.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Фен
    Град
    nqkade tam...

Нуждая се от информация за сорбоната

Здарсти.значи иксма да попитам някой може ли да ми разясниа ако е по наясно от мен става въпрос за висше учебно заведение в париж - сорбоната и по конкретно Университета Париж-VІ: Пиер и Мария Кюри .Ако някой може да ми каже специалностите какви са и с какво се кандидатсва ще съм му много задължена
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Повече от фен
    Град
    София
    ТОва е много престижен ВУС не само във Франция ,но и в Евопа.Мисля че се кандидатства по документи демек диплома и трябва да знаеш Френски език на много високо ниво.За специалности незнам много ,но има МАтематика

Фен
    Град
    nqkade tam...
    аха благодаря
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Град
    В страната на чудесата
    В Сорбоната се кандидатства със диплома и Сертификат В2...Препоръчително е ако на интервюто се издъниш ,което ще стане да тръгнеш на специализирани курсове....Предивд , че говорим за Пиер и Мария КЮри там курсове ще ти трябват на 100%...Подготви се и да нямаш общежитие...НЕ казвам , че със сигурност няма да имаш такова но се подготви за по вероятното....Сроковете си ги изпуснал\а....Искат се и препоръки....От преподавателя по информатика с френски език , от учител по френски език които ти е предавал поне 4 години...и има и ново изискване за гарант от френска страна от университета....Освен това в различните специалности имат различини искания и за предметите...По принзип е само по диплома за правно-истор науки , но за 4 част нямам представа....Ще попитам ако държиш....
    Извънкласни дейности са плюс....състезанията и първите места в частност правят добро впечатление....

Успех...ще ти е нужен.
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

една моя приятелка учи там но си пада малко връзкарка де нея я спонсорира дпс-то
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Град
    В страната на чудесата
    Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    една моя приятелка учи там но си пада малко връзкарка де нея я спонсорира дпс-то
    Впечатляващо....
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Цитирай Първоначално написано от belerofone
    Впечатляващо....
    не вярваш ли или какво

Повече от фен
    Град
    София
    Впечатляващо....
    не вярваш ли или какво
    Аха
    дпс-то

една приятелка я приеха там с няк'ва икономика май... със стипендия и всичко, и се отказа...
    приеха я наистина само с диплома, В2 ии препоръки от у-ще... за др не знам..
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от bawarec
    Впечатляващо....
    не вярваш ли или какво
    Аха
    дпс-то
    ми аз какво да направя че баща й е член на дпс-то ли или някав негов приятел е такъв абе нз ама гарантирам че е вярно.а на който не му изнася да не верва

Повече от фен
    Град
    София
    ми аз какво да направя че баща й е член на дпс-то ли или някав негов приятел е такъв абе нз
    Ясна е работата

Цитирай Първоначално написано от bawarec
    ми аз какво да направя че баща й е член на дпс-то ли или някав негов приятел е такъв абе нз
    Ясна е работата
    и твойта и само едно п.п. прекаляваш с тая емотикона и още едно п.п казах че нз дали баща й е член на дпс или негов фр

Повече от фен
    Град
    София
    ше си пускам която искам Никой не те кара да е гледаш
    А то стана ясно колко си запозната с въпроса в по-горния ми пост се вижда сичко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си