- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Манафството (also known as педерастия)
На твоето мнение съм, само да кажа , че за мен всяка сексуална ориентация е нормална, щом я имаПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
mersi 4e nali 4e nqma6 ni6to protiv homoseksualnite no za kakva pokaznost govori6 tova 4e se celuvame po ulicata ili kakvo pravim vsi4ki ne6ta koito pravqt i heteroseksulaniteПървоначално написано от Aleandra
![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Сори ама ако твоя най-добър приятел стане гей(което не ти го пожелавам) ще го трепеш ли?Първоначално написано от N0Rull5
![]()
![]()
Какво им толкоз гледаш?Недей им обръщай внимание както аз не им обръщам![]()
![]()
Към лезбийките посигурно по друг начин се отнасяш![]()
Хора като Хора.Не ми пука кой какво харесва.Имам си всичко,от което ми е нужно.Приятели приятелка мн забавления и т.н. \/
Aбе то не се знае нищо.
Зобиколи въпросите,но както и да е.Ти си решаваш!![]()
![]()
Axaм така е аз познавам такъв от 6кл - направо го мразяПървоначално написано от KillSwitchEngage
.С едно момиче го тупахме всекидневно за какво ли не още от 1 класе.За тогава незнам дали е бил обратен,но в 6клас то вече си личеше .Както казах някои се държат много НАГЛО И АРОГАНТНО
![]()
Първоначално написано от swords1010
+1
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
ne kazvai 4e ne poznava6... i az taka si misleh, ne vsi4ki geyove im li4i van6no... te izglejdat i se darjat dori po majestveno po nqkoi pat ot heteroseksualnite i ne se razli4avat( e ima nqkoi gnusni izklu4eniq...)Първоначално написано от devil_feel_f
Nikoga ne kazvai Nikoga :P
a ina4e i az nqmam ni6to protiv tqh no i ne bih spal s takav 4ovek( kakvato e vtorata 4ast ot vaprosa na avtora na kqoto po4ti nikoi ne otgovarq)
+1Първоначално написано от thefreak