.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 175
    Мега фен Аватара на sasha_90
    На ден до 2 лева най-много,най-малко 1 лев.Не ги харча всичките.

Град
    Пловдив
    2лв.Напълно достатъчни са ми.

По 1.50 2.00 даже понякога остават аз не ям често в даскало,а и мога да се похваля,че не харча много.Умея да пестя.Телефона ми и колелото си ги взех с пари от касичката

колокото ми трябват обикновенно между 20 и 30 лева .Ходя с красиви момичета в скъпи барове и кафета и така свършват.

а така и да имате пари пак се учете да ги пестите,а не ги хвърляйте за глупости
    ПРОДАВАМ МЕДИЦИНСКИ ИЗВИНИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ от лекарка с два печата.Цена 50ст..За повече бройки намаление.София 0886159452

Ами около 5 лева.Но винаги си имам и други пари в портмонето

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    za daskalo wseki den po okolo 1 i 50 - 2. otdelno ako hodq na kafence, kino, do magazina i pro4ie

ibasi vuprosa emi az imam karta za avtobysa i mi davat okolo 20lv za sedmicata iIii zaminavat za hrana az po princip v kushti ne qm mn mn nOo kato izlqza elate da vidite kfo stava a edni ot klasa veche pochvat da mi se qdosvat zashtoto qm a ne debeleq

Koлкото си поискам аз Ама на мен и 1лв ми стига,училището ми е на 15мин и не ми трябват за пътни ....но 2 лв са ми предостатъчно,а ан тия който има дават по 10-20лв....Абе деца,вий слесте малко на земята 10лв разбирам,ако пътуваш-Нормално.....иначе 10лв и да си в своя си град лелейййй а мислех,че аз съм най-голямата фантазиорка

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

По левче..и си ми стига.Не си купувам глупости,а някаква закуска и нещо сладко,ако останат пари ;P

Град
    Варна
    Аз пък работя, понятието "джобни" съм го забравил.

Град
    Пловдив
    различно..по принцип по 4-5 лв. ии ги харча за виенско кафе (да се събудя преди 1 час) нещо за ядене,вода или кола през голямото междучасие.След даскало се случва да си взема чипс,дъвка или сладолед..все намирам начин да остана с 1-1.50 накрая ;Д
    Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
    Ханна (•_●) каза: ne kon
    Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х

Фен
    Град
    Рая
    Дават ми по 2 лв, но и си притежавам пари в себе си

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    дават ми по 5лж на ден но по принцип пътувам с маршрутка => остават 2 но си зависи от мен дали ще реша да пътувам гратис с градския,разликата е там,че трябва да си предвидя още половин час път,иначе другте ги харча за ядене

off ako vi kaja nqma da povqrvate

Град
    Някъде из вселената
    ми на мен ми дават 3 лв на ден и ги харча за храна и напитки
    The pain is undividable part of the life.

Дават ми колкото си взема
    т.е. баща ми ходи нощна смяна на работа и затова през деня спи и си оставя парите на секцията
    взимам си обикновенно по 2 лева, ако няма 2 взимам 5 и колкото искарам с тях
    Impossible is nothing

секи ден различно, ама кат не харча глеам да каширам, иии се получава към 3 кинта на ден! а понеже някой път наще не дават за деня вече ми дават в началото на месеца няква сума...
    гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?

ми.. различно ..татко дава 10 мама 5..Харча за цигари и кафета и за пътни ако нямам карта
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

zavisi 2-5 no po princip har4a po 2 ili 3 lv za6toto az vka6ti qm sutrinta no posle za cigari eventualno (6oto v pove4eto slu4ai 1 kutiq mi stiga za 2 dni) i kogato imame svoboden (dori i da nqmame) na kafence v pove4eto slu4ai

Супер фен
    Ами различно.Нямам някакъв определен "доход"
    Просто майка ми ми е оставила на едно място пари и аз когато имам нужда взимам.иначе ако съм на даскало за една седмица харча средно по 20 лева ,но всеки път е различно

ПП и аз си спестявам парички

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ми дават ми около 15-20 лв на седмица.. мии..харча ги за кафета.. цигари.. аа за ядене.. аз ям само вечерта и ходя по принцип в леля ми и там ям...
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

emi na6te rabotqt se tam s firmata se zanimavat i ne gi vijdam mn i na sedmica ostavqt 200 leva na men i na brat mi i da se opravqme taka 4e kafeta cigari.. har4a si parite za gluposti ama.. e qko rqdko qm v ku6ti a sum samo na 16 prestavam si po natam kvo 6e prava ama ne vinagi mi stigat parite kamoli ako hodime nekude po diskoteki nasam natam.. ama za tfa ima priqteli i kreditni karti veselo e

Еми на мен ми даат 1 лев обаче аз не ям.Или не ги харча изобщо,или си купувам кафе,че съм само 1-ва смяна...
    Живееш ли сред вълци,няма начин да не се научиш да хапеш ;]]

men mi davat 4-5 na den 6tot kat izlezna sutrin se pribiram ve4er i ne moa da karam na fotosinteza... ina4e gi har4a za cigari, kafe i qdene v kraen slu4ai
    edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
    2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си