- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвевти моля !
Здравейте! Аз съм момиче на 15 години и имам проблем.Винаги на първа среща се държа като идиот.Адския срам.....забивам глава към земята и мълча....толкова ми е неловко,че не знам какво да кажа...за какво да говоря.На някой случвало ли му се е?И моля някакви съвети какво да правя (от срам и притеснение дори май не се държа естествено мамка му) за какво да говоря..........освен че корема ми е свит на топка и съм червена като презрял домат......друго нищо не правя-нямам смелост и дума да обеля....е вие сте....хелп ми плийс !
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
мхмПървоначално написано от sasha_90
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Не приемай нещата толкова на вътре и на сериозно.
Повтаряй си, че си най-готината, най-умната, най-привлекателната и всичко най най, и въобще да не ти пука, че другите не ти вярват.
Опитай се да си внушиш, че това момче, с което излизаш, ти е приятелКА и ще видиш как бързо ще се отпуснеш.
А, и още нещо - не само момичетата, но и на момчетата като им пуснеш някоя муха, могат да говорят по даден въпрос с часове.
Задай му някакъв въпрос, който те интересува, или го питай нещо свързано с футбола.
И преди среща, също, може да се наядеш подобаващо, тамън да си сита, задоволена и отпусната.![]()
ami az lichno nqmam takiva problemi no e savsem estestveno na pyrva sreshta da si po pritesnena i da se chudish kak moje da govorish pylni gluposti xaxa nqma smisla da se pritesnqvash dryj se estesveno i pokaji nai dobroro ot sebe si...kbsmet![]()
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
+1Първоначално написано от cherinka
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Ами тогава излизай с момчета,които са по разговорливи и няма да те оставят да мълчиш :PПървоначално написано от Ванилийка_92
нямам повод да сънувам....
Преди да изрезеш на срещата-пий 1 студет вода земи дъвка наконти се и се дръж естествено и най-важното-гледай момчето в очите и си мисли че си най-арната мацка на тоя свет![]()
Уфф същата съм като тебНяма с какво да те посъветвам щото и аз нз
Може бии .. ддз успокой се
![]()
Какво да ти кажа дръж се естествено.Ако сметнеш за добре даже му сподели че малко се притесняваш и ще видиш че ще ти олекне![]()
![]()
oburni po 1 malka vodka predi da izlze6 ama si izmii zubite da ne si pomisli 4e si nqkvo piqndevpro4em pomaga ;] otpuska66 see ... xax \
/
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
zdravei,vaniliika!moqt suvet e na purva sre6ta purvo da se starae6 da se otpusne6...taka po lesno 6te moje6 da govori6.A za tema to pri vsi4ki e individualno.Vajno e da bude6 estestvena i usmihnata...vsi4ko drugo 6te si doide ot samo sebe si!Nadqvam se da sum ti pomognala pone malko!![]()
Sko4i za da proveri6 ima6 li krile...