.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 175
    Получавам по 5 на ден, от които 3 отиват за път, щото не живея в София.

от 5 до 1 Зависи от бюджета в момента.. Харча ги най-вече за напитки, сладоледи и сладки боклуци А когато съм гладна за пица

na men mi davat po 2leva naden kato sam na daskalo (te otivat za kafeta kato napravq 2 kafeta i gi namq ve4e)ina4elqtoto si rabotq i may az im davam hhahaha

4-5 лв обаче незнам защо винаги имам 10 както и да е ....всичко отива за ядене (ям кат свинкя)
    Дъ бест аватар от галерията

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Ами по 10лв. на ден, от които 3,60 са ми за път.Другите ги харча за квото аз реша.
    Да и си мислиш че ще ти повярвам!?Пхахаха лъжеш се.Кой ще е толкова голям идиот че да ти повярва.
    @{z} $1{m} $! @{z} ! {n}3 {m}3 3{b}3 {z}@ \/@$

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    2 лв по принцип. Но всичко в лавката е с по-високи цени и сега май-май ще искам малко повече. И ако имаме нещо свободен час/дупка-задължително кафе...И искам от някой после.
    Ама сега като майка е на работа/учителка/ ходя да ми дава .
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

2-3 lv na den...stigat mi otlichno ... iii mnogo se izhvurlqte be hora .. lelele ..20-30 lv na den . no vsyshnost vseki lud s nomera si ...

На мен ми дават разли4но... Например когато имам пари в мене никога не искам допълнително...На ден в у4илище хар4а към 2-2,5 лв . Кола/вода и някакви работи за ядене и т.н. ..
    obi4am te slunceeeeeeeeee

Град
    Ямайка:)
    По 2 или 3.. а ако трябва да ходя на английски веднага след училище ми дава т по 4-5.
    Because when I’m with you My heart stops
    And when I’m not near
    It’s Bleeding on the floor
    Someone get a mop!!!

emi zavisi.. kum 10 lv mi trqbvat na den..cigari kafe da hapne6 ne6to posle 1-2 biri i te zaminaha..no ne kazvam 4e seki den e taka ima slu4ai f koito imam 1 lv i nekfi stotinki zimam 5 victory na drebno i kafe i tfa e.. abe ebalo si e maikata s tiq kinti
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Еми по 2 лева, амасамо за даскало. Отделно ако излизам ми дават други. Иначе 2та ги харча за харана и кафе след училище.
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

За училище ми дават по 10 кинта някъде.. Съб0та излизам и ми дават по 20-30.. различно.. доволна съм (:

Някои хора имат по - голями възможности.. Тъпи са изказвания от сорта: Оо да бе.. да не мислиш че ти вярвам, че ти дават толкова...

Преди,като учех в родния си град по 1-2 лв(закуска и кафе) ми стигаха. Това значи по 8-9лв на седмица.
    Но сега съм с по 20лв на седмица,защото си купувам и неща за ядене и винаги трябва да имам поне 5лв в мен излишни,защото не се знае какви излишни разходи ще имам..
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Зависи какви ще са ми задачите през деня и кога ще се наложи да се прибера.. Обикновено за училище ми дават по 1-2лв, пък ако след училище се наложи да излизам някъде, естествено, че няма да се разминат само с 1-2лв.. тогава ми дават повечко Купувам си закуска или нещо за пиене, обаче не ги харча всичките.. тея, дето са ми останали си ги отделям..
    You are broken, I can fix you...

Град
    Bikini Bottom
    Може да Ви се срува, че лъжа, но не е така. Това Е истина. Когато бих 7ми клас (сега съм 11), нямахме пари. Стана една каша и си загубихме жилището. Майка ми и баща ми се разделиха и нямахме пари в излишък. Много е готино когато до теб има готини хора. Една от учителките ми (по математика) живеехме на една улица, и като видя, че не ми дават пари за училище, говори със социалните и ми даваха безплатна закуска от лавката. А отделно почти всеки ден ме черпеше по нещичко. Макар, че ми е писала свойки , аз много я уважавам тази учителка, и няма да я забравя. Сега имаме собствен бизнес, и имаме достатъчно пари. Ходя с по2лв. И ми остават. Не мисля, че парите са най-важни. точно тогава разбрах, че може да има и добри хора, който ще ти помогнат, а не да ти се подиграват и да странят защото си изпаднал в криза. Във всяко семейство има и кризи, но тогава се разбира, кои хора са ти най-близки.

Дяже няма да чета цялата тема. Прочетох първите 2-3 страници и ме хвана яд. Автора пита просто по колко пари ви дават и всеки, които каже над 7-8 лева и вече е лигаво богаташче, глезльо или нз какво още. Всеки си решава за какво ще си харчи парите и никой няма право да го съди и да слага имена. Това завист ли е? Не разбирам. Щом техните изкарват достатъчно да издържат семейството си и да дават толкова за джобни нека дават. Това не бърка абсолютно никой. Така е в живота - някои хора имат, други нямат. На мен ми дават 4-6лв на ден. Даже когато видя 6лв в портмонето отиван при майка ми и я питам да не се е объркала нещо. Не е важно колко пари ти дават важно е да им знаеш цената.

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    За даскало по 2-3 лева на ден.С тях си купувам пица,топъл шоколад,сокче или кола.Останалите си ги събирам като джобни за през уикенда или на връщане към нас си купувам нещо сладичко или танг.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    Кадето си поискам там
    Мен ми дават 2-3лв. на ден и ми стигат да се наям доволно,но за съжалние нищо не остава от тия кинти

Дават ми около 2 лева . Аз си копувам нещо за ядене през голямото междучасие и ако останат пари от закуската остааналото го спестявам.

оставят ми 300 лв за седмицата както аз си ге разпределя за училище бензин излизане аза гаджето имам и кледитна карта в крайни случай но почти винаги остават 100-тина лева който кътам в един буркан

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    имам чувството че тук всички са адски богати... на мен ми дават около 1-2 лв, не съдя никой но това някакси ми звучи неправилно. На училище с 5-10лв. За какво се харчат толкова много пари...просто ми е странно.

Дават ми по 2 лева на ден... обикновено ги изхарчвам всичките , защото след училище представлява голямо удоволствие за мен да обядвам навън ( съответно преди училище , защото сме на две смени , понеже сме 2 училища в 1 сграда ) и като се прибера у нас да отхвърля манджата на мама :Р е ми да
    Wish I was as invisible as you make me feel

Поне 7-8 лв,но 4 лв само за път ми отиват!С останалите нещо за закуска ии задалжително кафенце :P

За училище ми дават 2,2,50 ..предостатъчни са ми..На тези дето им дават по 300 лв ..много филми сте гледали но както виждам има кой да ви вярва..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си