.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    KRzome
    Guest

След оралната любов...

Скоро мисля да предложа орална любов на приятелката ми ама само ми е интересно след като си поиграя долу с езика и устата ми, ще мога ли свободно да си я целувам по устата? това ме човърка защото не искам да лъхам на нещо гадно пък или на нея да и неприятно и приятелката ми още не ми е правила свирки и не знам как бих се почуствал ако ме целува след като ми го е ...... не знам моля за мнения

Обичате ли да ви целуват след орална любов по устата или кадето и другаде да е било, момичета и момчета?

Град
    София
    Еми, човек не би трябвало да го е гнус от самия себе си.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Град
    София
    хах.. ако няма кой друг, прави си сам, щом искаш.
    Става дума за друго... обидно е да я караш да се мие, за да я це
    лунеш, а същевременно да я караш да ти лапа. Един вид я караш да прави нещо мръсно, щом искаш после да се мие...
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Tazadarrrr
    Guest
    А, ве тука повече от половината сте ебати профаните... А по темата... като нищо не сте правили почнете с 69 и после се целувайте

KRzome
    Guest
    мене не ме гнус нито от нея обичам я! нито от мене самия, не е това въпроса ... някой да каже от опит

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Таа пача като ми духа после не ме целува докато не си измие зъбите!

ти си тъпак
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Няма да имах гаден дъх, на теб може да ти се струва малко странничко, но тя едва ли ще усети нещо. И определено не е добър вариант да станеш и да си измиеш устата.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз много рядко си усещам вкуса. Или съм почти безкусна или.........не знам. ама да си мие зъбите. защо не пробваш с Ментос. Би имало добър ефект върху гениталиите й. 1 път с някакво ментово бонбонче беше моя или след дъвка не помня точно и беше мн приятно.....

Град
    Sofia / Stara Zagora
    Направо ще ме разбиете с вашите коментари...ментоси, дъвки и т.н. Няма такъв момент. Чисто и просто преди да правите орален секс ( а и преди да правите любов изобщо ) се измивате добре (има си интимни сапуни за целта). От личен опит ще кажа, че след това като се целувате е много възбуждащо и приятно, защото "соковете" на влагалището и пениса имат ефекта на афродизиак. Даже според мен след орален секс е задължително да се целувате и ви гарантирам, че е супер възбуждащо.
    Be cool, Be sexy, Be YOU!!!

Мен ме възбужда, когато ме целуне, след като ме е лизал А и аз винаги го целувам след свирка...какво толкова.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от S_M_I_L_Y
    Направо ще ме разбиете с вашите коментари...ментоси, дъвки и т.н. Няма такъв момент. Чисто и просто преди да правите орален секс ( а и преди да правите любов изобщо ) се измивате добре (има си интимни сапуни за целта). От личен опит ще кажа, че след това като се целувате е много възбуждащо и приятно, защото "соковете" на влагалището и пениса имат ефекта на афродизиак. Даже според мен след орален секс е задължително да се целувате и ви гарантирам, че е супер възбуждащо.
    Аз проблем нямам. Казвам го затези, които ги бърка. И наистина влагалищнети сокове и спермата при целуване внасят много секси нюанс. Обожавам!

Аз нямам нищо против гаджето ми да ме целува след като ме е лизал...изобщо не ми прави впечатление,не ме е гнус от себе си

Е, Кремче, аз след свирка не го целувам с език...най-малкото защото съм прекалено умряла Така че няма привкус на сперма.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Свищов
    Абе и мен ме боли устата, ама той като иска. Просто когато свърши не може без целувки после.

Guest
    Преди орална любов просто е важно и двамата да сте чисти. Ако човек спазва добра лична хигиена, пък може и просто да влезнете преди това в банята (дава интересен привкус на любовната игра), проблем няма да има никакъв. Моят приятел ми прави орална любов и после ме целува и всичко си е ок с това. Същото важи и за обратното действие. Всъщност, повечето хора, които вкарват френската любов в секса, не се притесняват след това да си се целуват спокойно

F
    Guest
    men MN me e gnus ot penisa mu i do sega ne sm mu pravila svirka a sme ve4e zaedno ot 3 meseca ne sam pravila na nikoi svirka amm biv6iq mi se e izprazval v ustata i be6e UJASNO! no sega gadjeto mi me lije a az ne moga nz ne6to mi stafa nekfo gnusno mi e !

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Горния пост чупи мивки..не била правила свирки,ама и се празнили в устата...
    Та,по темата...Предния ми приятел не даваше да го целувам след като съм му правила свирка.. Беше един гнусливичък...от себе си се гнусеше..тъпанар.Въпреки,че не свършваше в устата ми.Нарочно все се запътвах да го целувам,а той се дърпаше все едно бях прокажена.Много скоро след това спрях свирките,малко след това зарязох и него!!!
    Със сегашния нямам такива "проблеми".Харесват му соковете ми,пък и аз неговите и не ни е гнус да се целуваме в такива моменти.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Не ме интересува,я така съм си свикнал.
    ти хубаво си свикнал ама в секса не си само ти нали бе.ебати селяните има тука заклевам се
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Град
    #mainatown
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Еми, човек не би трябвало да го е гнус от самия себе си.
    =D>
    Обичам само един човек и това съм аз.

Postoqnno se celuvame dori i sled kato sam mu pravila svirki i toi me e lizal haresva ni i na dvamata

po princip pri dobra higiena genetalite sapo-chisti ot ostata. dori smo pri 1 izmivane na den genetalite sa po-chisti ot usnata kuhina, koqto i da miesh sys chetka i pasta sled vsqko hranene e otrvatitelno pylna s bacili, mikrobi i t.n.

Град
    Велико Търново
    Не мога да разбера някой хора, които ги е гнус от себе си. Ти ако си се измил може да си по-чист отдолу, отколкото например по ръцете (кой знае какво може да си пипал ) Ама различни хора...

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Аз нямам нищо против гаджето ми да ме целува след като ме е лизал...изобщо не ми прави впечатление,не ме е гнус от себе си
    +1

Град
    nqkade tam
    за подобни целувки трябва много нз кво тряа ма оф аз ли4но нема са мляскам след такоз не6то
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си