- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Създава ли проблем новия - Windows Vista?
Trqbva da si kupuvam laptop.Sprql sum se na marka - L 40 - 139 , no e sus Windows Vista ,koito tepurva navliza,no me preduprediha 4e bih imal problemi s otvarqneto na golqma 4ast ot programite.Tova taka li e v deistvitelnost? Kak stoi vuprosa sus skype?Az shte zaminavam za Germany i za tam mi trqbva.Molq kompetentnite da se izkajat.
Хах изхабих си нервите с тaя Vista...писна ми от нея постоянно ми прави проблеми...Сигурно само със Skype и Mirc съм нямала проблеми с всички останали програми голям зор видях докато ги инсталирам, а пък няма да казвам, че полвината не искаха да тръгнат...тъпа Vista
Vista - Уиндоус, като всички останали, но една огромна част зависи и от теб, какво правиш и прочие. За сега само с кодеците съм чул, че има кажи-речи проблем, но пък от последните версии нямало проблем или поне не такъв, като преди. Всичко става с опити, ако решиш опитай![]()
пфффф из4акайте сервис пак 1 ве
пуди ли сте да си купите виста?????????????!!!!!!
Всичко нови лаптопи вървят с Windows Vista... значи не вървят програми, които не са толкова актуални вече и такива нямат поддръжка на Vista. Аз имах проблем с не повече от 1/5 от програми, които бях инсталирал и то на beta2 версията когато излезна. Ако ще е за интернет... взимай си няма да има проблеми![]()
Ако не знаете Вие сте си в пълното право да изискате да закупите дадената стока без ОС (защото няма какво да се лъжем със Vista едно е , че се оскъпява продукта и друго ,че не е стабилна и съвместима със много софтуерни продукти, но все пак желаят да я "набутат" буквално на пазара).
Ако се съгласят да ти дадат лаптопа без ОС... си го взимаш, инсталираш Windows XP SP2 + всички ъпдейти ако не можеш сам отиди във някой компютърен магазин или сервиз или извикай някой приятел . Това е.
грешиш.. виста си е стбилна.. за съвместимостта си прав.. ама си е стабилна. Пък и не можеш да очакваш няколко месеца след излизането на ново поколение операционна система ( образно казано ) всички програми на пазара за които се сетиш да са съвместими с нея. Лично съм инсталирал виста на 5 машини до сега 1 от които моята.. няма грам проблем. нито производителността нито бързината.. по доволен съм от ХР..!
Trance Equilibrium
Кажи ми само как определяш стабилноста на една операционна система ?Първоначално написано от Silvering
Относно програмите има няма едно 70 % от тях които ползвам в момента не тръгват под Vista (доминиращата OS на пазара) .
Няколко месеца са напълно достатъчни на софтуерните разработчици да изкарат и по една версийка за Vista, но защо се бавят се питам аз ...какво "чакат"![]()
От колко месеца е излезнала Vista бе момче?
Да не би да е от началото на годинатаТя е вече на 1 година и още не е съвместима със всичко
Чувал ли си за Windows Longhorn, който беше работното заглавие на Vista, те започнаха разработката още 2004 края
От тогава се занимават със Виста а виждаш колко жалък опит се получи
Смятат да я пробутат щото другите им боклуци вече на нищо не мясат, ама и тя има още много трески за дялане.
Като започнем от огромното гълтане на ресурси и свършим с несъвмемоста с старите Windows приложения
Айде със здраве![]()
BOTEV FOREVER!!!!!!
#6_a_6
#Botev_forever
#bia4i
Have a Nice Chat!!!!!!