.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 175
    Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

колко джобни ви дават за даскало?за какво ги хар4ите?

е?за какво ги хар4ите,по колко ви дават и колко от тях хар4ите г/д на ден...малко тъп въпрос ма карай... на мене не ми дават,6тото не ям в у4или6те,а преди ми даваха към 50-60ст за една закуска,мисля 4е тфа е предостата4но,няма смисъл да се хар4ат по 3лв,4.. за даскало и то за 4ипсове,миксове... и дрън дрън...като се замисля с 3 лв колко по смислени не6та моа си зема... от колкото да се тъп4а с глупости,то няма ло6о да си земе6 де,ама по толкоз мн пари само за тфа няма смисъл,с една закуска и една вафла,аз бих се наяла обилно,а сега без тях пак съм си сита г/д...не е до нямане на пари,ако искам от на6те 6е ми дадат и 2,3,4,5.. лв ама не виждам смисъл в харе4енето на пари за простотий,вие как мислите?някой па ги хар4ат за цигари и после седят гладни.. пуу 4е тъпо...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Голям фен
    Еми аз пари за пътни не давам и ми дават 2-2.5 лв , давам ги за нещо за ядене, някоя закуска и после на кафе след даскало.

Дават ми по 10 лева и ми позволяват да ги харца за каквото ми скимне за ядене за дрънкулки и алабала.Друг е въпроса че понякога си събирам пари сега съм събрала 50 лева само от джобни смятам да продължа да събирам за ди си купя нещо по скъпичко още не съм ршила каква можеби парфъом(не че нямаме средства напротив имаме)просто искам да направя нещо сама.

Guest
    Dawat ми по колкото поискам, мога и 20 леа, мога и 50 стинки да искам.
    Около 2 лева, за една кола в букса и нещо за хапване.
    Без колата не живея

Цитирай Първоначално написано от caRamelO_cHicA
    Дават ми по 10 лева и ми позволяват да ги харца за каквото ми скимне за ядене за дрънкулки и алабала.Друг е въпроса че понякога си събирам пари сега съм събрала 50 лева само от джобни смятам да продължа да събирам за ди си купя нещо по скъпичко още не съм ршила каква можеби парфъом(не че нямаме средства напротив имаме)просто искам да направя нещо сама.
    ти си просто едно разглезено богаташко дете
    кво ти пука че е куха нали ти духа

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    po 2 lv na den..har4a gi predimno za qdene..no ako mi tr tetradka-i az neq
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от desoxy
    Ti пък и вярваш

на мен ми дават по 15лв/18 на седмица и аз си ги събирАМ,с тях си ходя на кино,купувам си дрешкки или нещо друго...и такива работи.не ги хар4а в даскало

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    По 10лв на седмица За храна,кафе и такива...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Guest
    3/4 leva na den osnovno utiva za qdene drugoto KASA

Ами по 10лв. на ден, от които 3,60 са ми за път.Другите ги харча за квото аз реша.

дават ми пари само за карта за градски транспорт ии много рядко ако се наложи - билети.

в училище не ям, така, че други пари не ми трябват..

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Ami poprincip mi davat po 4-5 lv,no ako poiskam pove4e 6te mi dadat.Pak i ne mi trqbvat pove4e - az i ne qm mn na daskalo,samo za kafeto sled nego.

Guest
    em po princip mi davat okolko 20 leva za sedmicata daje teq mi stigat i za pove4e vreme :P samo 4e tuk mn hora pi6at 4e ne papkat ama az pone 2 leva na den za qdane

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    em po princip mi davat okolko 20 leva za sedmicata daje teq mi stigat i za pove4e vreme :P samo 4e tuk mn hora pi6at 4e ne papkat ama az pone 2 leva na den za qdane
    tova bqh az :P

Мега фен Аватара на Blab
    аз съм пестеливо чудовище, но като ми се харчи - харча...не ми пречи да седнем някъде и да си поръчаме няколко бутилки вино и разни вкусотийки........
    не знам по колко пари ми дават.Днес тати плати букета за г-жата и билетите за театър.....и...ъъ.....абе....не се оплаквам....за какво харча?Капи или Нестий...сладолед, от време на време,....водичка.........поняко га купувам нещо за ядене, но като цяло не обичам да ям пред хора...и на крак....

Какво точно е нещото което си направила сама???
    Отишла си до магазина и си го купила, нали все пак парите са от ваще???

No offense ама май така излиза
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Аз обичам амфет в Shark или RedBul...
    Става една такава...енергийна напитка :P
    FUCK EMO !

Na men mi davat po 4-5 lv na den no mn pati sam iskala i pove4e de !! 4 lv mi stigat to4no za edna kutiq cigari -2lv tova zadaljitelno i dr snaks ili tam ne6to da si kupq za hapvane i za kafence sled daskalo est

Град
    Русе
    хехехе вииииийййййй сте бати гъзетата,
    аз от година и половина не съм видял пари за закуска (и като цяло никви - в момента съм 12 клас).... на самоиздуржане (работя успоредно с ученето) ... поне за сметка на тва не могат да ми праят проблеми за тва че пуша или др вредни навици щтот не ми дават те парите и мн се кефя как се нервят и май даже скоро ше се изнасям от нас че не мога да ги тарпя... щтот накрая май аз на тях давам... бахти иронията ))

2,5,10 колкото ми трябват ако 100 ми трябват пак ще ми дадат.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Различно... Но около 5 на ден ми се връзват.. Абе незнам точно.. Защото Като ми дадат пари и докато имам не се сещам да взема още(е понякога се сешам де) и за това не мога да направя точна сметка. Понякога са повече, понякога по-малко, но средно около 5 на ден..

Цитирай Първоначално написано от o.c.
    Цитирай Първоначално написано от desoxy
    Ti пък и вярваш
    Хъм наистина ми дават по толкова друг въпроса че понякога не ми дават ъобще и както споменах тези пари не са ми само за училище.

Град
    LOS МЪРЧАРВИС,някъде в София...
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    po 2 lv na den..har4a gi predimno za qdene..no ako mi tr tetradka-i az neq
    И аз съм така.

Мега фен
    Град
    София
    Ако няма нещо извънредно от типа на билети за транспорт, нещо като учебници както е сега или нещо, на което съм хвърлила око ми дават по 3лв на ден. Друг е въпросът, че не разчитам само на тези пари, а си имам и спестявания- спестени точно от тези три лева. Защото честно казано са ми много. Което ям/пия в училище е сок или вода, пакетче бисквитки хогаренас- това ми стига

Около 3-5 лева,но ако има нещо да си купувам тетрадка,учебник или нещо друго ми дават повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си