- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Чупилили сте си нещо?
За щастие-НЕ!
xaxaxax
Да - глава, ключица, крак.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
Главата ...![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
да
но го залепих с ц200
и повече проблеми няма
Не, да не казвам голяма дума.![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Да главата ама не аз си я счупихбеше инцидент ...
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
като малка лявата ръка![]()
100% няма карък като мен![]()
На 15 юли 2007г. при един бой с възглавници с бившия стана така,че паднахме на земята...Той падна върху крака ми (но явно не усети),мен ме заболя ... дръпнах се и си счупих кутрето на десния кракХирурга ми като ми видя снимката се смя близо 15 мин. и на края ми изръси "За 35 години практика ти си първия случай на човек със счупено кутре!!!"
После 3 пъти му обяснявах как се случи,а той продължаваше да не вярва,защото (както всички знаят) костите на кутретата са много гъвкави и е почти невъзможно на някого да му се случи това нещо
![]()
Отделно като малка (може би 2-3 клас) си потроших 4 или 5 зъба (не помня вече,колко бяха),че после бяха едни мъки,едни постоянни ходения на зъболекар ... Снимки,изграждане,глупости ...![]()
![]()
![]()
Пръст съм си чупил на 12 пъти за сега да чукне на дърво нищо друго
За щастие не съм, надявам се никога да не ми се случва. Да чукамна дърво
![]()
Live now, this is your time!
паднах по очи и си щупих зъба![]()
"People die but legends live forever"
лявата ръка и десния крак![]()
Ръка на 4-5-6 години (опитвах се да скачам на въже с кънки) и главата 5-6 мозъчни сътресения. Заради това съм толко отвеяна сега
![]()
Крак преди 2 години..![]()
Ръка и няколко ребра
През миналото лято..както си карах колелото.. доста бавно и горнището ми се заплете в спирачката и аз бях решила да спра и както спирах падна по лице и си счупих единия зъб. После 1 седмица лицето ми беше синьо, но се оправи, а и ми направиха зъба..от тогава не съм поглеждала колело![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
слава богу не!![]()
Ръка.....играх кеч с брат ми, паднах и си счупих лакета. Иам две операций и ужасен белег. Бях на шест години де![]()