.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 175
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    По 10лв на седмица За храна,кафе и такива...
    Аз съм студентка, но ми дават също толкова. ще муфтя поне още 5 лв отгоре, защото направиха закуските много скъпи , аз ще съм по цял ден на даскало май.
    С тези пари излизам по кафенета, храня се извън дома, давам пари, когато събираме за купони(2-3 лв всяка седмица), купувам си козметика и пак понякога успявам да спестя. От тези пари и от стипендии съм събрала доста прилична 4 цифрена сумичка.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    ем даваха ми по 5лв на ден и тряаше да се оправя някакси.. и успявах и аз не знам как, като тия пари ми стигаха за цигари, за партия с някой за ганжа и за 1-2 кафета.. за ядене никога не ми оставаха или мноо рядко хаахах ама кфо да се прави..
    сега обаче ще живея сама в друг град и ще ми превеждат месец за месец по сметката там да си тегля колкото ми тряат.. ама предполагам, че едно поне 500лв ще тряа да ми пращат, щото ще тряа и квартира да плащам.. дано да ми остават и за храна хахаахах
    500 лв. месечно?
    Ако не си в София, такава сума е огромна и не е оправдана. На 1 приятелка й превеждат по 200 лв месечно и пак й остават пари.

Ми 2 лева. Зимам си Нестий, Кроасан или Нестий с Кроасан

Супер фен Аватара на gabi_94
    Mi gore dolu 2lv. ama ne davam za pat i ne gi har4a vsi4kite. sabiram si gi.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    ем даваха ми по 5лв на ден и тряаше да се оправя някакси.. и успявах и аз не знам как, като тия пари ми стигаха за цигари, за партия с някой за ганжа и за 1-2 кафета.. за ядене никога не ми оставаха или мноо рядко хаахах ама кфо да се прави..
    сега обаче ще живея сама в друг град и ще ми превеждат месец за месец по сметката там да си тегля колкото ми тряат.. ама предполагам, че едно поне 500лв ще тряа да ми пращат, щото ще тряа и квартира да плащам.. дано да ми остават и за храна хахаахах
    500 лв. месечно?
    Ако не си в София, такава сума е огромна и не е оправдана. На 1 приятелка й превеждат по 200 лв месечно и пак й остават пари.
    ами не, не съм в София.. ама не мисля, че 500лв са чак толкоз мн.. все пак тряа си покривам всичките разходи, пък нали тряа ми остават кинти за забавленията хаахах то да не е само храна и квартира.. абе всеки си се оправя как може.. нз за таз твойта приятелка, нейна си работа..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ми по 2-3 лв на ден,но аз не ям в даскало и винаги имам стотинки в джобовете хаха.А иначе ако ми трябва за тетрадка/химикалка или нещо подобно си ми дават отделно абе 2-3лв за закуска,която така и не купувам.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    Вкъщи
    по 5 лева на ден или 25 за цялата седмица, който ги харча, за ядене, цигари и кафета... за дискотека взимам от семейните

Град
    Градът на скучаещите милионери
    5-6 lv...i otdelno,ako az imam nqkakfi v men...ta stanat 15-20lv,no ne gi harcha vsichkite,shtoto nqma kakvo da si vzimam...nai-mnogo 2-3 butilki mineralna voda i bonboni Solano...

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Град
    В страната на чудесата
    По 2 лева...Но пък аз или не ги вземах или ги връщах...Просто нищо не си вземах...
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Град
    lulin9
    абе хора млади сте пийте купони не пестете яке яке боре ме де яке и до долу хаха

Цитирай Първоначално написано от SweeT_EscapE
    Ami poprincip mi davat po 4-5 lv,no ako poiskam pove4e 6te mi dadat.Pak i ne mi trqbvat pove4e - az i ne qm mn na daskalo,samo za kafeto sled nego.
    i na men taka...ama ponqkoga i po 10,drug pat po 2...ddz razli4no
    Just haters make me famous! εĭз

Голям фен Аватара на CaSsIe
    ami ponqkoga mi davat 5lv ponqkoga 10 zavisi kolko imat har4a gi za kafe sled daskalo,za cigari i za voda ili sok :P i kfoto ostane ot parite za sledva6tiq den i taka

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Издръжката ми от баща ми е 60лв.От тях си отделям за козметика-5,6лв,ако си харесам някоя дрешка,която мама няма възможност да ми купи-с тях и останалото си разпределям за даскало(уж ям в къщи,ама в даскало приготвят закуските и така съблазнително мирише постоянно,че...пак огладнявам)и за кафета и др,ама често не ми стигат и на последък се ограничавам

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

ем на мен ми дават всеки път различно....най-често по 1-2 лв.... или направо ми дават пари за цялата седмица и да се оправям. За даскало не претендирам за много пари просто защото не ги харча....много рядко си купувам храна в училище.....ако ми се наложи да излизам някъде с приятели веднага ще ми дадът толкова пари за колкото ги помоля, но иначе 1-2 лв ми стигат, то не ми и трябват повече

По 5 лв на ден ми даваХа.Сега ми дават по 2 лв,щото ги харча за един ден 5-те лева и наще се видяха в чудо. Харча ги за ядене.

Град
    The endless river
    2-3 лева харча ги за ядене или бира.
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    изкарала съм си сама парите и гледам да ги харча разумно
    всеки ден е различно колко харча
    най-често за кафета ги харча
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не ми дават джобни.
    Парите си изкарвам сам.

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    2-3лв +1.20 за автобус
    взимам и от мойте
    ама ся искам да ми ги дигат щото инфлцията се дига

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от namina
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    1.00-1.50 puk tva za 20-30 LЕVA hi4 ne go vqrvam po kolko iskarvat va6ite po 10000 LEVA na mesec li?

ми не че се хваля ама старчето зима по -3,4 стотоко на ден и повече някой път

да и ти ги дава за закуска!?
    ако се наложи ще ми даде 100тачка или повече но за сега не се е налагало
    другата година мисли кола да ми зима чак тогава ще ми дава за бензин и т н
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

10 на ден , които ги харча за кафе или водка след даскало

Ами некъде по 5 кинта на ден,ама аз винаги имам повече,така че горе-долу стигат,а ако случайно няам допълнителни-2.60 за цигари,1 парче пица и неква напитка...

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Harcha gi za studen chai,mineralna voda i duvki

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    LuNaTa
    mi az patuvam teiche mi trqbvat pari za pak i mi davat dopalnitelno oshte 3 4 leva koito sa mi za cigari i kafeta
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Дават ми двайдесет лева, които са за около месец джобни. На мен не ми трябва повече от левче на ден. Купувам си закуска и нещо сладко, защото обичам да ям. Понякога като не съм гладна си спестявам парите и си купувам нещо друго. Иначе баща ми ходи до автогарата и ми вади карта за път, така че за това не харча аз пари
    Memento moriendum esse!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си