- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- за какво най-често ви се карат ваще
за всичко , за което може да ми се скаратче съм мързелива , че съм безотговорна , че седя много на компютъра , че се карам със сестра ми , че плача...а баща ми...той само се заяжда за щяло и нещяло...преживява се
просто вече не им обръщам внимание...писна ми. По едно време и как да се гримирам и обличам имаше лекции...понеже съм имала нз си какво излъчване и не трябвало да съм облечена предизвикателно бла бла бла
подробности.
![]()
za kompa ne trqbva da sedi6 po 5,6 4asa na kompa sa sam vakanciq za6to pak da ne sedq :P![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Майка-че не ям редовно(щото не ям вкъщи)
Баща-Че не съм е**л
Сестра-че изобщо живея
This is not a novel to be tossed aside lightly. It should be thrown with great force.
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Най-често за оценки и за тва че съм много устата все им отговарям за нещо![]()
Ами карат ми се, защото седя по пижама по цял ден, че закъснявам, защото им омалствам за нов телефон, за оценки ми се карат понякога (зависи по какво е оценката), карат ми се и защото не си прибирам стаятаКакто и за това, че като ми звънят се набутват на гласовата ми поща
Карат ми се и защото по цял ден съм пред компютъра и пред телевизора
Ми за сега за това се сещам
![]()
Pure white
Карат ми се заради оценки. За това, че не помагам често в къщи.А понякога и заради целодневното ми висене пред компютъра.
![]()
![]()
A питайте за какво не ми се карат,ще бъда по-кратка![]()
Че не си чистя стаята ( вярно е), ама той брат ми разхвърля...
За всичко![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Докато сме заедно:
за това,че не се храня много или ако се храня,се храня нездравословно.За това,че доста ме мързи и трябва да се стегна.За това,че не ценя хората и мисля само за себе си.Също,защото съм супер неорганизирана-всичко в последната стотна.Като цяло заради мързела ми.![]()
Всъщност,разбираме се прекрасно.![]()
Ami 4e ne si 4istq staqta.I 4e sam golqmo murzel4e.
чiSта проба ragga muффin' и RаSта мЭдiтацIя...
I moite iskat da se pribiram v 8 no az se pribiram po kasno-povod za skandalПървоначално написано от woshia_style
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
за часа в които се прибирам и за тфа че стаята ми почти никога не е чиста![]()
+1Първоначално написано от N0_feAR
![]()
![]()
![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
За някои мои оценки и най-вече тези по-математикаи за тва че съм много устата и често и аз им се карам за нещо
![]()
Разхвърляна стая.
Неприбрани обувки.
Застояване пред пс.
Това, че се храня нередовно.
Мързел.
Непослушание.
Това, са доста малка част от поводите, поради, които си отнасям виковете на наще.Ако по-късно се сетя, ще добавя още.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
na mene mi se karat za kfoto se setat ocenki pusheneto ,staq,komp e takiva nekvi![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
ЗА ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ ТЕСТОВЕ ХАХАХА АМА НЕ МИ ПУКА