.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 175 от общо 175
    Guest
    3-4-5 лв но естествено че в моето училище имаме стол и там закуските са евтини и стават за ядене за 1лв-1.50 най много се наяждаш перфектно останалите пари са за цигари(Гаден Навик) и кафета....пффф

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    хаха,бати лиглиовците сте,ва6те явно са тъпкани с пари да ви дават по толкоз мн,както казах и се установява 4е ги хар4ите за глупости... богата6ки хлапенца
    =D> =D> =D>

Еми всеки път различно ;p

Повече от фен
    По принцип ми се полагат около 10 лв на ден понякога са ми предостатачни , но в някои случаи не ми стигат . Браво на тези, който спестяват ! \/

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от qNcHe7y
    дават ми по 2 лв на ден като аз не ям почти нищо на даскало,затова всичкото отива за каквото аз реша когато ги събера повече
    + 1
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    Away away..from more and everybody
    Ами 3 лева обикновено..за какво ги харча ли..ами за различни неща,често за хапване

---Маската прикрива лицето ти...---
    ---Но не и сърцето ти---

Град
    старчески дом
    1-2лв. за плюскане

а

ами по 2лв на ден за училище и ако ше излизам след даскало ми дават по 4-5лв което според мене е нормално предвид че не пуша цигари, и не съм от тез дето ходят на бакардито секи ден и си зимат коктейли за по 5-6 лв!

По 1.50-2 лв...Това ми е за папкане в даскалото и ми стигат,а често и ми остават.

Ами дават ми по 1лв. или 50-70 ст...и мога да кажа,че са ми достатъчни!Купувам си някоя вафла и съм готова,а след даскало вкъщи си ям друго вече.Имам приятелки,на които им дават по 2-3,че чак 4 лв. за закуска,което ми се струва адски безсмислено и напразно...и вместо да си купят закуска,си купуват некви скъпи чипсове,вафли,сокове,шокол ди... и т.н...Тъпчат се, и като се приберат от даскалото-същата работа утях наново се тъпчат с какво ли не!Разглезени деца..!

mi po 3 lv. za zakuska i za kafence sled daskalo a ostanaloto v kasata
    Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....

ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!

Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    По принцип ми се полагат около 10 лв на ден понякога са ми предостатачни , но в някои случаи не ми стигат . Браво на тези, който спестяват ! \/
    dobre e da si vqrvash ..

ми аз съм с по 2-3 лева на ден някъде...стигат ми идеално за кафе и за нещо за ядене \/ ако излизам някаде ми дават по 5 лв...абе доволна съм
    В живота си се опитвам да намеря отговорите!
    Мислите ми са празни, очите ми са слепи...
    Не ми трябват симпатиите ви!

Голям фен
    10lv na sedmica ponqkoga si kupuvam hrana dr pat har4a samo malko a dr otivat za kozmetika

Град
    ..във един измислен свят..
    Ми 2-3 лева..Купувам си единия ден цигари и нещо за хапване..На другия ден само нещо за хапване защото имам още кутията.. и така.

ПуУ 10-25 ЛеВЪъЪн НЪ ДеЕН

УбИчЪъЪъм Фи

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от o.c.
    Цитирай Първоначално написано от desoxy
    Цитирай Първоначално написано от caRamelO_cHicA
    Дават ми по 10 лева и ми позволяват да ги харца за каквото ми скимне за ядене за дрънкулки и алабала.Друг е въпроса че понякога си събирам пари сега съм събрала 50 лева само от джобни смятам да продължа да събирам за ди си купя нещо по скъпичко още не съм ршила каква можеби парфъом(не че нямаме средства напротив имаме)просто искам да направя нещо сама.
    ти си просто едно разглезено богаташко дете
    Ti пък и вярваш
    мда

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от extreme_
    По 1.50-2 лв...Това ми е за папкане в даскалото и ми стигат,а често и ми остават.
    И при мен е така ))))

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

poprincip v uchilishte ne qm ama mi davat okolo 2-3lv. na den i gi har4a za kfot si iskam i mn 4esto daje sa mi ostanavali pari i si gi slagam f kasata

mm..na men mi daat po 1-1.50 lv za daskalo za qdene kato se ima napredvid 4e nito hoda na kafeta nito ni6to ot sorta 6tot se pak sum de4ko o6te i na mene sa mi predostatu4ni

Цитирай Първоначално написано от gery_berry
    ПуУ 10-25 ЛеВЪъЪн НЪ ДеЕН
    prestanete da lujete

Цитирай Първоначално написано от vodolei4e_m
    хехехе вииииийййййй сте бати гъзетата,
    аз от година и половина не съм видял пари за закуска (и като цяло никви - в момента съм 12 клас).... на самоиздуржане (работя успоредно с ученето) ... поне за сметка на тва не могат да ми праят проблеми за тва че пуша или др вредни навици щтот не ми дават те парите и мн се кефя как се нервят и май даже скоро ше се изнасям от нас че не мога да ги тарпя... щтот накрая май аз на тях давам... бахти иронията ))

То и аз като теб!Работя и не ми дават, но все още не съм тръгнала да се изнасям!На месец по 280 лева ми стигат!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си