.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 118

Тема: Матури

Мега фен
    Град
    София

Матури

Най- сетне и аз да пусна тема.
    Как се подготвяте за матурата по български език? Защото тази година е първата. Аз съм догодина, но правописът ми е ужасен и си мисля, че трябва от тази година да почна да се подготвям. Правите ли тестове? Учите ли граматика?

Град
    Русе
    еми аз съм тая година (първият випуск с матура) и е голям та*ак. Подготвяй се още от тази година (особено по литература) 'щото да не стане като мене, на 27 имам бал, после море, връщам се на 31-ви май и на слдващия ден матура, 1 ден почивка и пак матура....

Guest
    ДА ГИ ЕБА В ГЪЗА!!!!!
    Не съм учил и чел нищо 4 години, а те ше ми дават подобна дрисня
    ДА ПУКНЕ МОН!!!
    Аз ще си го взема изпита с 3, но ще им отмъстя някога да ми помнят думите!

Фен
    Град
    v ku6ti
    to hubavo ni precakaha,ama e povdignato delo,ta da se nadqvame 4e 6e gi otmenqt tiq maturi,a te hubavo i da ostanat,nqkoi moje li da mi kaje za kvo se zima taq 6ibana ocenka ot maturata????
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Аз също сега съм 12 клас и ще държа матури.
    Гадно ми е, страх ме е. Мислех да кандидатствам с БЕЛ, а това предполага, че нямам право да се излагам на матурата! Трябва да имам много хубава оценка. Надявам се да не се изложа, с класната ще правим тестове, а и от днес почнах уроци по български и литература. Дано са от полза и дано желанието ми за успех и старанието ми са достатъчни! [-o<
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    Цитирай Първоначално написано от eternity
    to hubavo ni precakaha,ama e povdignato delo,ta da se nadqvame 4e 6e gi otmenqt tiq maturi,a te hubavo i da ostanat,nqkoi moje li da mi kaje za kvo se zima taq 6ibana ocenka ot maturata????
    шибаната оценка се взима в дипломата ти и е важна като цяло ако мислиш да кандидатстваш във ВУЗ при 2ка не можеш да го направиш докато не се явиш на есенна сесия

не се подготвям
    мисля, че подготовката в редовните часове ми е достатъчна, все пак съм с 2ри профил български и л-ра пък и матурата е на ниво СОУ
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

OFFFFFFFFFFFFFF

DA OPRAI OBRAZOVANIETO VMESTO DA NALAGA EVROPEYSKITE STANDARTI
    DEYBA PROSTIQ MINISTAR FKARA NI TEQ TAPI MATURI DANO GO NARIGAT NQKIDE MIZERNIKA DA UMIRAAA :@:@:@
    ABE TOYA MISLI LI IZOB6TO
    1.MATURI PO DVA PREDMETA
    2.DARJAVEN IZPIT ZA SPECIALNOSTTA
    3.KANDIDAT STUDENTSKI IZPIT
    4.UROCITE 4ASOVETE V DASKALOTO
    ZA KOE DA U4IM BE PROSTTTTT ZA KOE

Moderated by Aleandra
    т. 6 от Правилника!

Мега фен
    Град
    София
    Според мен ще е най- хубаво ако се отменят зрелостните изпити и останат само матурите. Нещо като със САТовете. Иначе съм набелязала книжки с тестове и ще си ги купя, за да се подготвям още от сега. Иначе и аз мисля да се занимавам с литература по един или друг начин, така че ще ми трябва добър успех

Вече окончателно ли е, че ще има матури? Ха честито на спечелилите...Аз се оттървах и много се радвам...Дано да има матури..все пак децата трябва да положат малко повечко труд докато си вземат дипломките! Или да си останат само със свидетелството за завършено средно образование в противен случай.

СМЪРТ!!!
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Котарана
    Вече окончателно ли е, че ще има матури? Ха честито на спечелилите...Аз се оттървах и много се радвам...Дано да има матури..все пак децата трябва да положат малко повечко труд докато си вземат дипломките! Или да си останат само със свидетелството за завършено средно образование в противен случай.
    е т'ва беше много тъпо и лигаво мнение. ти що не вземиш да се удавиш а?

whatever...?!?

та, аз викам да се дигнем на протест, че ни казват в последния момент, че ще имаме матури (преди 2 год тоя сащия тъп, молещ за оставка министър, каза че първият випуск с матури ще е випуск 200
    това е супер тъпо братлета и не е честно
    и к'во ся, тая година всички, които ще кандидатстват (от нашия випуск) ще бъдат с напалена диплома, заради матурите, а другите ще излязат напред, 'щото ще имат по висок бал, 'щото са нямали матура?! е, не, братлета... няма такива идиоти

СТАЧКА ОСТАВКА ПРОТЕСТ!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от vodolei4e_m

whatever...?!?

та, аз викам да се дигнем на протест, че ни казват в последния момент, че ще имаме матури (преди 2 год тоя сащия тъп, молещ за оставка министър, каза че първият випуск с матури ще е випуск 200
    и к'во ся, тая година всички, които ще кандидатстват (от нашия випуск) ще бъдат с напалена диплома, заради матурите, а другите ще излязат напред, 'щото ще имат по висок бал, 'щото са нямали матура?! е, не, братлета... няма такива идиоти

Айде стига си се жалвал....

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия

whatever...?!?

