.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    d0gggg
    Guest

Добра ли е цената за чистокръвна немска овчарка?

Zdraweite!zna4i az iskax da si vzema mujko ky4e nemska of4arka ot policiqta 6tot gi poznavam tam i se bqxa navili da mi dadat..ama dneska ku4kata e rodila 5 jenski i 1 mujko koeto myjko e umrqlo ta sq mi predlagat jenskata za 150lv kato se ima predvid 4e e polceisko ky4e ta da pitam kak e cenata i vie ko mislite da go zema li ^^

Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
    krem4et0

Мега фен
    Град
    Utopia..

Re: 4istokrawna policeiska nemska of4arka

Цитирай Първоначално написано от d0gggg
    Zdraweite!zna4i az iskax da si vzema mujko ky4e nemska of4arka ot policiqta 6tot gi poznavam tam i se bqxa navili da mi dadat..ama dneska ku4kata e rodila 5 jenski i 1 mujko koeto myjko e umrqlo ta sq mi predlagat jenskata za 150lv kato se ima predvid 4e e polceisko ky4e ta da pitam kak e cenata i vie ko mislite da go zema li ^^
    вземи някое малко..

Град
    София
    Ами, не е лоша цената. Аз си взех мойта Немска от еди къв си немски клуб на Немските овчарки в Б-я и беше 270лв.
    Но първо виж документите и на 2мата родители, за да си сигурен, че е чистокръвно псето.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

d0gggg
    Guest
    mi to e 4istokrawno 6oto e v razvadnika na policiqta praweno..ama nz nqkfo mi e kofti 4e 6e e jensko 6ot iskax mn mujko.. :\

Град
    София
    mi to e 4istokrawno 6oto e v razvadnika na policiqta praweno..ama nz nqkfo mi e kofti 4e 6e e jensko 6ot iskax mn mujko.. :\
    До колкото знам, било по-добре женско куче, а котка - мъжка. Но не знам защо...
    От друга страна пък, е кофти като се разгони, щото може да стане фал и после кученцата са при тебе... Това, че е в полицейския развъдник не е кой знае каква гаранция Все пак, не пречи да провериш със сигурност.
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    До колкото знам, било по-добре женско куче, а котка - мъжка. Но не знам защо...
    От друга страна пък, е кофти като се разгони, щото може да стане фал и после кученцата са при тебе... Това, че е в полицейския развъдник не е кой знае каква гаранция Все пак, не пречи да провериш със сигурност.
    mda az 6e prowera za vseki slu4ai pak a dali znae6 razlikata m/u jenskata i majka nemska ovarka osfen 4e jenskata rajda

Град
    София
    Ааамии.. външно има разлика, имат малко по-различна фигура и стойка май. При женската има опастност да не се развие като хората, ако роди много рано (преди 2 години)... Мъжкия много ще ти препикава територия, ако не го научиш от малък да ходи навънка по нужда... мммм друго не се сещам
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Guest
    Ааамии.. външно има разлика, имат малко по-различна фигура и стойка май. При женската има опастност да не се развие като хората, ако роди много рано (преди 2 години)... Мъжкия много ще ти препикава територия, ако не го научиш от малък да ходи навънка по нужда... мммм друго не се сещам
    aha ok 10x mn emi zna4az poprincip mn iskax mujko ama sq takoa ima i ddz abe vikam go zema

Град
    София
    Ми, сам ли живееш? Питай й другите кво мислят :Р
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Guest
    Ми, сам ли живееш? Питай й другите кво мислят :Р
    mi az sum na 16 o6te jiveq s na6te to az 6e si se grija za nego obsto vzeto

Град
    София
    Надявам се, че си на ясно с каква отговорност се захващаш? Всеки ден извеждане по 3-4-5 пъти и то е хубаво да му правиш по-дълги разходки по градинки, където да играе с други кучета, хранене, имунизации, дресиране...
    Сериозна работа си е
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Мега фен
    Град
    SF
    Виж сега, цената не е лоша, но това, 4е взимаш ку4ето от полицейски развъдник не е гаранция, 4е ще е 4истокръвно. Ако толкова държиш на 4истокръвно ку4енце, много внимателно провери документите на родителите.
    За парите... хм.. ами за сравнение мога да ти кажа, 4е в зоомагазин ов4арка с документи се продава за 400 лв и нагоре. Но пак това нищо не зна4и. Може на теб да ти го дават толкова евтино, защото имаш връзки.
    Другото - помисли си добре дали искаш женско или мъжко ку4е, да не се окаже 4е после няма да искаш да го гледаш. Имай предвид 4е женските са по-дребни, но като цяло по-лесно се възпитават. По-гальовни са от мъжките.
    Мъжките като цяло са по-едри, но и по-тромави. Проявяват много пове4е инат и характер. Често имат някакви проблеми с агресията - пазят стопаните си от вси4ко и вси4ки. По-ревниви са от женските.

Робинята на Quench

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Всъщност за котка е по-дбре женска а куче-мъжко.Обосновавам се-когато котарака се разгони той започва да прай мизерии обикновено.А пък кучката кърви

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цената е бая ниска, така че ако майката и бащата ти харесват взимай кученцето.

Аз имам женско- Ризеншнауцер, ако не ги знаеш пак е голямо куче колкото немската овчарка. Като цяло женските не се бият /въпреки, че ни нападали 2 женски ротвайлерки/. Останалите неща са доста специфични, примерно моята кучка е много по-любвеобвилна от съпругогоденика й, но пък той е по-доверчив към непознати, а по принцип се казва, че е обратното. Той обича да играе и с други кучета, докато моята обича сама да си се занимава и да си търчи, хич не й е скучно

Относно разгонването, когато е в нас нямаме проблеми, слагам й гащи и превръзка в най-силните дни /гащи с дупка за опашката /. Малко може би ще ти е гадно с превръзката в началото, ама се свиква и без тва поне веднъж ще има разстройство и ще трябва да чистиш, така че това няма да ти е такъв проблем надявам се Баща ми бързо свикна За навън трябва да внимаваш, ако имаш къде да я разхождаш е идеално /ние имаме двор/, ако не, само на каишка и ще я извеждаш примерно в три следобед, когато няма други кучета, имай предвид, че ако я "яхне" някое куче и ти си там ще ги разтървеш бързо и няма да стане фал, въпросът е да не се разхожда сама А и съм сигурна, че и на тях също им действа Ескапел-а, така че консултация с доктор и въпросът е решен Разгонват се само два пъти в годината.

И аз първо исках мъжко, но имаше останало само женско, но след това хич не съжалявах, защото преди имах мъжко и създаваше повече проблеми, защото като отидем на село и се изпишкваше, веднъж и нагости така.... и беше кофти. Но и с това се свиква

Прецени си сам дали ще го обичаш кученцето и женско. /аз бих го взела /. Поинтересувай се задължително от родителите, защото примерно на мен късокосместите не ми харесват толкова, колкото тези със среден или дълъг косъм.

Едит: Сега ти препрочетох постта и разбрах, че ти предлагат майката. Тя на колко е години. Ако е над 2, си търси мъниче според мен

Мега фен
    Град
    Utopia..
    в тоя форум само разбирачаи
    няма сфера, по която да не се изяват поне 2-3 квалифицирани специалиста..
    кеф ти здравеопазване, кеф ти музика, кеф ти политика, кеф ти образоване.. кеф ти кучета

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    ААаааа, аз за Музика не пиша, защото там не разбирам Не че от другите много разбирам, де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си