- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Чупилили сте си нещо?
Не .. и се надявам да не се случва.
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Ами 6,7 клас си счупих ръката и преди 2 години някво разместване на крака и 2 седмици бях на легло![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Нем...
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
даа трошил съм сев 7 клас паднах от едни стъпала и ми отсвири лявата ръка а миналото лято се пребих с един мотор и 3 ребра си батисах
яко...
Не не съм и се надявам и за напред да не ми се случи.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Два пъти дясната ръка и четри пет пъти по някой пръст.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
не съм... като бях малка тати ми беше изпуснал една количка на главата само че не ми я беше скупил, не помня много бях на 3-4 годинки, помня само, че оревах цял град
![]()
![]()
ъъъм... главата...ъъм в едно парно. Скачала съм на спалнятаа ии бум,била съм малка и не помня обаче
не .. да чукна на дърво ..![]()
мда..дясната ръка преди 2 години.Добре,че пиша с дясната![]()
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
мда..дясната ръка преди 2 години.Добре,че пиша с лявата![]()
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
Ваканцията преди 6 клас бяхме на аквапарка в равда и там си счупих клюучицата на една пързалка.Поне ми платиха застраховката
![]()
Само ключицата.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Да 2 неща на куп. Цялата ситуация беше че паднах по лице от 2 метра височина на асфалт,и за да се предпазя си сложих ръката върху лицето,и въпреки това съм успял да си счупя носа както и китката.
Не,но един път много яко си натъртих коляното.То стана три пъти колкот другото и не можех да вървя 2 дена.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Ми да трошила съм си главата.. Ми .. паднах по стълбите при баба на село... Ужас беше!Сега има само един белег и... спомен.. Спомен за баба и за всичко преживяно с нея!...
Бях много малка.. 1клас,ако не и предучилищната, но помня всичко сякаш беше вчера...
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Обаче пък съм си забивала химикал в гърлото от вътрешната страна...Първоначално написано от Blab
![]()
Ии са ме оперирали от дискова херния...
Дано не се случва пак!!
![]()
![]()
... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...
Първоначално написано от Blab