ЕФЕКТИВНА СТАЧКА
    НЯМА ДА ХОДЯ НА ДАСКАЛО ЦЯЛА ГОДИНА !
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Абе тоя министър наистина не е в ред. Направо ни побъркаха - за кое по-напред да мислиш... Това е луда работа! Аз съм се наплашила и просто не знам как ще успея да се справя с всичко. Това е адски много учене. То не е училище по 7-8 часа всеки ден,то не е ходене на уроци поне по 2 предмета,та накрая и притесниние за тия тъпи матури,посли изпити... Не знам ама наистина ум не ми го побира как ще се справя с всичко. Дайте верно да вдигнеме стачка току виж отменат едното
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Аз съм на матури по догодина и ми настръхва косата като се сетя.

Мега фен Аватара на Blab
    Ако не издържиш "успешно" матурата на 1-ви юни("успешно" - над 3) има поправителна през септември!
    Аз к'во да се готвя с'а за 1 година...през годините си учих добре, сега само авторите да проуча и т'ва е...
    ох...много неща за матурите има да се разбират......, но дори учителката ми по бел не е на ясно как се формира балът...

Град
    Русе
    to ka kda e naqsno kato oste nisto ne se znae, stoto typiq ministyr ne e kazal koe kak e a puska maturi tapakyt, mnooo smotan, OSTAWKA!

Град
    Русе
    аз тука ще завърша, ще останат 1-2 месеца и той чак тогава ще изясни нещата, е няма да стане, да беше казал поне преди да почна 11 калс а не в средата на втория срок(когато се разбра че МОЖЕ би ще има матури за нашия випуск) пфффффффффф ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на Blab
    аз тука ще завърша, ще останат 1-2 месеца и той чак тогава ще изясни нещата, е няма да стане, да беше казал поне преди да почна 11 калс а не в средата на втория срок(когато се разбра че МОЖЕ би ще има матури за нашия випуск) пфффффффффф ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА!!!!!!!!!!
    подкрепям...да вдигнем стачка...тоя само гледа да лапа, мамка му(без извинение)

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Преди 3 часа една приятелка на майка ми ме разби... През август е звънняла в министерството и там след 10-тина прехвърляния се е намерило човек, който да й каже нещо за матурите и това е било, че ще са 3 задължителните като първата е по БЕЛ, втората е по профилиращ предмет, третата е по предмет по избор, но е задължителна. Надявам се, че оня нищо не е разбирал от тези неща, защото, ако наистина е така.....

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Преди 3 часа една приятелка на майка ми ме разби... През август е звънняла в министерството и там след 10-тина прехвърляния се е намерило човек, който да й каже нещо за матурите и това е било, че ще са 3 задължителните като първата е по БЕЛ, втората е по профилиращ предмет, третата е по предмет по избор, но е задължителна. Надявам се, че оня нищо не е разбирал от тези неща, защото, ако наистина е така.....
    има 3-та матура, но тя е по желание.(Проверена информация)
    Точните думи бяха - "За всички, проявяващи желание да се явят на още една матура..." Ролята й е един вид повишителна за успеха ти по даден предмет(всичко без рисуване, музика, информатика, бел).Ние вчера ги обсъждахме по литература.Не е ясно дали можеш да държиш 3-та матура по предмет, по който си държал една от 2-те други преди това...

ооо, чакам по мейла да ми пратят датите за матурите по различните предмети(има си фиксирана за всеки един, като някои се дублират, по-точно съвпадат, което пак е тъпо...) и ще ви ги постна.

О, да...и друго - въвеждането на матурите е в противоречие с няк'ъв си закон(не мога да помня всичко) и сега предстои още обсъждане...
    А и голяма глупост - 'що поправителната(втората) матура е през септември...така няма да можеш да кандидатстваш тази година...лееейммм....

Град
    София
    И аз не вярвам да е истина, но е факт, че го е казал човек от министерството на приятелка на майка ми.

А относно противорочието със закона става въпрос за един студент по право, който ги съди, защото не всички кандидатстваме при еднакви условия тъй като едни взимаме диполма за основно след 9-ти, а други след 8-ми Днес казаха, че до края на октомври трябвало да излезне решение, но може да се отложи за доразглеждане.

Мега фен Аватара на Blab
    И аз не вярвам да е истина, но е факт, че го е казал човек от министерството на приятелка на майка ми.

А относно противорочието със закона става въпрос за един студент по право, който ги съди, защото не всички кандидатстваме при еднакви условия тъй като едни взимаме диполма за основно след 9-ти, а други след 8-ми Днес казаха, че до края на октомври трябвало да излезне решение, но може да се отложи за доразглеждане.
    о, не е този случаят, за нещо друго ставаше дума, ама пуста моя памет...
    пропуснах в една от другите теми, но така или иначе ти ги четеш):
    до февруари трябва да се подадат документи за заявка, на кои матури ще се явиш!

Град
    София
    Ееее, супер много ме зарадва Уф, в моето у-ще нищо не ни казват, а като ни кажат нещо ни объркват още повече. Явно на нета ще разчитам и на самостоятелна подготовка по БЕЛ

Мега фен Аватара на Blab
    Ееее, супер много ме зарадва Уф, в моето у-ще нищо не ни казват, а като ни кажат нещо ни объркват още повече. Явно на нета ще разчитам и на самостоятелна подготовка по БЕЛ
    аз съм насреща, информирана до дупка...ще я копаем дружно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си