.
Затворена тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Уплашен съм заради приятелката си!

Здравейте.С приятелкатами ходим вече 5 месеца.Правихме секс втория месец(началото на юни)всичко си беше наред до преди незнам 2 седмици.почна да я боли стомаха отгоре-казва че нещто все едно я стиска.почна да я боли и отдоло лошо и е.правилисме секс 10-тина пъти.винаги с презерватив и никога несъм "свършвал в нея".август месец беше в украйна и я водиха на монитор(това дето тиго слагат върху стомаха и гледат)и и казаха че имала "киста".след това и мина..винаги и е идвало в нормалните граници на закъснение.а и беше и се случило началото на август-доиде и но бяха само малки капчици и след няколко дена и доиде както трябва!та да питамвероятност имали дае бременна.тяхните и викат че има гастрит.вярвям че има компетентни хора тука които да ми отговорят.

Ти сам каза,че никога не си свършвал в нея,такаче не може да е бременна...поне според мен

ne mislq 4e e bremenna ...

Град
    Асеновград, България
    Ами, щом не си свършвал в нея и сте използвали презерватив, начин просто няма. По-скоро има проблеми със стомаха.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Щом го правите с презерватив и дори не свършваш в него, няма как да е бременна. Но да погледне пак тази киста...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Щом не си свършвал в нея и сте ползвали презерватив не е бременна.А най-вероятно има проблем със стомаха(както казаха по-горе) и тази киста ... По-добре е да отиде на лекар.

Guest
    оООооООоооО БОЖЕ КАКВИ ТЪПАНАРИ !
    кво се правите на умни бе майка ви деа !
    пишлемета на по 13 год ще обясняват как някой да действа!
    маааа ви проста !

Maniqka
    Guest
    Ave moje da e bremenna ot drug breee, ti de znaeh! Moje i ti da si bremenen, de da znaesh. Ama i maika ti da e, de da znaeh. Pitai q ve!

Guest
    Няма начин да е бременна! Спокойно! Но да наблюдава здравето си! Късмет

Guest
    ам дори да се е скъсал презрватива.смисал аз съм ги проверявал нали обаче ся сам се шашнал и нз.ами при смяната на презерватива ако сам си пипнал пениса смисъл течноста дет е преди яекулацията и после презерватива.имали няква ветоятност.

nema da stava6 tatko spox
    Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!

Guest
    Благодаря на всички чеме успокоявате.наистина ще погледнем въпроса относно кистата.

Град
    L.A. \ Moscow
    еми ко да ти кажа щом не си свършвал в нея значи не е бременна! а ако все пак е бременна не е от теб
    Raise your fist!

Трябва да иде,задължително на лекар

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Guest

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да си лекува или поне наглежда редовно кистата. Кистите причиняват подобни менструални нарушения. Успокой се. Мацето да отиде на гинеколог!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Трябва да иде,задължително на лекар
    да там е проблема.изтрах я е от гинеколозите.

дишай спокойно 4овек! не е станал фалш спокс!

Не е бременна спокойно твърде много се шашкаш,ако пък искаш да си направи тест въпреки,че според мен няма нужда...
    А и да си лекува кистата
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Guest
    Искрено Благодаря на всички които си казаха мнението по въпроса! =D>

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нали каза че не си свършвал в нея,обясни ми как тогава е бременна?Не е разбира се.

Град
    Свищов

Re: Уплашен съм заради приятелката си!

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитирай Първоначално написано от BrEiKaR4EtO1988
    Здравейте.С приятелкатами ходим вече 5 месеца.Правихме секс втория месец(началото на юни)всичко си беше наред до преди незнам 2 седмици.почна да я боли стомаха отгоре-казва че нещто все едно я стиска.почна да я боли и отдоло лошо и е.правилисме секс 10-тина пъти.винаги с презерватив и никога несъм "свършвал в нея".август месец беше в украйна и я водиха на монитор(това дето тиго слагат върху стомаха и гледат)и и казаха че имала "киста".след това и мина..винаги и е идвало в нормалните граници на закъснение.а и беше и се случило началото на август-доиде и но бяха само малки капчици и след няколко дена и доиде както трябва!та да питамвероятност имали дае бременна.тяхните и викат че има гастрит.вярвям че има компетентни хора тука които да ми отговорят.
    кистата се лекува с лекарсва,когато е в начален стадий,а когато е в напреднал се премахва оперативно
    на мен са ми пукали 3, повтарям 3 кисти през влагалището чрез т.нар пункция. Става за 5 минути при местна упойка. Просто моя яйчник си произвежда все нови и нови и трябва да ме режат. Ама аз не се давам.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Искрено Благодаря на всички които си казаха мнението по въпроса! =D>
    Заключвам тогава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си