..ммм.. ии как обичам след това да ме глези.. носи ми кърпа, гушка ме силно.. и ляляля Ох.. обожавам си го

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Преди не бях го правила ,но със сегашният си приятел след всеки полов акт си взимаме душ заедно - много е яко )

да,обаче доста отдавна.беше много готино

mn qko ,po4ti nqma na4in da ne se stigne do sex :P

Guest
    Днеска го правихме .... Ся ша ви разкажа как стана всичко... Нали ние ся ваканцията родителите му са на екскурзия и ние у тях за няколко дниии и той влиза да се къпи и ся по 1 време ми вика "Милааа ела да ми натъркаш гърба" и аз влизам и почвам да го търкам и той ме напръска и ме намокри и аз "Луд ли си ся трябва да се преобличам" и после моето момче ме взе и ме набута под душа Цялата се измокрих и той ми съблече дрехите и ми вика "Ся ще се къпем 2мата" . Аз нямах нищо против ама не мислих и че ще правим нещо и както се къпен и аз го помолих да ме натърка по гърба . Търка с 1та ръка и по 1 реме усещам другата по бедрата си и лека полека стигна до клитора и почна да го разтрива . Мале полудях от кеф после бръкна с пръстче и така аз почнах да му лъскам и той ме вдигна сложи ме на земялта под душа и ми лиза . ВЕЛИКО БЕШЕ . Аз му полапах едно хубаво и после падна 1 луд секс ... Без презерватив беше и на него му стана супер яко ... И вече по средата му казах да слага презерватив да не вземе да свърши в мен . Той обаче се възполва от тва, че си бях праила клизма и почнахме анален . Лудо лудо ..И накрая като свърших нищо не моише да ми развали настроението тоя ден И днеска цял ден съм в супер настроение =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си