- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Уплашен съм заради приятелката си!
Здравейте.С приятелкатами ходим вече 5 месеца.Правихме секс втория месец(началото на юни)всичко си беше наред до преди незнам 2 седмици.почна да я боли стомаха отгоре-казва че нещто все едно я стиска.почна да я боли и отдоло лошо и е.правилисме секс 10-тина пъти.винаги с презерватив и никога несъм "свършвал в нея".август месец беше в украйна и я водиха на монитор(това дето тиго слагат върху стомаха и гледат)и и казаха че имала "киста".след това и мина..винаги и е идвало в нормалните граници на закъснение.а и беше и се случило началото на август-доиде и но бяха само малки капчици и след няколко дена и доиде както трябва!та да питамвероятност имали дае бременна.тяхните и викат че има гастрит.вярвям че има компетентни хора тука които да ми отговорят.
Ти сам каза,че никога не си свършвал в нея,такаче не може да е бременна...поне според мен![]()
ne mislq 4e e bremenna ...
Щом го правите с презерватив и дори не свършваш в него, няма как да е бременна. Но да погледне пак тази киста...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Щом не си свършвал в нея и сте ползвали презерватив не е бременна.А най-вероятно има проблем със стомаха(както казаха по-горе) и тази киста ... По-добре е да отиде на лекар.
оООооООоооО БОЖЕ КАКВИ ТЪПАНАРИ !
кво се правите на умни бе майка ви деа !
пишлемета на по 13 год ще обясняват как някой да действа!![]()
маааа ви проста !
Ave moje da e bremenna ot drug breee, ti de znaeh! Moje i ti da si bremenen, de da znaesh. Ama i maika ti da e, de da znaeh. Pitai q ve!
Няма начин да е бременна! Спокойно! Но да наблюдава здравето си! Късмет![]()
ам дори да се е скъсал презрватива.смисал аз съм ги проверявал нали обаче ся сам се шашнал и нз.ами при смяната на презерватива ако сам си пипнал пениса смисъл течноста дет е преди яекулацията и после презерватива.имали няква ветоятност.
nema da stava6 tatko spox![]()
Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!
Благодаря на всички чеме успокоявате.наистина ще погледнем въпроса относно кистата.
еми ко да ти кажа щом не си свършвал в нея значи не е бременна! а ако все пак е бременна не е от теб
Raise your fist!
Трябва да иде,задължително на лекар![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Да си лекува или поне наглежда редовно кистата. Кистите причиняват подобни менструални нарушения. Успокой се. Мацето да отиде на гинеколог!
да там е проблема.изтрах я е от гинеколозите.Първоначално написано от sladkish_14
дишай спокойно 4овек! не е станал фалш спокс!
Не е бременна спокойно твърде много се шашкаш,ако пък искаш да си направи тест въпреки,че според мен няма нужда...
А и да си лекува кистата
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Искрено Благодаря на всички които си казаха мнението по въпроса! =D>
Нали каза че не си свършвал в нея,обясни ми как тогава е бременна?Не е разбира се.
на мен са ми пукали 3, повтарям 3 кисти през влагалището чрез т.нар пункция. Става за 5 минути при местна упойка. Просто моя яйчник си произвежда все нови и нови и трябва да ме режат. Ама аз не се давам.Първоначално написано от sexita
Заключвам тогава.Първоначално написано от Анонимко