.
Отговор в тема
Страница 1 от 12 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 280
    Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не

Чупилили сте си нещо?

Чупилили сте си нещо?Сериозни натъртвания?
    ръка крак...

Аз ръка 2 клас.Заспах на кон после паднах и си натроших цялото рамо.
    7клас 3 седмици преди изпита.опитах се да фрасна единщото закачеше едно момиче ама не го нацелих правилно и бам във вратата - счупен палец.
    удрял съм си вратните прешлени . в един дъждовен ден всичко беше във вода и явно заради непочистена шахтабеше се напълнила с вода и нивото се беше изравнило на улицата.карах и бум в нея и настрани в бордюра.
    нз малко комични ситуаций но болезнини

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Не, имам яки кости аз
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Град
    Русе
    аз ръка в осми клас бласнах се ж кола (бях с колело) и паднах и бая са потроших ( без малко двете ръце и бая ребра ) и 1 ден коцуках

аз съм си цепила глава 2 пъти
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на Blab
    Не...да чукам на дърво...

аз път съм си чупила едната ръка и втори път двете

аз съм си чупила ръката в 2 за 3 клас ваканцията... и то 2 пъти..1 път паднах в една река...обаче не си обърнах внимание...и не отидах на лекар и след 2 дни паднах в един магазин..... (мокро бе6е )и ръката ми стана двойна и накрая майка ми склони да ме заведе на лекар ..бех потрошена на 2 места н а тъката.....-на китката и там костите дето свързват пръстите нз как секазват ...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Аз като бях 3 клас, си бях харесала едно доста стръмно място до нашата къща и реших да се спусна по него с колелото без да използвам спирачки. То спускането си беше супер, без произшествия, обаче се бях засилила доста и отпраших към един черен път с много пясък и реших да дам рязко спирачки и това ми беше грешката, защото ми поднесоха гумите на колелото на пясъка и паднах. Бях паднала много интересно с краката на горе, а ръцете ми бяха затиснати в колелото. И най-смешното беше, че си бях затиснала панталона в гумите на колелото и ако се изправих щях да остана по бельо. Та половин час съм са отмотавала от гумата и накрая зарязах колелото и вкъщи. Обаче цялото ми лице бече окървавено и мама като ме видя и стана лошо. После ме заведоха до бърза помощ и там имаха съмнения, че съм си счупила носа и дясната ръка. След ренгеновата снимка се оказа, че съм се отървала само със счупена китка на дясната ръка и една гадна рана на нослето(където все още имам малко незабележимо белегче). Но пък готиното беше, че след това 3 седмици не бях на даскало и си седях вкъщи.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Супер фен Аватара на rakiQ
    и аз не съм

Град
    Плевен ..
    Никога ..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    Не...да чукам на дърво...

do sega i az ne s1m

Мега фен Аватара на koalka
    Не, да чукам на дърво.

da..glavata vednuj padnah prez terasata
    [!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]

Веднъж главата.За друго не се сещам.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Поне 5 пъти като малка съм си пукала главата иначе надолу съм здрава

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    zasega ni6to..i nedai Boje [-o<
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Непостоянно
    чупила съм крак в 4ти клас ужас травмата беше огромна и тва щот карах тротинетка в 5ти клас ръката .....3 месеца в гипс щото един нещасник искаше да ми напраи запалка ... ама така и не успя след тва съм си изкълчвала пак ръката около 3 пъти мии май е тва
    .!.

Nishto ne sam si pukala ili chupila.. samo kato malka mi se e vadil lakatqt 2 ,3 pati

Град
    Асеновград, България
    Не, да чукна на дърво, да не ми се случва.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Ми аз се бих и си строших там на без именния кокалчето не ходих да лекар ми си го наместих сам
    Нема ебавка как го направих........ незнам
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

Чупила съм си краката.Беше адска невероятна болка повярвайте имах чуството че ще умра.Чупила съм си и ръката когато бях на 4 годинки паднах от колелото

Ами в 5 клас нещо се гоних с някой и по стълбите както бягах се подхлъзнах (беше валяло и бяха мокри) и от средата на стълбите до долу с изкривен на една страна крак в глезена.И после стана като на някой слон ,пак аз не мога да стъпвам на него.И в спешното,ама слава Богу не беше счупен, а само пукнат и не се наложи да се намества.И след тва един месец с гипс вкъщи - голям кеф.Ама още си ме боли като е по - влажно времето.

аз само ръката....као бях в детската градина май....

Пукала съм си ключицата на ръката ... след като слязох на кълбета по стълбите на детската градина ..
    just an0ther girl with a dream in her heart <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си