- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Търся ключа от Чио Чипс
Трябва ми ключа от Чио Чипс...някой има ли го?
аз ги търся и 3те .. айде плз, дайте ми ги
ахах забавен си..не бе трябва ми там ключа за ГолфаПървоначално написано от OtherDimension
а на мен от мерцедеса![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
еми така деееПървоначално написано от i am not okay
на мен ми трябват 2те части + ключа
ае хора плз, още малко ми остана и ши спичеля
Първоначално написано от OtherDimension
радвам се за теб
Муахахаха, Боже ..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
и защо си мислиш че някой ще ти го даде ключа за ГолфяP.S аз на твое място не бих се набутал с него
![]()
ми той не е за мен а го търся за един фр и е страшно важно за мен и просто реших да пробвам не за другоПървоначално написано от Sm00th`0pEra7oR
вчера едно съседче , яде чипс и ми се хвали че глътнало ключа![]()
![]()
I am what I am !!!
Първоначално написано от LiL-Tushi
![]()
![]()
ако па знаето колко ме е*е че ми се подигравате в момента по- добре не си правете труда щот не ми дреме изобщо
Първоначално написано от LiL-Tushi
![]()
![]()
ЕМи идеален сега някой друг ще има възможност да подкара тази гениалност на немското Автомобилостроене
![]()
![]()
Мн Зле даже Костенуршата да земете по-добре...
![]()
Bro,не знам аз се подигравам на ГолфаПървоначално написано от i am not okay
:P
Добре, де, как можеш да очакваш, че някой ще ти даде ключа, вместо той да вземе кола, ако не я иска, ще я продаде. Защо някой да се лишава от тази възможзност заради няква си от форум. Как можеш въобще да си помислиш, че някой ще ти даде.
То ключовете ще са 2-3, във взависимост колко бъдат намерени, а другите части елементарно се събират...
Реших да ти обясня защо всички ти се смеят, въпреки че и аз не знам защо го направих...
защото си добра душаПървоначално написано от shadow4e
![]()
И да го има някой, няма да ти го даде, доволна ли си?
що не заключи?Първоначално написано от koalka
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Хаха, защото може би тук нямам права.Първоначално написано от namina
abe vie hi4 ne gi mislite. sq, nikoi nqma da go dade taka,to si e qsno,ama sled kato si sybrala 2te 4asti mnogo lesno moje6 da nameri6 kliu4a ako predloji6 pari(taka ili ina4e 6te ti se vyrnat v pyti sled kato vzeme6 kolata) az ako imah kliu4a i za 100lv go davam,kakvo pyk..makar 4e i na polovin cena ot cqlata kola da ti go predlojat pak si na avanta
![]()
ами намери ключа и ти ги давам ахаха...а и на мен ми трябва поради друга причина, не е за мен....кола за сега не ми трябва па даже и да я продавам..нещата са боя по - различни ма както казах просто забравете....Първоначално написано от Анонимко
100 лева и защо за толкова малко при положение, че можеш и за 1000 и за 2000 и за 5000 и за 10 000 да го продадаеш стига да знаеш как и разбира се при договорка, че само ако наистина му дадат кола на човека. А двете части се събират лесно. Аз ги събрах от общо 3 чипса, които изядох /в единия нямаше нищоПървоначално написано от Анонимко
/.
И да съберете 3те части, не се радвайте - като ги изпратите няма да ви дадат колата, ами ще участвате в томбола с всички събрали 3те части![]()
Честито, няма да спечелитеНо нищо, вие продължавайте да купувате чипс с кашони. Това, което ще постигнете е да направите е да качите с пъти продажбите на фирмата, те ще спечелят примерно '15 автомобила', ще дадат 2 /и както винаги - доста съмнително дали няма да ги дадат на техни хора/, но вие събирайте картончетата. Все пак ви остава утешението, че ще имате автомобил, макар и на картинка
![]()