.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Въпрос за конфигурация

Здравейте! Извинявам се за тъпия въпрос, но не съм много веща на тема компютри, затова се обръщам към вас. Имам компютър със следните параметри: Intel(R) Celeron (R) 1.8GHz, 40 GB хард, и 96 MB RAM. Другото ми върши работа, обача тази RAM ми е малка. Подходящо ли ще е да ида да ми сложат още 512 MB. И колко евентуално би ми струвало. Знам, че компютърът ми е много зле, но нямам възможност в момента за по-добър. Ще съм ви много благодарна, ако ми отговорите!

Голям фен Аватара на Ruthless
    Здравей!

Ако кажеш за какво точно използваш компютъра си ще получиш отговор

Голям фен
    Град
    Имам :)
    На скоро от Инфонет си взех памет на Kingston 512MB 400Mhz за 79лв. с безплатен монтаж.А в момента дори са доста по евтини.
    http://www.infonetbg.com/show_cat.php?category=28

Forslor
    Guest

Re: Въпрос за конфигурация

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте! Извинявам се за тъпия въпрос, но не съм много веща на тема компютри, затова се обръщам към вас. Имам компютър със следните параметри: Intel(R) Celeron (R) 1.8GHz, 40 GB хард, и 96 MB RAM. Другото ми върши работа, обача тази RAM ми е малка. Подходящо ли ще е да ида да ми сложат още 512 MB. И колко евентуално би ми струвало. Знам, че компютърът ми е много зле, но нямам възможност в момента за по-добър. Ще съм ви много благодарна, ако ми отговорите!
    Какво ти е дъното (motherboard-a) ?

Guest
    Pentuim 4

Guest
    Е, ползвам го за скайп, музика, и дребни неща за даскало, нищо особено.

Голям фен Аватара на Ruthless
    В такъв случай 512 MB рам ще ти са напълно достатачни. Доколкото гледах в интернет, струва около 50 лв. Аз в момента съм на 512, но ако бях на твое място бих си сложил 1 GB, за всеки случай.

Guest
    Смятам да си сложа 512, мерси на мен мисълта ми беше дали е осъщетвими по принцип, защото много не ги чаткам тези неща. МНого мои приятели се чудеха как така имам само 96, ама какво да се прави...

Guest
    А по принци 1 ГБ няма ли да му е много спрямо останалите характеристики, които са си доста оскъдни?

Град
    Middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А по принци 1 ГБ няма ли да му е много спрямо останалите характеристики, които са си доста оскъдни?
    мне, 32-битов процесор и всъшност уиндоус ХР поддържат до около 4 гб май, рама никога не е много...
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Guest
    Oще един малко тъп въпрос- като ми сложат РАМ, Уиндоъсът ще се нуждае ли от преинсталация, или някакви други настройки, или просто слагат паметта и си я ползвам директно? Мерси пак за отг

Ако ти сменат дънната платка ще трябва иначе не....
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

За една рам да му се сменя дъното ?
    Пич образовай се
    А по темата няма да е нужна преинсталация

BOTEV FOREVER!!!!!!
    #6_a_6
    #Botev_forever
    #bia4i
    Have a Nice Chat!!!!!!

Guest
    Ей, много ви благодаря на всички за отговорите, страшно ми помогнахте много сте милички всички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си