- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- какво мислите за класния си ръководител
моя класен ще се кандидатира за кмет на Люлин,ако го изберат ще се махне от училище,вече знам за кой ще гласуват мама и тате![]()
Аз за първи път случих на печена и готина класна....![]()
Ми как да кажа....нормална е
Само, че като кажа на по-големите какички и батковци (така де:зайче съм) коя ми е класната и направо изтръпват и започват да казват колко е гадна и т.н.Защо-и аз не знам,защото ми изглежда нормална....Поне ще ми преподава една година....
![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Мария Иванова - страшно зла и строга госпожа, но пък при нея искаш не искаш ще научиш историята ( тя ни преподава по история .. )
Jebem te u usta, jebem te u oko
Ами как да го кажа по-меко, моята класна е просто ТЪПА. Запазената и реплика в час е "Я Моля", удряйки с химикал по бюрото си. Говори монотомно и тромаво, винаги не е разбрала, какво е казала Г-жа Директорката на съветите, и съответно не може да каже и на нас. Никога не знае кога почват ваканциите, и ние винаги разбираме последни или от други класове, за ставащото в училище. Няма да се спускам в деуги подробности, предполагам ви е станало ясно долу-горе каква е, то не може и да се опише, трябва просто да се види :P
Мисля си...че още е девствена
![]()
Сега сериозно - ами много е заблудена женицата![]()
>>> House Music <<<
аз много си мразех мойта..въртеше мн лицемерни номера и се месеше в личния ни живот ,който не и влиза в работата.
ПРОДАВАМ МЕДИЦИНСКИ ИЗВИНИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ от лекарка с два печата.Цена 50ст..За повече бройки намаление.София 0886159452
Нека започнем от начало.Значи от 1 до 4 клас класната ни беше СУПЕР.Просто в класа имаше страхотна дисциплина, всички бяхме отличници, много задружен клас бяхме...После от 5 до 7 класна ни беше една психопатка, всички я мразеха-а някои все още, защото класна им остана тя-дисциплина на 0, среден успех на класа-3.35.
Сега ми се падна добра учителка, прощава така...отсъствия...просто си е ОК>Но по нататък ще говорим за нея, тъй като много отскоро съм в този клас, и нямам кой знае какви впечатления от нея![]()
супер тъпа овца ....миналата година класната ни беше мноу готина ама я смениха
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi moita klasna si e pe4ena malko estroga no mn dobre predava materiala tq mi e po literatyra i bg ezik
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Нашият класен е ебаси пича!!! Много е готин! е.. малко е завеян, защото е за първа година в даскалото и не знае някои неща (по невнимание разменил номерата на двама съученици), но е чного готин...
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
днес ме заплаши,4е няма да ми даде диплома...какво да мисля за тая гадина???
![]()
moita klasna e syper pe4ena mnoo dobra i izvinqva otsastviq ei taka za tyi q yvajavam mnooo!tyk ima hora koito sa6to biha kazali tova za neq.
mnoooo pozdravi i pra6tam ot tyka g-ja stefka stoi4eva da ste mi jiva i zdrava i dano da ste mi klasna do 12-ti klas
класната ми е една мн печена метълка, даже често ходи с 10 или 11 клас по концерти. супер як пич е.
I close my eyes and I smile knowing that everything is alright ..
Преди бях Богиня от Машината
Хмм нз не мога да кажа, че е лош човек, но понякога наистина мн се заяжда с някои хора. Ааа и има навика да си вре носа където не и е работа.. примерно някой като отсъсътва почва "тва по-важно ли ти беше от училището??" и някви такива. Много е стриктна и много мразя като почне да се хили, има гаден смях(всички съученици я имитират супер яко
![]()
).
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
Мии... нормална жена... свястна е![]()
Ооо,единствения от всичките даскали,който ме търпиМного е готина и винаги ми спестява отсъствия..ае много е яка.Не мога да повярвам,че казвам нещо подобно за някой учител,но това е единствения учител,който ме търпи и никога не ме е гонил от часа си
![]()
Walk go home boy...
аз мн се кефех на старата си класна която директора ни смени точно последната година.а тоя новия ни класен за първа година е класен и е мн зле и порти всичко на директора,само нашия клас още няма дневник,незнае че трябва да се сложи печати на бележника.абе просто нямам думи за моя класен
My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...
ami .. kfo da ti kaja klasnata mi e prosto vyrha.. mnogo e pe4ena.. vinagi e s nas ( dori i v ludoriite )... tolkova e mila .. s edna duma - perfektna
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
мойта класна на моменти е строга,на моменти се шегува,абе става макар единствената учителка,на която казвам Евала е тази от бившето даскало.тя по химия Колева (аз да си кажа) \/
![]()
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
moita klasna e nqkfa pulna otka4alka i nqkfo e taka do kato ti govori q gleda6 super vesela v sledva6tiq moment izpada v isteriq oba4e e nqkuf pi4 imam predvid za mn ne6ta si zatvarq o4ite \/
![]()
Yess to4no taka !!!Първоначално написано от style_hip_hop
много е готина!
---Люби, обичай но никога не се увличай, защото от красива дама се става мама, а от готин батко - незаконен татко ! :Pp