- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква е вероятността?
• Спермата живее във влагалището най-много 6 часа, тъй като киселинната вагинална секреция я убива, веднъж стигнала до алкалната лигавица на шийката на матката, тя може да просъществува няколко дни.
• Средната продължителност на живота на сперматозоидите в женските полови органи е 3 до 4 дни, но живи сперматозоиди са намирани там и 7 дни след еякулацията ето като изкате ne6to ,kato dokazatelstvo,izvadeno ot knigata vsi4ko za zdraveto na muja...tuk pi6e 7 dni ,na mesta sum sre6tala slu4ai ,v koito sa ostavali zagnezdeni vuv vlagali6teto na jenata 8-10 dni....iz4akvaiki izhvurlqneto na uzrqlata qicekletka ot qi4nika ....taka 4e i az kazah vsi4ko,koeto imah....slu6am si mn vnimatelno,no prosto znam interesni slu4ai,s koito ne ste naqsno
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
аз реших да пусна тема и вие се скарахте![]()
Ти знаеш ли след 10 дена на какво приличат? И дори да е така 48 часа след еякулацията те не са способни да оплождат. И какви професори, като ти си 12 клас(ако си на 1Първоначално написано от iveto89
В най-добрия случай си 1-ви курс медицина, а за 1 сидмица откакто сте почнали да стигнете до полова система и живот на спермата във влагалището и матката...........лъжеш някъде по тъча.
emi 4uvala li si ,4e ima hora,koito po4vat u4ili6te god po-rano......i sledovatelno zavur6tvat god po-rano.....za da vlezna medicina mili4ka...koi se e gotvil po bilogiq i himiq...i koi sa me gotvili po tezi disciplini(profesori).......a za oploditelnata im sposobnost..se razrovi malko pove4e...za6toto vse o6te v na6e vreme sa praveni mn izsledvaniq za oploditelnata sposobnmost na spermatozoidite v 8-10 den i e imalo slu4ai ,v koito te sa bili aktivni.......kato mi vlezne6 medicina...togava govori..
Овулацията е пчоти невъзможно да се отчете, така че ти няма как да знаеш кога си в овулация.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Не ми дръж такъв тон, ако обичаш. Това, че не съм влязла медицина, не означава че не съм се интресувала от собственото си тяло. В крайна сметка това е задължение на всеки човек. От малка съм на мнение, че не е важно да знаеш какво е задбалансова сметка, нзевисим одит или как да създадеш софтуер. Най-важното е да познаваш и уважаваш собственото си тяло. Имам приятелка(изключително добра), влязла медицина също тази година. с нея сме дискутирали този въпрос нееднократно и тя ми е цитирал източници и учебници. данни от порядъка на 3-5 дни са ок, но 10!!!!!
А и в наше време мъжете ни са станали едни-тъпчат се с добавкиседят пред компютър, излагат се на влиянието на алкохола и наркотиците. Това значително влошава качеството на семето им.
Оценявам фактът, че си влязла медицина. Това значи че или си мног богата, или си много умна. Ако е второто нямаше да се отнасяш по този начин към по-голям човек от теб. Да си имаме уважението.
П.С.Не съм влязла това, защото не съм искала. Мисълта за трупове, които ще разчеквам ми с струва отвратителна. Не подценявай труда и професията на останалите. Аз уважавам медиците, уважавай ме и ти!
dale4e sum ot misulta za neuvajenie kum koito i da e bilo....prosto vseki smqta ,4e e prav i za6titava glednata si to4ka,kato e 4erpil informaciq ot sigurni izto4nici ....radvam se,4e vse pak ima hora,koito mislqt za tqloto si i se interesuvat ot nego,za6toto sa malko tezi,koito go pravqt i se zamislqt vurhu tova..vse pak razni hora ..razni ideali... sujalqvam,ako sum bila po-rqzka.uspeh i kusmet s tvoito na4inanie
Има тестове за целта и те са точни!Първоначално написано от `Death`Whore``
Моята майка се е предпазвала само със смятане на овулация и прекъснат полов акт. Има 2 бремености и двете желани! Все пак тези методи макар и стари, имат известна точност.Първоначално написано от iveto89
Тук признавам, че съм неориентирана. Но всеки път да правиш тест...а и пак не трябва да се свършва вътре, защото овулацията може да настъпи на другия ден...
По-скоро това се използва не за предпазване от бременност, а за да забременееш. Ето повече информация:http://www.biberonbg.com/info/plan_z...emeniavane.htm
П.С.Посочения линк показва на практика колко трудно се прави бебе!
Точно това и аз щях да кажа.![]()