.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Ванилийка_92
    Guest

Съвевти моля !

Здравейте! Аз съм момиче на 15 години и имам проблем.Винаги на първа среща се държа като идиот.Адския срам.....забивам глава към земята и мълча....толкова ми е неловко,че не знам какво да кажа...за какво да говоря.На някой случвало ли му се е?И моля някакви съвети какво да правя (от срам и притеснение дори май не се държа естествено мамка му) за какво да говоря..........освен че корема ми е свит на топка и съм червена като презрял домат......друго нищо не правя-нямам смелост и дума да обеля....е вие сте....хелп ми плийс !

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Мега фен Аватара на sasha_90
    Отпусни се малко.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Отпусни се малко.
    мхм

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Не приемай нещата толкова на вътре и на сериозно.
    Повтаряй си, че си най-готината, най-умната, най-привлекателната и всичко най най, и въобще да не ти пука, че другите не ти вярват.
    Опитай се да си внушиш, че това момче, с което излизаш, ти е приятелКА и ще видиш как бързо ще се отпуснеш.
    А, и още нещо - не само момичетата, но и на момчетата като им пуснеш някоя муха, могат да говорят по даден въпрос с часове.
    Задай му някакъв въпрос, който те интересува, или го питай нещо свързано с футбола.
    И преди среща, също, може да се наядеш подобаващо, тамън да си сита, задоволена и отпусната.

ami az lichno nqmam takiva problemi no e savsem estestveno na pyrva sreshta da si po pritesnena i da se chudish kak moje da govorish pylni gluposti xaxa nqma smisla da se pritesnqvash dryj se estesveno i pokaji nai dobroro ot sebe si...kbsmet
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Не приемай нещата толкова на вътре и на сериозно.
    Повтаряй си, че си най-готината, най-умната, най-привлекателната и всичко най най, и въобще да не ти пука, че другите не ти вярват.
    Опитай се да си внушиш, че това момче, с което излизаш, ти е приятелКА и ще видиш как бързо ще се отпуснеш.
    А, и още нещо - не само момичетата, но и на момчетата като им пуснеш някоя муха, могат да говорят по даден въпрос с часове.
    Задай му някакъв въпрос, който те интересува, или го питай нещо свързано с футбола.
    И преди среща, също, може да се наядеш подобаващо, тамън да си сита, задоволена и отпусната.
    +1

Re: Съвевти моля !

Цитирай Първоначално написано от Ванилийка_92
    Здравейте! Аз съм момиче на 15 години и имам проблем.Винаги на първа среща се държа като идиот.Адския срам.....забивам глава към земята и мълча....толкова ми е неловко,че не знам какво да кажа...за какво да говоря.На някой случвало ли му се е?И моля някакви съвети какво да правя (от срам и притеснение дори май не се държа естествено мамка му) за какво да говоря..........освен че корема ми е свит на топка и съм червена като презрял домат......друго нищо не правя-нямам смелост и дума да обеля....е вие сте....хелп ми плийс !
    Ами тогава излизай с момчета,които са по разговорливи и няма да те оставят да мълчиш :P
    нямам повод да сънувам....

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Преди да изрезеш на срещата-пий 1 студет вода земи дъвка наконти се и се дръж естествено и най-важното-гледай момчето в очите и си мисли че си най-арната мацка на тоя свет

Град
    Плевен ..
    Уфф същата съм като теб Няма с какво да те посъветвам щото и аз нз Може бии .. ддз успокой се

Какво да ти кажа дръж се естествено.Ако сметнеш за добре даже му сподели че малко се притесняваш и ще видиш че ще ти олекне

oburni po 1 malka vodka predi da izlze6 ama si izmii zubite da ne si pomisli 4e si nqkvo piqnde vpro4em pomaga ;] otpuska66 see ... xax \/
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Re: Съвевти моля !

zdravei,vaniliika!moqt suvet e na purva sre6ta purvo da se starae6 da se otpusne6...taka po lesno 6te moje6 da govori6.A za tema to pri vsi4ki e individualno.Vajno e da bude6 estestvena i usmihnata...vsi4ko drugo 6te si doide ot samo sebe si!Nadqvam se da sum ti pomognala pone malko!
    Sko4i za da proveri6 ima6 li krile...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си