- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За всички, които са против ранният секс!!!
Моето лично мнение е, че всеки сам решава.Но не е много добре на 13-14 вече да имаш опит в тези неща.Според мен не може да си готов за такава крачка, но днешните тийнове явно се чуватват готови.В крайна сметка ние не можем да съдим никого за собственото му решение.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
До голяма степен и аз съм на това мнение.Първоначално написано от mistral
Но има и изключения...
Познавам едно момиче...от бившото даскало.. само 13.. Родителите й са страшно свястни хора - запознавала ме е с тях... някога и тя беше нормална. Разбрани, обичат я, гледат си я - нито й позволяват прекалено много, нито я ограничават... не можеше да се оплаче от нищо. После се събра с едно курве... и се превърна в същото. Техните дигнаха ръце от нея... тя просто ще ги разболее тези хора. Жал ми е за тях.
А тя даже не се усеща ...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Просто уникално тъпа тема а авторката е 13 годишна комплексарка! Миличко, ще ти се ама никой неще да ти върже явно, а?
Аз съм почти на 15, приятелката ми скоро прави 14. Ходиме от 8 месеца и веднъж във нас просто решихме да го направиме. Наистина както казват някои просто се случи. Доста си бяхме говорили за това и и двамта бяхме сигурни, че сме готови. Това прави ли я курва? Много грозно се изказват някои тъпи комплексарки в тази тема!
ПОДКРЕПЯМ МНЕНИЕТО ТИ!!!!
as sam na 22 i go napravih za parvi pat na 16 g.![]()
![]()
На 12-13-14,че даже и на повече е рано Аз го направих малко преди 16 и все пак мисля,че трябваше да изчакам още малко А на тея 12-13 годишните дето го правят мога да кажа само:Малолетни к***чки,,щом искате,чукайте се...но после ние няма да сме изоставени от баткото,бременни или с по 2 аборта на 16 Аз съм си добре няма да ви гледам детето,или да се чудя с кви очи да погледна родителите си д мислят,че още играя с кукли,да им кажа Бременна съм И не си мислете,че на вас няма да ви се случи тва,че вие много се пазите,че баткото-педофил има опит Заблудени деца
E tva si e samata istina podkrepqm mnenieto ti=D>
Аз водя полов живот от почти 15-годишна, скоро правя 18.. И странно, ООО, не съм била бременна, баткото не ме е изоставял, аз зарязах първия си и сега сме приятели все още, нито пък съм курвичка. Твоите предсказания нещо не се сбъднаха.Първоначално написано от rame
Какво ви пука кога другите правят секс? Да правят като искат. С гневни емотикончета по форумите няма да спрете модната вълна ”направи го преди пубиса ти да се окосми”.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Sas ili bez tazi tema 13-14 godi6nite 6te si prodaljavat da si pravqt sex za6toto e "moderno".Ne e vajno na kolko si(izklu4vam naistina tezi 12-13),a e vajno da se 4uvstva6 gotov da poeme6 otgovornostite na tova taka sladko ,no i ponqkoga opasno ne6to!Vseki precenqva sam za sebe si(stiga da ima pone malko akal v glavata si)aide![]()
хм.. аз съм на 14 ,а приятеля ми е на 18..ходим вече година и 3 месеца и затова го направихме онзи ден,а не от келешлък както го правят повечето..Мисълта ми е ,че и аз бях на това мнение като вас ,че е тъпо толкова рано,но като си сигурен в човека,знаеш че те обича няма лошо..
Абе да ти кажа лии...имаше една тема:Първоначално написано от an_sladurana
"Кога го направихте за първи път?"
Само забележете отговорите:
"На 12" "Ми...на 13
" "На 14...
"
"На 15!"
От 15-> няма вече изчервявания...Защо?
Защото се мислят за големите пички,че са се изпоебали лапета!
Кво се кефите,не сте по готини,че сте се ебали...
Както има една тема за мастурбирането...казват,че са мноо тъпи тея дето не го правят...ми незнам,от едно мастурбиране...колкото и да искаш ПО-УМЕН НЕА ДА СТАНЕШ!
"Ne e vajno na kolko si(izklu4vam naistina tezi 12-13),a e vajno da se 4uvstva6 gotov da poeme6 otgovornostite na tova taka sladko ,no i ponqkoga opasno ne6to!"
-Амм...имам една приятелка,която започна с това от 12 годишна...майка ми каза,че човек от нея няма да стане...забраниха ми да се виждам с нея...и тя замина за Италия,да работи...каква ли е работила там...може би се е развличала,като е правила секс...МОЖЕ БИ Е БИЛА "ГОТОВА"
Не съм съгласна и не го приемам...тъпи са онези,които се мислят за печени,че са лапали пишка...ми лапайте си я,кво ме ебе!?
