- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- за какво най-често ви се карат ваще
затова 4е вместо веднага да изпълнявам мрънкам![]()
нося от десет кладенеца вода....![]()
![]()
била съм манипулантка...но това не е вярно
и най ве4е такиа глупости....не ми се карат 4есто но ако ми се карат са заради тези при4ини![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za tva 4e sedq mn pred kompa, 4e ne si 4istq staqta a kvo ostaa za dr-te stai![]()
![]()
![]()
Ми примерно ако не съм свършила някаква работа.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Подреди си стаята...
Прибирай се вече де...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
тъй като живея с майка ми и по малкия ми брат постоянно ми натякват че сам стоял на компютъра с часове което![]()
![]()
![]()
1. Много вися пред компа/ чета глупости /имам оценки под 4,50![]()
za staqta mi i za izlizaneto
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
mi zashtoto sotq mn pred pc-to i zashtoto staqta mi e pulna burkotiq..koqto az ne opravqm..
[!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]
За глупости.С глупави въпроси
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Незнам,не съм обръщала внимание за какво най-често.Но вече съм на 17 и по-малко ми се карат.
1) за държанието (тона) ми
2) за излизането и съответно ученето![]()
3) за "несериозното ми отношение към личните ми вещи"
4) за отговорнтостите ми
5) за още 50 такива простотии
Ами на мен рядко ми се карат,но ако това се случи ми се карат за оценки и може би за излизания-време,защо не съм била точна,защо закъснявам и не можели да ме пуснат по-до късно...
кат се прибирам късно, кат се държа като дебил с тях иии кат бия сестра ми ...
гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?
Че не си подреждам /чистя стаята ..че се прибирам по-късно понякога..че съм се разпльокала и гледам тъпо (дете идиотче на майка героиня-баща ми така ме определя в такива моменти ) Като ходя развлчена все едно света ми е "крив"..др..др..понякога заради компа..че ям пред pC-то..мм..мм...че си драскам или пък си рисувам човечета по тетрадките..:Д:Д; и още мн мн мн..голямо съм говедо начи ^_^
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
amи,4е не съм подредила къщатаАма аз всеки ден го правя...ама тя никога не е доволна
![]()
...И се запо4ва със едни от сорта на...''Ами да,нямаш време от компа ти или от телевизора''или..''защ ли да си губиш времето с 4истене,нали???''
![]()
![]()
![]()
4e ne sym si opravila staqta .... no skoro ne mi se e slu4valo ...
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
ЕмИ нАЙ-4еСтуУ каКТУ прЕдпоЛаГам И На мН ХОРа НЕ сАМО на МЕН ми ВИКаТ , 4Е НЕ съм СИ подРеДИлУ сТаЯтА И , 4е ИгРа4КИтЕ нА Ку4оТО МИ сА рАзхВЪрЛЯНИ Из ЦялАтА кЪщА![]()
![]()
![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
Karat mi se za ocenkite,za tva 4e mn im otgovarqm i 4e sum bila mn ustatakarat mi se 4e mn sedq pred kompa i 4e ne si podrejdam i za tva 4e navsqkude v apartamenta ima ne6to moe (himikalki,tevter4eta,drehi t.e.) abeee ob6to vzeto za gluposti !Profilakti4no kre6tene
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Хах..чесно казано не знам.Ако се опитат да ми кажат нещо от мен ще си чуят:"Не ми казвай какво да правя","Гледай си работата"(това в най-добрия случай)...признавам си,че съм много груба,но няма да позволя на някой да ми казва какво да правя или да ми вика ако съм направила нещо,което не трябва.Предпочитам да се уча само от собствените си грешки...наще нищо не могат да ми кажат или забранят!
Walk go home boy...
mi zaradi tovz 4e ne 4istq i pomagam v ku6ti![]()