.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 175
    300 лв от който 100 отиват за бензин и път другите 100-тина за училище ядене и гаджето и 100-тина хартисват

Град
    София
    по 2-3 лв.Обаче аз харч адоста повечко...Прим 10 лв. ма си зимам от мойте пари(от баби,дедковци,лели,чичовци и т.н)

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    1-2лв някъде... пък и аз си имам мои парички така че за какво са ми повече харча ги предимно за кафета, защото почти не ям
    >>> House Music <<<

Цитирай Първоначално написано от caRamelO_cHicA
    Дават ми по 10 лева и ми позволяват да ги харца за каквото ми скимне за ядене за дрънкулки и алабала.Друг е въпроса че понякога си събирам пари сега съм събрала 50 лева само от джобни смятам да продължа да събирам за ди си купя нещо по скъпичко още не съм ршила каква можеби парфъом(не че нямаме средства напротив имаме)просто искам да направя нещо сама.
    Да бе ... се ми е на ума , че ти дават по .. 10 лева..! НЕ можеш да лъжеш..sorry ! А Когато мислиш да го правиш поне да е в някви количества..

НА мен .. ми дават по 2/3 лв.. И съвсем рядко по 5лв.. Но аз Имам и трянспорт ...и за папкане .. и така .. : ))

Град
    по света и у нас
    дават ми 20 лв. на седмица и ако ги изхарча по-рано отколкото трябва не ми дават повече...давам за цигари,храна и кафе след даскало
    Fuck you...Thank you...I love you all!

Повече от фен
    Град
    lunata
    2-3 лева, които най-често си спестявам за мои си работи .

Храната си я приготвям от вкъщи, на даскало ползвам парите за автобус - 1,20 са вода и краставици .
    wtf

По 10 лв на седмица ми дават. За какво ги харча... ям на даксало, като отида на кафе, един път седмично обикновено ходя до съседния град при приятеля ми и давам около 3 лв за път.
    И да добавя нещо - дето не вярвате на тези, които казват, че им дават по 10тина лв на ден - има хора с по-големи възможности. На един мой приятел му дават поне но 10 лв на ден, даже баща му като няма дребни и по 20. Тези пари ги печели за няколко минути, какво го бърка да ги даде на детето си. Така че не сте прави с това "Да, бе, да, все това ми е на ума, че ти дават 10 лв на ден!"

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    3-4 лева ми дават, харча ги за ядене, пиене и компаньонки
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Град
    PlOvdiV-mAinA
    И на мен наще ми дават по 2-3 лв!
    Веднъж попитали един философ какво е любовта, а той отговорил моментално "Висша степен измама", но след като се поразмислил малко казал "Любовта е да дадеш властта на един човек да те унищожи и да си сигурен, че той няма да го направи"

на мене ми дават по 2 лв на ден,а аз харча по 50ст 1 лв на ден

На мене ми дават по 3-4 лева.Като 1 (най-малко) лев отива за рейса.Всъщност мога да изкарам и с по-малко и затова някой път като видя, че нашите нямат пари направо връщам няколко кинта.За какво трябва да си купувам снаксове и такива глупости като нямаме пари.

Цитирай Първоначално написано от didoza
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Ами по 10лв. на ден, от които 3,60 са ми за път.Другите ги харча за квото аз реша.
    Да и си мислиш че ще ти повярвам!?Пхахаха лъжеш се.Кой ще е толкова голям идиот че да ти повярва.
    Защо мислиш, че лъжа?Нямам подобни намерения, бъди сигурна.Между другото за утре ми дадоха 15, а дори не съм на училище

men mi davat po 5-10 lv na den.az ne gi har4a agi subiram i si kupuvam rasni ne6ta-dre6ki.bijuta,za kakvoto az resha.nikoi ot nashte ne se interesuva za kvo gi davam

10 лева на ден(без събота и неделя)за училище и ако ходя някъде на кафе после от тях си събирам за сметката на телефона,за тетрадки,някои учебник въпреки,че сега съм 12 клас и мн учебници не съм си купувала,карта за фитнес и за солариум,гримове,бижута,пр сто ми е неудобно да искам пари за тези неща и спестявам около 20 лева на седмица чисти.
    Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.

1-2 лв на ден за даскалу иначе ако кажа че искам нещо да си купя или искам да отида на кафе ми се дават повече пари.. е зависи де.. аку съм заслужила... от тях си събирам и за сметката на телефона
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

3 , 4 лева нещо за пиене и хапване и после кафенце

emi na men mi davat po okolo 2-2.5 lv a kogatoim poiskam za ne6to te mi davat i pove4eaz v daskalo mn rqdko har`a za qdene.Po skoro parite gi har4a za sled daskalo [/b]
    По земята кръв се лее
    и смъртта зловещо пее!
    Падат черепи и кости,
    смърт Чалгари прости!
    Идва Ада на земята
    и пристига Сатаната!
    Дяволът зловещо псува:
    метал ще царува!!!
    SMURT ZA 4ALGATA!!!

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=101919

Ми на мен ми ги дават за месеца по около 60-70 лева а ако ми трябват за нещо ми додават .Мн често на края на месеца имам останали 30-40 лева,спестени.

Цитирай Първоначално написано от hug&kiss
    emi na men mi davat po okolo 2-2.5 lv a kogatoim poiskam za ne6to te mi davat i pove4eaz v daskalo mn rqdko har`a za qdene.Po skoro parite gi har4a za sled daskalo [/b]
    и при мен е така,само че ми дават по 10-15 лева за цялата седмица и чак когато ми свършат ми дават още
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    mi vseki den razli4no ama okolo 5-7 lv. har4a pari za nai razli4no prostotiii

Град
    nA lUnAtA
    em men mi davat po 10 lv na den za kafenca ala bala cigari....trqt si mi pari tuka h0ime po 3-4 pyti na kafe nai malk0 :}}} a az obichkam da se glezota

l0v3`slyNcEty

дават ми по 2 лв на ден като аз не ям почти нищо на даскало,затова всичкото отива за каквото аз реша когато ги събера повече

Град
    In the corner of my mind ...
    На мен ми дават 3-4 лева за даскало... Или си купувам закуска, или си ги събирам и си купувам нещо...
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Различно...зависи от настроението на майка ми...Харча ги...абе и аз незнам за какво ги харча. Толкова бързо ги пилея...Което изобщо не е хубаво

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си