.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 175
    По два лева на ден обаче съм решила че ще харча само по 1 лев -50стотинки и още не знам как
    Всичко което се случва на Земята е написано на Небето

на мен по принцип по 2-3лв,когато ми се яде ям,ако не за кафе,но винаги имам в мен поне още 5лв най-малко мои си парички,а тея дето пишат,че им дават по 15-20лв на ден това са лигавщити,няма смисъл кво толкова ядете и прайте,че по толкос пари.И аз мога да искам по толкос,но то просто няма никакъв смисъл,ако ще се прави нещо или някъде ще се ходи,да ама иначе....

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    хаха,бати лиглиовците сте,ва6те явно са тъпкани с пари да ви дават по толкоз мн,както казах и се установява 4е ги хар4ите за глупости... богата6ки хлапенца
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от monityY
    хаха,бати лиглиовците сте,ва6те явно са тъпкани с пари да ви дават по толкоз мн,както казах и се установява 4е ги хар4ите за глупости... богата6ки хлапенца
    а на теб по-колко ти дават?
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

2 лв на ден .. и те отиват за фитнес след даскало, .. храна си зимам от нас..
    ...s0 L3T m3 b3 Fr33...

Супер фен
    ем даваха ми по 5лв на ден и тряаше да се оправя някакси.. и успявах и аз не знам как, като тия пари ми стигаха за цигари, за партия с някой за ганжа и за 1-2 кафета.. за ядене никога не ми оставаха или мноо рядко хаахах ама кфо да се прави..
    сега обаче ще живея сама в друг град и ще ми превеждат месец за месец по сметката там да си тегля колкото ми тряат.. ама предполагам, че едно поне 500лв ще тряа да ми пращат, щото ще тряа и квартира да плащам.. дано да ми остават и за храна хахаахах

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

2 лв на ден

Guest
    1.00-1.50 puk tva za 20-30 LЕVA hi4 ne go vqrvam po kolko iskarvat va6ite po 10000 LEVA na mesec li?

Guest
    mi v Bylgariq sa malko horata koito izkarvat nad 500(pone po statistika e taka,osven ako si nqmat nqkoi "taen" na4in za dobivane na pari) ama edna zakuska v u4ili6teto ako e 20lv, ta kakvo ostava za obqd i ve4erq...60lv,ako ima6 brat4e-120ami ako ima6 i drugo...a roditelite ti,ami ako i dvamata imat kola,ami smetkata za tok,voda,telefon i...t.n. a pari za drehi za 4-4lenno semeistvo (sredno 4) mi nz,ama spred men nqkoi dosta se izhvyrlqt, predlagam da pi6at i kakyv e mese4niqt dohod v semeistvoto, 6toto teq roditeli mai si davat cqlata zaplati za zakuski na decata im...

Guest
    5 u4ebni dni za 1 sedmica
    20lv/den
    100lv na sedmica
    4 sedmici v meseca.... 400lv samo za zakuska
    ami pari za prez po4ivnite dni?
    ostanalite pyti prez denq,v koito sy6to qdete?
    a va6ite ako re6at i te da qdat..slu4aino..?
    drehi...?lv
    danyci...?lv
    za vky6ti(hrana,kozmetica,obzavejdane,preparati)...?l v
    kola(gorivo,poddryjka,vinetki..)...?lv
    i kakvo izleze... 4e va6ite vzimat po 10000 kakto kazaha po-gore? taka li e?(ne 4enqma i hora, koito vzimat)

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    1.00-1.50 puk tva za 20-30 LЕVA hi4 ne go vqrvam po kolko iskarvat va6ite po 10000 LEVA na mesec li?

ми не че се хваля ама старчето зима по -3,4 стотоко на ден и повече някой път

По 3 лева на ден ама аз закусвам у нас и си купувам само 1-2 кафенца

Guest
    2-3 ям с тях,а ако не ям за гривни слабост са ми

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    4udno mi e kakvo vi barka tova kolko zemat na6te i po kakav na4in gi zemat parite.6tom mi davat zna4i mogat da si go pozvolqt.A kato nqmat nqmat.
    просто кажи по колко ти дават

na men po 2 lv.
    [!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от namina
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    а на теб по-колко ти дават?
    az ve4e kazah,ama nqma koi da 4ete,prekaleno ste zaeti s parite si xaxax 0.00лв ми дават.. доволна?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от namina
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

ми не че се хваля ама старчето зима по -3,4 стотоко на ден и повече някой път

да и ти ги дава за закуска!?

Guest

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    Ami na predi6nata stranica sam go napisala macka. 20-30 lv,no ponqkoga i ne im iskam a drug pat ako mi trqbvat za drehi ili ne6to ot sorta 6toto shopinga mi e slabost po pove4e.

ами тогава напиши на седмица или на 3-4 дена така хората няма да те мислят за тъпа!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ми на мен по принцип ми дават по 10 лв на седмица, но аз още в сряда оставам без стотинка и искам от мама и тя ми дава Ама и аз незнам за кво ги харча тез пари...наистина си нямам представа

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен
    Град
    в килера
    Вече си събирам за книжки

Рокобе
    Guest
    Плевен живея дават ми принципно колкото поискам но обикновенно от 2 до 5 кинта за училище от тях квото остане кафе или каса попринцип не ям но пия доста минерална вода

Цитирай Първоначално написано от desoxy
    Цитирай Първоначално написано от caRamelO_cHicA
    Дават ми по 10 лева и ми позволяват да ги харца за каквото ми скимне за ядене за дрънкулки и алабала.Друг е въпроса че понякога си събирам пари сега съм събрала 50 лева само от джобни смятам да продължа да събирам за ди си купя нещо по скъпичко още не съм ршила каква можеби парфъом(не че нямаме средства напротив имаме)просто искам да направя нещо сама.
    ти си просто едно разглезено богаташко дете
    Точно така ако те виа ще млата със собствените ти пачки!!!!
    Иначе зиам по 4 кинта и доста често ги връщам и ги пазя за другия ден!
    Мога да съм скромен и да не харча като всички но поне имам нещо !!!
    ///GEGEN NAZIS\\\

mi 2lv sa mi napulno dostatu4ni 4estno kazano...ako mi trqqt pari za o6te ne6to mi davat dopulnitelno
    ...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...

Град
    Lovech
    emi davat mi po 2 lv i az gi har4a

Rebirthing now. I wanna live for love wanna live for you and me. Breathe for the first time now, I got alive somehow.

Момче съм

Ако нямам карта за автобус-2 лева за ядене + 1,20 път
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си