- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- колко джобни ви дават за даскало?за какво ги хар4ите?
300 лв от който 100 отиват за бензин и път другите 100-тина за училище ядене и гаджето и 100-тина хартисват
по 2-3 лв.Обаче аз харч адоста повечко...Прим 10 лв. ма си зимам от мойте пари(от баби,дедковци,лели,чичовци и т.н)
1-2лв някъде... пък и аз си имам мои парички така че за какво са ми повечехарча ги предимно за кафета, защото почти не ям
![]()
>>> House Music <<<
Да бе ... се ми е на ума , че ти дават по .. 10 лева..! НЕ можеш да лъжеш..sorry ! А Когато мислиш да го правиш поне да е в някви количества..Първоначално написано от caRamelO_cHicA
![]()
НА мен .. ми дават по 2/3 лв.. И съвсем рядко по 5лв.. Но аз Имам и трянспорт ...и за папкане .. и така .. : ))
дават ми 20 лв. на седмица и ако ги изхарча по-рано отколкото трябва не ми дават повече...давам за цигари,храна и кафе след даскало![]()
Fuck you...Thank you...I love you all!
2-3 лева, които най-често си спестявам за мои си работи.
Храната си я приготвям от вкъщи, на даскало ползвам парите за автобус - 1,20 са вода и краставици.
wtf
По 10 лв на седмица ми дават. За какво ги харча... ям на даксало, като отида на кафе, един път седмично обикновено ходя до съседния град при приятеля ми и давам около 3 лв за път.
И да добавя нещо - дето не вярвате на тези, които казват, че им дават по 10тина лв на ден - има хора с по-големи възможности. На един мой приятел му дават поне но 10 лв на ден, даже баща му като няма дребни и по 20. Тези пари ги печели за няколко минути, какво го бърка да ги даде на детето си. Така че не сте прави с това "Да, бе, да, все това ми е на ума, че ти дават 10 лв на ден!"
3-4 лева ми дават, харча ги за ядене, пиене и компаньонки![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
И на мен наще ми дават по 2-3 лв!
Веднъж попитали един философ какво е любовта, а той отговорил моментално "Висша степен измама", но след като се поразмислил малко казал "Любовта е да дадеш властта на един човек да те унищожи и да си сигурен, че той няма да го направи"
на мене ми дават по 2 лв на ден,а аз харча по 50ст 1 лв на ден![]()
На мене ми дават по 3-4 лева.Като 1 (най-малко) лев отива за рейса.Всъщност мога да изкарам и с по-малко и затова някой път като видя, че нашите нямат пари направо връщам няколко кинта.За какво трябва да си купувам снаксове и такива глупости като нямаме пари.![]()
Защо мислиш, че лъжа?Нямам подобни намерения, бъди сигурна.Между другото за утре ми дадоха 15, а дори не съм на училищеПървоначално написано от didoza
men mi davat po 5-10 lv na den.az ne gi har4a agi subiram i si kupuvam rasni ne6ta-dre6ki.bijuta,za kakvoto az resha.nikoi ot nashte ne se interesuva za kvo gi davam
10 лева на ден(без събота и неделя)за училище и ако ходя някъде на кафе после от тях си събирам за сметката на телефона,за тетрадки,някои учебник въпреки,че сега съм 12 клас и мн учебници не съм си купувала,карта за фитнес и за солариум,гримове,бижута,пр сто ми е неудобно да искам пари за тези неща и спестявам около 20 лева на седмица чисти.
Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.
1-2 лв на ден за даскалу иначе ако кажа че искам нещо да си купя или искам да отида на кафе ми се дават повече пари.. е зависи де.. аку съм заслужила...от тях си събирам и за сметката на телефона
![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
3 , 4 лева нещо за пиене и хапване и после кафенце![]()
emi na men mi davat po okolo 2-2.5 lv a kogatoim poiskam za ne6to te mi davat i pove4eaz v daskalo mn rqdko har`a za qdene.Po skoro parite gi har4a za sled daskalo
![]()
[/b]
По земята кръв се лее
и смъртта зловещо пее!
Падат черепи и кости,
смърт Чалгари прости!
Идва Ада на земята
и пристига Сатаната!
Дяволът зловещо псува:
метал ще царува!!!
SMURT ZA 4ALGATA!!!
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=101919
Ми на мен ми ги дават за месеца по около 60-70 лева а ако ми трябват за нещо ми додават .Мн често на края на месеца имам останали 30-40 лева,спестени.
и при мен е така,само че ми дават по 10-15 лева за цялата седмица и чак когато ми свършат ми дават ощеПървоначално написано от hug&kiss
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through
mi vseki den razli4no ama okolo 5-7 lv. har4a pari za nai razli4no prostotiii
дават ми по 2 лв на ден като аз не ям почти нищо на даскало,затова всичкото отива за каквото аз реша когато ги събера повече![]()
![]()
На мен ми дават 3-4 лева за даскало... Или си купувам закуска, или си ги събирам и си купувам нещо...![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`