- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- колко джобни ви дават за даскало?за какво ги хар4ите?
3-4-5 лв но естествено че в моето училище имаме стол и там закуските са евтини и стават за яденеза 1лв-1.50 най много се наяждаш перфектно
останалите пари са за цигари(Гаден Навик) и кафета....пффф
![]()
=D> =D> =D>Първоначално написано от monityY
Еми всеки път различно ;p
По принцип ми се полагат около 10 лв на денпонякога са ми предостатачни , но в някои случаи не ми стигат
. Браво на тези, който спестяват ! \
/
+ 1Първоначално написано от qNcHe7y
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Ами 3 лева обикновено..за какво ги харча ли..ами за различни неща,често за хапване
---Маската прикрива лицето ти...---
---Но не и сърцето ти---
1-2лв. за плюскане
ами по 2лв на ден за училище и ако ше излизам след даскало ми дават по 4-5лв което според мене е нормално предвид че не пуша цигари, и не съм от тез дето ходят на бакардито секи ден и си зимат коктейли за по 5-6 лв!
По 1.50-2 лв...Това ми е за папкане в даскалото и ми стигат,а често и ми остават.
Ами дават ми по 1лв. или 50-70 ст...и мога да кажа,че са ми достатъчни!Купувам си някоя вафла и съм готова,а след даскало вкъщи си ям друго вече.Имам приятелки,на които им дават по 2-3,че чак 4 лв. за закуска,което ми се струва адски безсмислено и напразно...и вместо да си купят закуска,си купуват некви скъпи чипсове,вафли,сокове,шокол ди... и т.н...Тъпчат се, и като се приберат от даскалото-същата работа утях наново се тъпчат с какво ли не!Разглезени деца..!
mi po 3 lv. za zakuska i za kafence sled daskalo a ostanaloto v kasata
Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
dobre e da si vqrvash ..
![]()
ми аз съм с по 2-3 лева на ден някъде...стигат ми идеално за кафе и за нещо за ядене \/ ако излизам някаде ми дават по 5 лв...абе доволна съм
![]()
В живота си се опитвам да намеря отговорите!
Мислите ми са празни, очите ми са слепи...
Не ми трябват симпатиите ви!
10lv na sedmica ponqkoga si kupuvam hrana dr pat har4a samo malko a dr otivat za kozmetika![]()
Ми 2-3 лева..Купувам си единия ден цигари и нещо за хапване..На другия ден само нещо за хапване защото имам още кутията..и така.
ПуУ 10-25 ЛеВЪъЪн НЪ ДеЕН
УбИчЪъЪъм Фи
И при мен е такаПървоначално написано от extreme_
))))
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
poprincip v uchilishte ne qm ama mi davat okolo 2-3lv. na den i gi har4a za kfot si iskam i mn 4esto daje sa mi ostanavali pari i si gi slagam f kasata![]()
mm..na men mi daat po 1-1.50 lv za daskalo za qdene kato se ima napredvid 4e nito hoda na kafeta nito ni6to ot sorta 6tot se pak sum de4ko o6tei na mene sa mi predostatu4ni
![]()
Първоначално написано от vodolei4e_m
То и аз като теб!Работя и не ми дават, но все още не съм тръгнала да се изнасям!На месец по 280 лева ми стигат!