- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Чупилили сте си нещо?
Чупилили сте си нещо?Сериозни натъртвания?
ръка крак...![]()
Аз ръка 2 клас.Заспах на кон после паднах и си натроших цялото рамо.
7клас 3 седмици преди изпита.опитах се да фрасна единщото закачеше едно момичеама не го нацелих правилно и бам във вратата - счупен палец.
удрял съм си вратните прешлени. в един дъждовен ден всичко беше във вода и явно заради непочистена шахтабеше се напълнила с вода и нивото се беше изравнило на улицата.карах и бум в нея и настрани в бордюра.
нз малко комични ситуаций но болезнини![]()
Не, имам яки кости аз![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
аз ръка в осми класбласнах се ж кола (бях с колело) и паднах и бая са потроших ( без малко двете ръце и бая ребра ) и 1 ден коцуках
![]()
аз съм си цепила глава 2 пъти![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не...да чукам на дърво...
аз съм си чупила ръката в 2 за 3 клас ваканцията... и то 2 пъти..1 път паднах в една река...обаче не си обърнах внимание...и не отидах на лекар и след 2 дни паднах в един магазин.....(мокро бе6е
)и ръката ми стана двойна
и накрая майка ми склони да ме заведе на лекар
..бех потрошена на 2 места н а тъката.....-на китката и там костите дето свързват пръстите нз как секазват ...
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз като бях 3 клас, си бях харесала едно доста стръмно място до нашата къща и реших да се спусна по него с колелото без да използвам спирачки. То спускането си беше супер, без произшествия, обаче се бях засилила доста и отпраших към един черен път с много пясък и реших да дам рязко спирачки и това ми беше грешката, защото ми поднесоха гумите на колелото на пясъка и паднах.Бях паднала много интересно с краката на горе, а ръцете ми бяха затиснати в колелото. И най-смешното беше, че си бях затиснала панталона в гумите на колелото и ако се изправих щях да остана по бельо.
Та половин час съм са отмотавала от гумата и накрая зарязах колелото и вкъщи. Обаче цялото ми лице бече окървавено и мама като ме видя и стана лошо. После ме заведоха до бърза помощ и там имаха съмнения, че съм си счупила носа и дясната ръка. След ренгеновата снимка се оказа, че съм се отървала само със счупена китка на дясната ръка и една гадна рана на нослето(където все още имам малко незабележимо белегче). Но пък готиното беше, че след това 3 седмици не бях на даскало и си седях вкъщи.
![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Никога ..
Първоначално написано от be_true
do sega i az ne s1m
da..glavata vednujpadnah prez terasata
![]()
[!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]
Веднъж главата.За друго не се сещам.
zasega ni6to..i nedai Boje [-o<
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
чупила съм крак в 4ти класужас
![]()
![]()
травмата беше огромна и тва щот карах тротинетка
![]()
![]()
в 5ти клас ръката .....3 месеца в гипс
щото един нещасник искаше да ми напраи запалка ... ама така и не успя
![]()
![]()
след тва съм си изкълчвала пак ръката около 3 пъти
мии май е тва
![]()
.!.
Nishto ne sam si pukala ili chupila.. samo kato malka mi se e vadil lakatqt 2 ,3 pati
Ми аз се бих и си строших там на без именния кокалчето не ходих да лекар ми си го наместих сам![]()
![]()
![]()
![]()
Нема ебавка как го направих........ незнам
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
Чупила съм си краката.Беше адска невероятна болка повярвайте имах чуството че ще умра.Чупила съм си и ръката когато бях на 4 годинки паднах от колелото
Ами в 5 клас нещо се гоних с някой и по стълбите както бягах се подхлъзнах (беше валяло и бяха мокри) и от средата на стълбите до долу с изкривен на една страна крак в глезена.И после стана като на някой слон,пак аз не мога да стъпвам на него.И в спешното,ама слава Богу не беше счупен, а само пукнат и не се наложи да се намества.И след тва един месец с гипс вкъщи - голям кеф.Ама още си ме боли като е по - влажно времето.
![]()
Пукала съм си ключицата на ръката ... след като слязох на кълбета по стълбите на детската градина ..![]()
just an0ther girl with a dream in her heart <3