.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    desata_kt
    Guest

Начинът, по който се държат към вас влияе ли на вашето...

samo4uvstvie? Ta tova e vuprosut. Primerno,ako vi obijdat,bi li vi padnalo samo4uvstvieto i obratnoto-ako vi laskaqt,da vi go povi6i? I cqlostnoto otno6enie kum vas-ako e polojitelno,4uvstvate li se po-dobre sus sebe si ili nqma takova ne6to? Kak e pri vas?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    не. напротив - когато ме ласкаят се чувствам неудобно и задължен да оправдавам похвалите. предпочитам да ме подценяват

Супер фен Аватара на FelisDirus
    не влияе
    Собственост на Canis_Dirus

ами зависи преди като бях в старото даскало момчетата постоянно ме обиждаха и нямах никакво самочувствие имах приятелки и всичко никой не ме е отхвърлял но обидите ми сваляха самочувствието а сега в гимназията слид като и поотслабнах вече никой не ме обижда и се чувствам перфектно
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Когато бях на 14-15 и все още бях несигурна и малка, влияеше, но вече не.
    Е, не че сега съм кой знае колко пораснала, но има разлика в сравнение с преди.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Град
    София
    Ами, за мен мнооооого хора са имали лошо мнение и са ме обиждали, но и мнооого хора са ме хвалили и ме харесват. Не знам кои са повече. Интересува ме мнението на хората, за които си струва да ми пука... хора, които кажат ясно и точно какво не им харесва в мен - може и да са прави, кой знае. Но за такива дришльовци, които си мислят, че като кажат на някого тъп, те стават умни .... не ми пука.
    Абе, на кракто не ме интересува кой какво мисли особено много...
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    не бих казала. Не мисля, че обидите и ласкателствата имат някакво влияние върху самочуствието ми Когато някой ме ласкае много се радвам, но е моментно, а тези които ме обиждат просто ги игнорирам....

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Guest
    НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПИШИТЕ НА БЪЛГАРСКИ БЕ МАЙКА ВИ ДА ЕБA ЦИГАНСКА !
    СЕЛЯНИ ТЪПИ !

Град
    София
    емии ....май да няма как.не ,че аз не йм говоря зад гърбовете,но просто нямам толкова селски манталитет,че да говоря на някой колко е смотан

Guest
    хората рядко се осмеляват да ме обиждат, особено пък в училище - там имам респекта на почти всички. Не съм го постигнала с връзване на чуждото мнение.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    с много хора е така всъщност..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Re: Na4inut,po koito se durjat kum vas vliqe li na va6eto

Цитирай Първоначално написано от desata_kt
    samo4uvstvie? Ta tova e vuprosut. Primerno,ako vi obijdat,bi li vi padnalo samo4uvstvieto i obratnoto-ako vi laskaqt,da vi go povi6i? I cqlostnoto otno6enie kum vas-ako e polojitelno,4uvstvate li se po-dobre sus sebe si ili nqma takova ne6to? Kak e pri vas?
    ами понякога се сдухвам когато някой ми каже нещо убидно...зависи кой ме убижда...ако е някой,който е задрустеняк хи4 не ми пука оба4е ако е някой,който уважавам...а на него/нея хи4 не му пика за мен тогава ми става гадно тъпо но факт А когато някой ме лъскае се 4увствам много добре,но не ми се повишава съмо4увствието

tvyrdo niie! az si znam kvo sam i kak trqbva da se dyrjat horata s men . ako te si mislqt 4e zaslujavam drugo otno6enie tva si e tehen problem!

И НеКа е Грях ИсКам НяКой Ден Да Сера На Тях!

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    не. напротив - когато ме ласкаят се чувствам неудобно и задължен да оправдавам похвалите. предпочитам да ме подценяват
    а когато им покажа, че съм много над тях-да тънат в изумление....-и аз съм така
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Голям фен
    Не , ама ми влияе да си оформя мнение за хората , които са ми го казали Ако някой ме похвали 90 % от случаите е лицемерно... , а за убида - че е простак/чка.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    аха...
    Умна мисъл, казана от умен човек. И аз съм така.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    аха...
    Умна мисъл, казана от умен човек. И аз съм така.
    И аз.
    What you give is what you get!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    На мен пък като ми направят комплимент се изчервявам. Пък съм на 20 почти. Зависи - ако ме обидят с истина може и да се сдухам, но ако обидата е безпочвена, не ми влияе.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Смятам, че мога да си направя сравнително добра самооценка и това , което казват другите слабо може да ме развълнува..

Не обичам да ми правят комплименти, даже и да знам, че човекът който го казва го мисли до някаква степен. Просто се чувствам неудобно и длъжна да върна жеста.

За обидите...зависи от кого е. Разбира се, че не обръщам внимание, когато Сульо и Пульо започнат да ми разправят колко съм тъпа/грозна/ограничена и какво ли още не. обаче ако е от някой, който уважавам и от чието мнение се интересувам тогава хмммм....ще се замисля определено...

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

При мен действа в положителна насока!
    За всеки си е индивидуално....
    Light The Universe

Супер фен Аватара на Shadow_Walker

Re: Начинът, по който се държат към вас влияе ли на вашето..

Цитирай Първоначално написано от desata_kt

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
    Естествено, че ако съм в обстановка, където цялостното отношение към мен е положително ще се чувствам добре :]
    Това обаче не ми пречи да не ми пука за злобните коментари, или поне да се правя, че не ми пука
    хъхъ..

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Понякога да, понякога не.

Повече от фен
    Отношението е много важно нещо...Примерно ако някой учител си мисли, че нищо не знам по неговия предмет...Аз ще му докажа, че не е така!!!Обичам да ме хвалят ама ми става неудобно,когато ме хвалят без причина!!!Имам самочувствие...да Аз съм свикнала хората да се държат зле с мен Но мисля, че каквото даваш,това и трябва да получаваш...Защото все пак...Всички сме равноправни на този свят...Еднакви, макар и толкова различни...Но едно отношение може да повлияе на развитието ти по нататък...Не е хубаво още от малък да деградираш...аке то мачкат, и тебе те е стрАх!!!

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    ебават ли се с теб, ебавай се и ти с тях. набутай им го в устата и си тръгни . някои хора наистина не знаят кога трябва да спрат..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си