- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За оргазма при мъжете
Има оргазъм без изпразване. Постига се много трудно, но е възможен.
А аз пък ще кажа, че приятелят ми свърши един път, но без капка удоволствие. Просто спермата си потече./казвам потече, защото не се изстреля на струйка, а само се стече по ствола като количество си беше колкото друг пътПървоначално написано от johnny_depp
![]()
Разсъждаваш погрешно, всичко е до изпразването !Първоначално написано от koalka
Да ви е весело и пивко на всички !
omg...Първоначално написано от Lake_bodom
постига се много трудно...
окей, представи си следната ситуация - приятелката ти ти прави свирки и ти си близо до свършване и тя не иска да свършиш в устата и, но ти искаш.
Какво правиш?
Оставяш се да ти лъска, но се правиш, че не си близо до свършване за да ти го лапне отново, тя започва да ти лапа, ти се опитваш с 300 зора да свършиш докато го е лапнала, но тя се усеща, залъсква ти ии... хряс - свършваш в ръката и без да искаш... не ти е приятно. Не просто, защото не си свършил където искаш, а е друго... трябва да се испита, не мога да го обясня
Но интересното в случая е, че тъй като реално не си свършил, ако се залъскаш в следващите 30 секунди можеш да свършиш отново - да потече сперма, обилно.
А куцото в случая е, че ако го направиш тъй като си свършил 2 пъти, и започва да те боли оная работа... една такава гадна болка също като си лъскал няколко пъти за 1 ден
п.п. Толкова обяснения не бях давал, малко ме е срам, въпреки, че говоря смислени и верни неща
)))
EDIT:
Коалка тук наистина бъркаш. Е, не си момче - няма как да знаеш.Първоначално написано от Весело другарче
При момчетата наистина оргазъм има единственно и само при свършването..
Да, 1вата свирка, като не са ти правили няколко дена, е невероятна. Да когато ти лапа продължително и бързо е невероятно.
Да секса е невроятен!
Да, разходката в задния двор е страхотна..
НО оргазъм изпитваш само когато свършваш. Стягат ти се всичките мускули(особенно на краката), не искаш нищо друго освен това да продължи още време... но след 4 - 5 секунди и вече плавно отминава.... бля....
И дори и да се постарае приятелката ти да те свърши в следващите 10 минути отново... вече не е същото.
Трябва поне ден да мине за да ти е кеф отново![]()
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.