- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- колко джобни ви дават за даскало?за какво ги хар4ите?
По два лева на ден обаче съм решила че ще харча само по 1 лев -50стотинки и още не знам как![]()
![]()
Всичко което се случва на Земята е написано на Небето
на мен по принцип по 2-3лв,когато ми се яде ям,ако не за кафе,но винаги имам в мен поне още 5лв най-малко мои си парички,а тея дето пишат,че им дават по 15-20лв на ден това са лигавщити,няма смисъл кво толкова ядете и прайте,че по толкос пари.И аз мога да искам по толкос,но то просто няма никакъв смисъл,ако ще се прави нещо или някъде ще се ходи,да ама иначе....![]()
хаха,бати лиглиовците сте,ва6те явно са тъпкани с пари да ви дават по толкоз мн,както казах и се установява 4е ги хар4ите за глупости...богата6ки хлапенца
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
а на теб по-колко ти дават?Първоначално написано от monityY
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
2 лв на ден .. и те отиват за фитнес след даскало, .. храна си зимам от нас..
...s0 L3T m3 b3 Fr33...
ем даваха ми по 5лв на ден и тряаше да се оправя някакси.. и успявах и аз не знам как, като тия пари ми стигаха за цигари, за партия с някой за ганжа и за 1-2 кафета.. за ядене никога не ми оставаха или мноо рядко хаахах ама кфо да се прави..
сега обаче ще живея сама в друг град и ще ми превеждат месец за месец по сметката там да си тегля колкото ми тряат.. ама предполагам, че едно поне 500лв ще тряа да ми пращат, щото ще тряа и квартира да плащам.. дано да ми остават и за храна хахаахах
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
2 лв на ден![]()
1.00-1.50 puk tva za 20-30 LЕVA hi4 ne go vqrvampo kolko iskarvat va6ite po 10000 LEVA na mesec li?
mi v Bylgariq sa malko horata koito izkarvat nad 500(pone po statistika e taka,osven ako si nqmat nqkoi "taen" na4in za dobivane na pari) ama edna zakuska v u4ili6teto ako e 20lv, ta kakvo ostava za obqd i ve4erq...60lv,ako ima6 brat4e-120ami ako ima6 i drugo...a roditelite ti,ami ako i dvamata imat kola,ami smetkata za tok,voda,telefon i...t.n. a pari za drehi za 4-4lenno semeistvo (sredno 4) mi nz,ama spred men nqkoi dosta se izhvyrlqt, predlagam da pi6at i kakyv e mese4niqt dohod v semeistvoto, 6toto teq roditeli mai si davat cqlata zaplati za zakuski na decata im...![]()
5 u4ebni dni za 1 sedmica
20lv/den
100lv na sedmica
4 sedmici v meseca.... 400lv samo za zakuska
ami pari za prez po4ivnite dni?
ostanalite pyti prez denq,v koito sy6to qdete?
a va6ite ako re6at i te da qdat..slu4aino..?
drehi...?lv
danyci...?lv
za vky6ti(hrana,kozmetica,obzavejdane,preparati)...?l v
kola(gorivo,poddryjka,vinetki..)...?lv
i kakvo izleze... 4e va6ite vzimat po 10000 kakto kazaha po-gore? taka li e?(ne 4enqma i hora, koito vzimat)
Първоначално написано от Анонимко
ми не че се хваля ама старчето зима по -3,4 стотоко на ден и повече някой път![]()
По 3 лева на ден ама аз закусвам у нас и си купувам само 1-2 кафенца![]()
![]()
2-3 ям с тях,а ако не ям за гривни слабост са ми![]()
просто кажи по колко ти даватПървоначално написано от Milena_Pld
![]()
na men po 2 lv.
[!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]
az ve4e kazah,ama nqma koi da 4ete,prekaleno ste zaeti s parite si xaxaxПървоначално написано от namina
0.00лв ми дават.. доволна?
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Първоначално написано от namina
да и ти ги дава за закуска!?![]()
Първоначално написано от Milena_Pld
ами тогава напиши на седмица или на 3-4 дена![]()
така хората няма да те мислят за тъпа!
![]()
Вече си събирам за книжки![]()
Плевен живея дават ми принципно колкото поискам но обикновенно от 2 до 5 кинта за училище от тях квото остане кафе или каса попринцип не ям но пия доста минерална вода![]()
Точно така ако те виа ще млата със собствените ти пачки!!!!Първоначално написано от desoxy
Иначе зиам по 4 кинта и доста често ги връщам и ги пазя за другия ден!
Мога да съм скромен и да не харча като всички но поне имам нещо !!!
///GEGEN NAZIS\\\
mi 2lv sa mi napulno dostatu4ni 4estno kazano...ako mi trqqt pari za o6te ne6to mi davat dopulnitelno
...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...
emi davat mi po 2 lv i az gi har4a![]()
Rebirthing now. I wanna live for love wanna live for you and me. Breathe for the first time now, I got alive somehow.
Момче съм
Ако нямам карта за автобус-2 лева за ядене + 1,20 път
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!