Гледайте си работата,мрете от спин,сифилис,мрете си...НЕ МИ ПУКА!
Забременявайте,абортирвай е си,НЕ Е МОЯ РАБОТА!
Сами си вредите,не пишете после глупави теми от сорта:
-Бременна съм,на 13...какво да правя?
-Забременях и незнам какво да правя!
-Ако кажа на мама...
Оправяйте си кашите САМИ!!!
+1Първоначално написано от vodolei4e_m
[quote="an_sladurana"]hora tapo e pod 17-128
pod 128..?ne mislq 4e ima takiva koito sa si napravili sefteto nad 128![]()
![]()
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
mnogo dobre kazano!Първоначално написано от ~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
Въпроса не е да отидеш ида се нае*** с първия срещнат защото всичките ти съученички вече са го правили. Това е тъпо. Един човек особено ако е момиче трябва да го направи когато е достатъчно голяна за да осъзнае напълно постъпката си и да си носи последствията ако има такива. А най-важното е да го направиш с човека който наистина те обича (и ти него разбира се)
Забравих всичко запомни,
и неискам пак да ми тежи,
за всички изминали дни.
Заминавай! Хайде върви
и пак нея целуни!
Awe hubavo mislish , ama vsichki momi4eta na 13 koito gi kazvate tiq ne6ta /naistina mn hubavo 4e kazvate/ go pravite po-skoro da se dokajete kolko ste zreli. S taq tema ni6to nqma da se promeni i vsichki go znaqt mn dobre.Първоначално написано от an_sladurana
Tva si e vupros na lichen izbor i takiva temi za prosto bezrezultatni
![]()
> Ъъъ... Какво ни итересува ?
> Хях хях
> Хях хях хях хях
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
Не еднократно съм имала възможност да правя секс , но съм отказвала по простата причина , че това би било повлияно от хормони и не би било добре премислено.
Добре де, кажете ми тогава. Аз съм на 15, приятелката ми скоро прави 14. Ходиме от 8 месеца и веднъж във нас просто решихме да го направиме. Наистина както казват някои просто се случи. Доста си бяхме говорили за това и и двамта бяхме сигурни, че сме готови. Това прави ли я курва?
Ма вас какво ви интересува кой кога го прави бе, вие си правете каквото искате! Тая по-горе вика "Кво се кефите,не сте по готини,че сте се е**ли..." ... Еми със тия думи показваш само комплекси!
Бахти и тъпата тема ебаси и тъпите момичета има тук![]()
И курва не значи ли жена/момиче, което се е*е с много различни момчета?
LEVSKI - THE PRIDE OF BULGARIA!
и аз съм на 13 и аз още не съм !!!Подкрепям те!!
Тва да си се е*ал с някой не е за гордост разберете![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз съм на 16 и още не съм. Мисля че вече след 17 е ОК, но все пак е рано. Той българския закон затова е направен да сме пълнолетни на 18![]()
Еми хора значи аз съм на 17 напрвих го рано рано и определено ми хареса...... Разликата обаче между секса като 13 14 годишен и като минеш 16та е огромна пък не знам ква ще е натаката![]()
За момчетата е все тая кога ще е първия път важното е да има еб** виж ся ако си с някой на който държиш не бързаш да го правиш... за момичетата е друго те си знаят кога
Основно искам да кажа който когато му се еб* тогава го прваирано или късно всички го прават
Рано или късно се та досърбява
![]()
Простете за леко вулгарния ми език !
Сугласна съм със swords1010..не всички момчета са само за едното е**не,за някой има огромно значение кога и с кого ще го направятПървоначално написано от swords1010
![]()
Първоначално написано от Summer_Girl_6
Nikude v zakona ne se kazva koga e razre6eno da se pravi sex. Zakona vzima strana samo v slednite slu4ai i to ako ima obvinenie:
*Ako pulnoletno lice uprajnqva vsqkakuv vid sexualen tormoz kum maloletno/nepulnoletno lice
*Ako pulnoletno lice osushtestvi polov kontak s Maloletno lice , nezavisimo dali e po jelnaie na davamata ili ne se s4ita za prestuplenie sprqmo maloletnoto lice
Ako dve maloletni lica osu6testvqt polov kontak po sobstveno jelanie , zakona ne vzima strana.
Ima ioshte to4ki ama ne e nujno tolkova![]()
hora mislia 4e na 15 e gore dolo dobre
\___________________________/
http://punkd.info/vote.php?id=414
vis tozi sait glasyvai